marian69 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Jeane ai pus parbrizul? Pune o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Nup, Mareane..ala i pt drumuri lungi si cu vant din fata..hehe..anu asta nu am prins nici ploaie si nici vant deloc ..lasa ca nu cere de mancare..il pun cand o sa ma intepe reumatita!da la banii aia era pacat sa nu il iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 La-i luat pentr pret sau ptr.moto? Rommel nu mai zici nimic? Cu ce te mai lauzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Nu mai zic nimic Mariane ... caut undeva un atelier de cromare dar pe aici prin zona mea nu gasesc nimic ... daca stiti pe cineva serios pe acolo pe la voi dati-mi de stire ... Toate bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Mă sa zic ca am văzut undeva pe site o reclama cu cromat piese! Vezi dincolo dacă e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 http://www.hydramold.com sau cauta pe cineva la Facultatea de Mecanica din Iasi - Ingineria materialelor si suprafetelor. Daca exista ceva in zona, apoi ei vor sti cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 http://www.hydramold.com sau cauta pe cineva la Facultatea de Mecanica din Iasi - Ingineria materialelor si suprafetelor. Daca exista ceva in zona, apoi ei vor sti cu siguranta Nu e din pacate , am intrebat mai multe personae ... ce ar trebui sa vad pe site-ul asta ca nu imi dau seama...sunt doar piese hidraulice...dezvolta te rog...mariane daca gasesti ceva prin Bucuresti da-mi un semn si iti trimit tie piesa ... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Daca aud ceva te anunt. A m vazut azi un INTRUDER DE 1500 la SEBASTIAN in RAHOVA cu NR B un stiu cat MTK. Lumineaza-ne cine esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 din prezentare am inteles ca unele din piesele hidraulice le cromeaza acolo. in Bucuresti si in Ploiesti am vazut mai multe ateliere unde se cromeaza (apar la orice search pe net) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Incredibil, frate..ditamai orasu si sa nu existe nimic unde sa cromezi!In alta ordine de idei..maine ma duc sa fac RCA ul.. mi a expirat si mai sunt vreo opt zece sapt pana la prima zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 mda....sunt curios cate or mai fi prin tara...dar ptr un asa motor trebuie cautat ... merita ... inca din vechime era lider ... ca in poza...he, he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Ce faceti baieti nu mai aveti nimic de zis despre tancurile voastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Iti zic io numai tie!...mi-a trimis OMDIC raspuns ca pe miercuri termina cu pisele alea, abia astept sa vad ce a iesit, inca o data multumiri Mariane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Cu plăcere Radu. Si eu astept sa vedem ce a ieşit! Rommel sa i-mi zici cum au iesit crashpadurile! Numai pensionari pe intruderele de 1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 pai ce mariane noi suntem pensionari?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Bat șaua să priceapă iapa Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Au iesit bine protectiile spate Mariane ... se putea si mai bine dar una peste alta sunt multumit...fata de cum erau. nu am apucat sa urc poze aici si nici nu cred ca voi mai avea timp ..pe 2 decembrie tre sa plec din tara ptr vreo 2 luni ... apropos de ce discutam la intalnirea pe care am avut-o...dar ...ne mai intalnim pe aici...Toate bune la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Bafta unde te duci si toate cele bune Radule! Mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Cred ca o bag la iernat saptamna viitoare...sufar si sunt trist. Of, of...Depresie, e numele meu!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Supărăte și bago Jeane! Vand MERCEDES-BENZ C200-CDI an fabricatie 2012,18500 km. Nu are navigatie si trapa in rest are tot ce poate avea un MERCEDES. Pret 28500 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Cam liniste pe aici...care-i treaba?...ceva de la Paris, sa va mai dezmortiti un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Va salut ! Sunt nou posesor de vl 1500 si sunt din Pitesti. Motocicleta mea e din 2003 . Tocmai am schimbat uleiul si bateria care si-a terminat misiunea. Astept cu nerabdare sa vina vremea buna pt a o scoate la plimbare. In curand voi posta poze cu noua mea achizitie de care sunt mandru ca si voi. Cu respect, Alin din Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Bun venit Aline!...sa te bucuri de ea cat mai mult si sa pui poze sa vedem si noi !!....ai de ce sa fii mandru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 SAUTARE TUTUROR! CEEA CE M-A FĂCUT SĂ ALEG ACEST MODEL DE MOTOR A FOST PRIETENIA SI SINCERITATEA VOASTRĂ ARĂTATĂ PE SCRST FORUM, DREPT PT CARE M-AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR VOUĂ. IATĂ POZELE CERUTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate