rommel Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Eu am Motul 7100 20W40..cred ca e mai mult decat bun ptr tanc avand in vedere ca asta e de fapt ptr vitezane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 II pun Motul 15/50...este cel mai adecvat..nu consuma gram de ulei pe sezon si racirea e super buna. Recommand..iubesc motocicleta asta din ce in ce mai mult...serios..si misto e ca nu ma sunat nimeni sa o cumpere...dupa inima mea..sper sa nici nu ma sune!Pupa Jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Al meu merge cu ulei ,SORA SOARELUI" 20W40 si merge ca uns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Am reusit sa scot uimitorul consum de 6,5% ... cu 80-90km/h... Se pare ca am modificare pe jigloare din ce m-am documentat ... si atunci se explica consumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 poti sa scoti un 5-5,5 la 80km/h , deci tre lucrat/modificat la carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 La 100 la ora..consumul il am de 5,7.punct. motocicleta nu mai e de vanzare. Punct. Nu o mai vand..am cascaval destul pt ce vroiam..hehehe..pupa Jean.punct.)) La 100 la ora..consumul il am de 5,7.punct. motocicleta nu mai e de vanzare. Punct. Nu o mai vand..am cascaval destul pt ce vroiam..hehehe..pupa Jean.punct.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Ti-a dat Ciuhuleasca bani destui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Si inca cat!...tu crezi ca viata de vedeta e assaaaa..o joaca?!..hehehee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Salutare ! Astazi 21.05 ajung in Buc si stau pana maine dupamiaza ... daca aveti timp si chef sa ne gasim la bere ( fara alcool) ... dati un semn la 0743.789.124 / 0724.629.169 si vedem cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Care veniti la intrunire la constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Vii cu cortu Jeane sau ai găsit o locatie mai ieftină? La celelalte hoteluri tre' sa iei minim 2 nopți si eu stau doar o noapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Baieti, va cer ajutorul...!...care aveti cheia de la capacul ptr alimentare modelul rotund?...le-am pierdut pe amandoua!!!...mai nasol e ca incuietoarea de la mine nu este modelul asta din poza...ci unul cilindric...o sa pun o fotografie ulterior...rugamintea mea este care aveti acel model de incuietoare dati-mi un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 am o incuietoare original... il vrei?! cu cheie. eu l-am schimbat cu unu de la HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cum e asta din poza ?...da !...numai ca nu stiu cum sa o deschid pe-a mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 ca in prima poza cu cheie obisnuita. ca sa inlocuiesti.... din pacate tre sa dai gaura cu bormasina dar cu grija sau sa deschizi incuietoarea cu forta cu surubelnita/patent/etc.... sa nu deschizi capacu cu forta ca spargi/indoi capacu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Ma uitam pe net poate gasesc vreo rezolvare cu cheia si ia uitati peste ce am dat...mie mi se pare ca arata bine...un pic de Boss Hoss ?...oricum mi se pare mic acel fals rezervor in comparatie cu restul motocicletei...estetic, ma refer http://www.h-b-motorcycle.de/bikes/vl1500bigtank/vl1500bigtank.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 SAMBATA AM FOST LA INTRUNIREA CELOR DE LA VALAH MOTORS DIN TARGOVISTE SI AM VAZUT UN SUZUKI DE 1800 C CU UN REZERVOR A CARUI FORMA SI MARIME M-A IMPRESIONAT. GIGANT MI SE PARE SI CAUCIUCUL DE PE SPATE . E CU O CLASA MAI SUS DECAT ALE NOASTRE CELE DE 1500. O SENZATIE TARE PLACUTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Care pleacă sâmbăta la Mamaia sa ridice mana sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Alin: am calarit 2 luni un 1800C .... SUPERB... MINUNAT..... EXTRAORDINAR... ETC . m-a durut inima cand ii am dat inapoi, zici ca eram in doliu de vreun un an. numai suparare si bocit. tu zici senzatie... io zic FABULOS de SENZATIE! Rommel: ai rezolvat ceva? Mariane: Pas! poate vii la M.A.N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Da ,sigur!....e de acolo, merge la fix!...multumesc inca o data!.....raman dator...cum iti place un rezervor ca ala de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Rommel:> ma bucur, sa stapanesti sanatos. aaaa hmmm .... rezervorul asta sus, sincer? nu prea imi place... baza de jos e prea lat, partea de sus e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Sponsorizarea cere sacrificii Silviu! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 pe la Constanta nu v am vazut deloc..sa simtit Intruderul meu singur..vine cineva la intrunirea de la BG de la Russe sambata..e aici aproape si e f misto. Mariane am fost cazat doua nopti la hotel in Mamaia..deh..nevasta mea..fitze!. Motocicleta mere brici..imi place tot mai mult..era cat pe ce sa o dau sapt trecuta si sa mi iau un Harly..da m am dezmeticit in ultimu moment si mi am dat seama ca faceam o prostie..ride safe..dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Vand Intruderul! 4290euro disc. Si fac un pariu cu voi..in max doua sapt il dau...hehe.. am un proiect de restaurare de indeplinit...azi mi am indeplinit un vis! sunt fericit! nu mai am nevoie de nimic..nici macar de Intruder.! va pupa Jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Tare intruderul.Am vazut ca merge si pe contrasens pe autostrada , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate