ambidextru Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) topicu de vama e in alta parte , asta e de varna la balgari Stim unde e topicul de Vama. Chiar eu l-am facut... Numai ca voi ati discutat acolo mai mult despre Bulgaria! Ar fi intereant si un drum pana la bulgari. Imi pare OK traseul lui Dorumaster. Iar in privinta hartilor... ma gandesc ca din toata gasca, s-o gasi unul care sa aibe o harta, daca nu un GPS... Nu cred ca te ratacesti asa usor in Bulgaria. Editat Aprilie 17, 2007 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Noi am hotarat .... mergem pe traseul propus de mine mai sus, repectand data si ora de plecare. Pana acum : - Dorumaster ( 2 pers. ) - B_ 50 GS ( 2 pers .) - Motorola ( ? ) - Mielu ( 1 pers. ) - Mutulica ( 1 pers. ) - Stimpy ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi ( 2 pers. ) - din partea lui Dan ( ? ) - din partea lui Dan ( ? ) 9 motoare si cel putin 13 pers. ...... va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 care ati mai fost la mare la bulgari si stiti exact cum sta treaba cu cazarile, mai ales in perioada asta unde 1Mai e sarb internationala. Ma intereseaza ca alternative : camping autorizat, pensiuni, persoane particulare la curte. Si dc mai stiti si ceva preturi... ar fi ideal. Nu ma intereseaza preturile de la hoteluri, ca alea pot sa le vad singur pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Deja am gasit si cazare in Varna .... 3 apartamente in aceeasi vila, pentru 16 pers / 2 nopti de cazare .... total costuri = 276 eur. .... asta inseamna 17,25 eur/pers. pentru 2 nopti ( 58,65 ron / PERS.)..... foarte tare frate .... POMANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiny Winny Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) Va salut, e primul meu post aici, asa ca nu ma luati tare. Caut pasager/pasagera care sa puna banii de benzina pana la mare si evident inapoi. NU VA INGHESUITI!!! Add on: Traseul inca nu l-am stabilit,probabil A2 Cernavoda,VamaVeche& back. Pasagerul/pasagera nu trebuie sa aibe mai mult de 60-65 kg. Suma pt. benzina este in jur de 130-140 ron. Nu voi avea bagaje asa ca vor fi numai bagajele celui sau celei de pe saua din spate. Programul de plecare si intoarcere v-a fi stabilit de comun acord intre mine si cel/cea care v-a merge in spate. Propunerea este foarte serioasa asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii pe langa. Editat Aprilie 17, 2007 de Tiny Winny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Pentru cei interesati.... aveti atasat Route Plan si Harta Bulgariei........... ... Route_plan_Bulgaria.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Pentru cei interesati.... aveti atasat Route Plan si Harta Bulgariei........... ... Cu ce ai generat doc-ul ala? Ce softulet il genereaza? Si harta de unde o ai? Thnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Uite link-ul......... http://www.viamichelin.com/viamichelin/int.../MaHomePage.htm asa generezi Route planul....eu l-am salvat intr-un fisier word ... Harta de undeva de pe net...............cea cu ruta noastra n-am reusit sa-l salvez in alt format decat asa in Word. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Deja am gasit si cazare in Varna .... 3 apartamente in aceeasi vila, pentru 16 pers / 2 nopti de cazare .... total costuri = 276 eur. .... asta inseamna 17,25 eur/pers. pentru 2 nopti ( 58,65 ron / PERS.)..... foarte tare frate .... POMANA La pretul asta (60Ron/Persoana/2nopti) chiar ca e pomana Daca ne primiti si pe noi...se mareste lista TuningBoy + Zouza (Honda VFR400R) (zouzo, confirmi ori ba ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zouza Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 La pretul asta (60Ron/Persoana/2nopti) chiar ca e pomana Daca ne primiti si pe noi...se mareste lista TuningBoy + Zouza (Honda VFR400R) (zouzo, confirmi ori ba ?) Asta e un zambet de confirmare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 @tuningboy @zouza.......va primim dar s-ar putea sa gasim cazare ptr. voi in aceleasi conditii in alta vila din apropiere ( daca la noi se vor ocupa toate locurile...... daca nu se vor ocupa sunteti deja inscrisi in vila cu noi ) Cum va fi vremea : - Varna (28.04.07) - soare 19 C - 20 C - Varna (29.04.07) - soare 20 C - 22 C - Varna (30.04.07) - soare 21 C - 23 C - Vama Veche (30.04.07) - soare 18 C - 19 C - Vama Veche (01.05.07) - soare 17 C - 18 C Pana acum : - Dorumaster - ( 2 pers. ) - B_ 50 GS - ( 2 pers. ) - Motorola - ( ? ) - Mielu - ( 1 pers. ) - Mutulica - ( 1 pers. ) - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - tuningboy si Zouza - ( 2 pers. ) 10 motoare si 17 - 18 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 daca tot n-ai bani de benzina da ca te plimb eu pana la mare. }:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 @Diseny - mai incearca o data. nu am inteles cu cine sau despre ce vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Am vorbit cu The-Riders... din Bulgaria.. au spus ca tre' sa vorbeasaca cu "the guys" sa vada daca ne join-eaza in plimbarea prin Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 eu astept actele ca a expirat leasingul si daca nu vin, nu am cu ce in plus, ma rog de prietena sa nu-l nasca pe ala micu de 1 mai inca suntem in negocieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Am vorbit cu The-Riders... din Bulgaria.. au spus ca tre' sa vorbeasaca cu "the guys" sa vada daca ne join-eaza in plimbarea prin Bulgaria astia sunt d-aia suparati ? http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=15 http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 bun traseul dorumaster , o sa fiu si eu , de cazare o sa ma interesez acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 @H3llriderr - O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 astia sunt d-aia suparati ? http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=15 http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=50 DA! Mie-mi place in special poza asta... cu dedicatie pt Wolf.... http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 @dorumaster: dupa cum am vb la tel, te rog sa imi rezervi daca se poate si mie 2 locuri mergem cu voi! nr. meu de tel este 0727869614 - Dorumaster - ( 2 pers. ) - B_ 50 GS - ( 2 pers. ) - Motorola - ( ? ) - Mielu - ( 1 pers. ) - Mutulica - ( 1 pers. ) - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - tuningboy si Zouza - ( 2 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) 11 motoare si 19 - 20 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 DA! Mie-mi place in special poza asta... cu dedicatie pt Wolf.... http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=34 bueeeeei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Sa-i dea ...sa-i dea ca p'alea in linie am boala On Topic: Cazare la cort se poate prin zona??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 cazare la cort se poate fara pb si griji. da' ............ costa. 4 iepuroi de caciula. desi cred ca e un pic cam frig la cort acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 @ Ray - O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) @ Ray - O.K. Deja s-a trecut la rezervari ? Vreau si eu un loc. Din pacate nu beneficiez de internet asa ca, daca se vrea confirmare, pot confirma doar telefonic 0729 208 182. Editat Aprilie 18, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate