DORUMASTER Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 @Stimpy - B_50 GS ( 2 pers.) nu ramane peste noapte in Varna .... scoatel de pe lista .... noi o sa venim cu voi la Varna dar plecam in aceeasi zi in Vama ( ne pare foarte rau ca nu putem ramane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Salutare Stimpy ....dupa cum am vb mai venim si noi , dupa cum urmeaza B-57-PBS (TLR-u' doar eu asta daca nu fac rost de sa pt pasager ) si B-28-GSX (Busa 2 persoane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 @Stimpy - vii azi la arc ? - cand e ultima zi in care putem confirma ? Later edit : o idee si mai buna . Te sun eu in cateva minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Confirm! Astept un semn despre adresa vilei.. s-ar putea sa nu merg cu grupul si sa plec pe la 15-16 din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Salutare, In special pentru Stimpy...am vorbit acum doua zile la un tel pentru inca un loc, pentru mine, asta dupa ce Dorumaster ti-a predat stafeta de 'organizator'. Din partea mea o sa fie un singur motor, cu o singura persoana, deci fara prea multa bataie de cap... Merci si astept un semn de confirmare pe lista, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 @Stimpy - ne-am auzit acum 10 min la tel...0747497300 Cum ai o veste despre despre noile locuri de cazare, da un semn. Oricum, in pensiune, hotel (max 5 stele:)) sau in cort poti sa ma treci pe lista. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 @Stimpy... Il citez pe Danny...5stele sau cort...works for me...numa' gagicile sa aiba parte de unpic de caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 @Stimpy... Il citez pe Danny...5stele sau cort...works for me...numa' gagicile sa aiba parte de unpic de caldura Sper ca realizezi ca toate gagicile vor dormi cu organizatorul in camera....!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Mai suntem si noi pe aici... 2 persoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ma bag si eu, 1 motor doua persoane. Domnu' Stimpy mai gasim ceva cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Deci...cate persoane sunt pe lista de asteptare la cazare? Ar cam trebui sa tragem o linie si sa vedem, nu? ...sa nu pierdem pe careva. Presupun ca este important la cazare, sau se poate dormi si extra in camera fetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sa refacem lista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Stimpy,daca mai incape, ne bagam si noi: Axa - 2 pers Skija - 2 pers Garcea - 2 pers --------------------- Total 6 pers, 4 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 si eu vreau. am vorbit cu dorumaster pe vremea cand el se ocupa. mai e loc ? un motor doua persoane. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 am mai marit nr. de locuri de cazare la 24 de pers. Iata lista cu locurile ocupate! - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - Bogdan Andreea ( 2 pers. ) - Paul Giuli ( 2 pers. ) - Felix Gratiela ( 2 pers. ) - Baldovica ( 1 pers. ) - Cristi ( 1 pers. ) - Mircione ( 1 pers. ) - Sebistone ( 1 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) - doru (BoneS) - (3 pers) - danny (1 pers) - grayhound (2 pers) - dabix (1 pers) Pt. cei care nu sunt pe lista, nu mai pot garanta locurile, dar oricum eu zic sa veniti, pt ca va mai veni lume care nu este pe aceasta lista si care-si vor gasi cazare acolo!!! Si acum detaliile despre cazare: Pretul l-am obtinut si mai mic de 12 euroi pt ambele nopti de persoana! Sunt 4 apartamente a cate 6 locuri, toate intr-o vila. Iata descrierea unui apartament: 2 bedrooms (one with a double bed and the second with two single beds) One spacious living room with double bed sofa, dining table, coffee table, armchairs, TV set, air conditioner Fully equipped kitchen Bathroom with bath tube and shower 2 toilets Big balcony with beautiful view to the sea and to the swimming pool. Iata si locatia: http://bgmaps.com/map.asp?sid=a24b75e15adb...e=&grid=m5k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 ....Excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Merci Editat Aprilie 26, 2007 de Danny1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 am mai marit nr. de locuri de cazare la 24 de pers. Iata lista cu locurile ocupate! - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - Bogdan Andreea ( 2 pers. ) - Paul Giuli ( 2 pers. ) - Felix Gratiela ( 2 pers. ) - Baldovica ( 1 pers. ) - Cristi ( 1 pers. ) - Mircione ( 1 pers. ) - Sebistone ( 1 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) - doru (BoneS) - (3 pers) - danny (1 pers) - grayhound (2 pers) - dabix (1 pers) Pt. cei care nu sunt pe lista, nu mai pot garanta locurile, dar oricum eu zic sa veniti, pt ca va mai veni lume care nu este pe aceasta lista si care-si vor gasi cazare acolo!!! Si acum detaliile despre cazare: Pretul l-am obtinut si mai mic de 12 euroi pt ambele nopti de persoana! Sunt 4 apartamente a cate 6 locuri, toate intr-o vila. Iata descrierea unui apartament: 2 bedrooms (one with a double bed and the second with two single beds) One spacious living room with double bed sofa, dining table, coffee table, armchairs, TV set, air conditioner Fully equipped kitchen Bathroom with bath tube and shower 2 toilets Big balcony with beautiful view to the sea and to the swimming pool. Iata si locatia: http://bgmaps.com/map.asp?sid=a24b75e15adb...e=&grid=m5k Nu mai poti intreba acolo daca mai sunt vile de genul prin preajma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Nu mai poti intreba acolo daca mai sunt vile de genul prin preajma? Am intrebat si cred ca mai sunt.. in fond au ramas libere alea 16 pe care le vroiam.. si pe bune,, parerea mea e ca o sa gasesti locuri pe-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Am intrebat si cred ca mai sunt.. in fond au ramas libere alea 16 pe care le vroiam.. si pe bune,, parerea mea e ca o sa gasesti locuri pe-acolo... Oki man ne vedem sambata la 845 la locul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Vesti de ultima ora http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business cam aiurea eu oricum merg indiferent de vreme...numai sa nu ninga Editat Aprilie 26, 2007 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Mandea, o persoana, dar ma intorc in vama in aceasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Maine plecarea spre Varna la ora 9.00 - 9.30 de la Petrom Jilava ( de la Sos. Giurgiului spre Jilava pe partea stanga 200 - 300 m ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Confirm! Astept un semn despre adresa vilei.. s-ar putea sa nu merg cu grupul si sa plec pe la 15-16 din Bucuresti. Adresa exacta este : "Primorski park", "Gorchivata cheshma" NÏ.501, Varna If you come from Durankulak, the building is located at the beginning of Varna on the left side on the main Road. It Has a big sign Seapark Homes Neshkov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 I'll be there! DDU+Fosta pretina! R1150GS HondaKill+Nefasta SV650s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate