valicaddy Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 pai eu am ajuns la 1800 si fuge tot cam asa. vreau sa mi iau una ceva mai maricica dar tre s o vand deocamdata pe a mea. ride on! crezi ca 1800 de km sunt suficienti ca s apoti sa spui "vreau ceva mai mare" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 crezi ca 1800 de km sunt suficienti ca s apoti sa spui "vreau ceva mai mare" ? da, buna intrebare. consider ca am acumulat ceva experienta in traficul bucurestiului. poate ca sunt f putini km dar mai dureaza pana sa mi achizitionez una mai maricica (in sensul de 'mai puternica') si difera modul si cat de repede unii invata din experienta acumulata. Acum poti sa faci si 3jdemii de km si tot nu pricepi cand si cum sa te abtii si cum sa te comporti pe drum. --- Mesaj completat în 17 Sep 2007 12:32 ------------- ai vazut noua yamaha yzf r 125? am vazut o. arata super. banuiesc ca te si usuca la buzunar. oricum o sa schimb clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 acuam serios...chiar merita motocicleta asta???? adica decat un cbr second mai bien un quannon cu 2 ani garantie??? as vrea sa stiu ce bube poate avea...as dori sa-mni iau una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 acuam serios...chiar merita motocicleta asta???? adica decat un cbr second mai bien un quannon cu 2 ani garantie??? as vrea sa stiu ce bube poate avea...as dori sa-mni iau una eu ca proprietar zic ca merita. ca proprietar vad si eu ca arata mult mai bine decat cbr 125, e ieftina, consuma putin si ca incepator e perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssj4stef Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Salut...tocmai am luat permisul A1 si asi dori sa achitionez o motocicleta...am si eu niste intrebari...dintre Kymco - Quannon si Honda Cbr ... care este mai buna?....si ce diferente sunt intre ele.? Multumesc anticipat si Asflat Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 cu o mare siceritate recomand cbr..e altceva...kymco in general copiaza dupa honda adica au patetn honda....eu unu as cumpara originalu daca as dispune de bani..deocamdata e o motocicleta nou aparuta..su nu stiu cada cuneva a apucat sa faca 5000 de km..ca motoru sa icneapa sa faca fitze..la 2000 de km......e prea putin ca sa poti spune ceva....ai un atu...garantia:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 este una in bacau.. si am depasit-o eu.. si omu ii dadea urat tare....si tot l-am depasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 stie cineva vreun site ceva unde se pot gasi accesorii sau ceva tuning pt quannon? ca eu nu prea am gasit! e model prea nou ca sa fi aparut asa ceva?? ca pt rieju......se gasesc o gramada dar pt quanon.....0! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 este una in bacau.. si am depasit-o eu.. si omu ii dadea urat tare....si tot l-am depasit Daa .. defapt tu ai DNA 50 modificat cu afterburner si 2 turbine )) .. cat te duci tu maxim cu a ta ? Una de 125 chiar si in 4T tot se duce 110 - 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TuPacPeMotor Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 sal vreau si eu sa imi iau motor in vara si inca nu sunt hotarat, ori hyosung ori kymco, o sa trec printr-un weekend pe la bucuresti si vreau sa ma duc pe la amandoua reprezentantele, hyosung stiu unde este dar kymco habar n-am so...poate sa imi zica si mie pe unde vine? Asfalt Uscat si Fara Incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) sal vreau si eu sa imi iau motor in vara si inca nu sunt hotarat, ori hyosung ori kymco, o sa trec printr-un weekend pe la bucuresti si vreau sa ma duc pe la amandoua reprezentantele, hyosung stiu unde este dar kymco habar n-am so...poate sa imi zica si mie pe unde vine? Asfalt Uscat si Fara Incidente! MOTOMANIA EuroMotor Scootere.net Sper sa-ti fie de ajutor! Editat Ianuarie 16, 2008 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TuPacPeMotor Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 MOTOMANIA EuroMotor Scootere.net Sper sa-ti fie de ajutor! mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Daa .. defapt tu ai DNA 50 modificat cu afterburner si 2 turbine )) .. cat te duci tu maxim cu a ta ? Una de 125 chiar si in 4T tot se duce 110 - 120 el are defapt hayabusa deghizata in DNA 50 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 este una in bacau.. si am depasit-o eu.. si omu ii dadea urat tare....si tot l-am depasit , esti nebun.... a ta tre sa fie Gilera 50 numa ca au uitat aia de la firma sa mai treaca in talon inca un 0, poa ii de 500.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 eee...de 500:)).... in fiecare motor de 50 cmc se ascunde o inima de hayabusha turbo cu 500 de cai putere... si asta explica multe:))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Arata destul de bine Kymco.E si ieftina .E un fel de copie dupa cbr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Lasati mai omul cu DNA de 50 in pace nu are voie si el sa se simta bine ) ! :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Imi spune si mie un posesor de Kymco care este consumul la 100 km? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Imi spune si mie un posesor de Kymco care este consumul la 100 km? Multumesc anticipat nu stiu sa iti zic exact dar nu iti face griji in privinta consumului,uiti sa mai bagi benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Imi puteti spune cati km aveti si daca ati avut probleme cu quannon-ul pana acum si daca da ce fel de probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Imi puteti spune cati km aveti si daca ati avut probleme cu quannon-ul pana acum si daca da ce fel de probleme eu am 3000 d km cu ea si n-am avut nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 propun sa n stabilim si noi, astia cu kymco..... un loc , o zi si o ora d intalnire.... c parere aveti? e doar o idee, poate unora le-ar surade .... asa k rog lumea d p aci sa nu-mi sara in cap ar fi cineva tentat sa facem ceva d genu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 nimeni nu mai zice nimic? nici o parere despre Quannon? hai mai nu fi-ti rai si tine-ti numai pentru voi . a ajuns cineva pe la 10 000 km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 O ideea buna sa ne intalnim undeva toti. Eu trebuie in curand sa ma duc la revizie la 5000,acum am 4447 si merge OK. Haideti sa stabilim un loc unde sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) nu mai zice nimeni nimic despre modelul asta? a mai avut cineva belele? probleme tehnice ? sau cine astia cu quannon nu mai aveti timp de forum Editat Iunie 4, 2008 de agoox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate