emylyo Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Un motociclist fara permis a lovit un pieton angajat in trecerea prin loc nepermis a unei strazi.Ambii decedati.Motociclistul fara permis.Acul vitezometrului era oprit la 220.Chiar si maica-mea saraca m-a intrebat daca e posibil aceasta viteza in oras.Poate are cineva mai multe informatii.RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si mie mi-a spus cineva de aceasta stire, dar fara sa fi putut da alte amanunte decat ca sunt 2 morti iar motociclistul e in spital. Rectific: daca nu avea permis nu e motociclist. Doar posesia unei motociclete nu e suficient. Daca Tiriac are avion, nu inseamna ca e si pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 stirea de la pro-tv : http://www.protv.ro/stiri/social/doua-viet...otocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Multi retarzi au intrat in posesia unor arme de distrugere. Totusi, selectia naturala functioneaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 da am aflat si eu...e din valcea incerc si io sa vad cine e ....nume ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 eu nu mai inteleg nimic. cum naiba te poti urca pe un motor fara permis si sa circuli cu asa o viteza ?? nu-i de mirare ca se intampla atatea. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 combinatzia perfecta , un batranel care trece strada pe unde vrea, bine sa nu fim rautaciosi k din cate se vede terecre de pietoni nu prea se gasea , si chiar daca te asiguri nu il vezi cand vine cu 220 , si razboinici ai luminii fara permis , bine si daca avea permis si mergea la fel nimik nu se schimba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 din vrancea pardon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Bine zis, strumfuadi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 De la impact/şoc , acul se poate deregla si poate sa se dea peste cap. Viteza imprimata pe el nu e definitorie si e doar "impresie artistica" pt mass-media. Nu zic ca ar fi mers ca un sfant dar nici ca a avut viteza, atata timp cat nu am fost de fatza. Insa nici s-o luam intr-un gat cu 220 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 marfa ne mai face unu de cacao fara permis si cu 220 pe ulita mama lor de imbecili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 2 oameni au murit ... sa le fie tarana usoara ... pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si mie mi-a spus cineva de aceasta stire, dar fara sa fi putut da alte amanunte decat ca sunt 2 morti iar motociclistul e in spital. Rectific: daca nu avea permis nu e motociclist. Doar posesia unei motociclete nu e suficient. Daca Tiriac are avion, nu inseamna ca e si pilot. pacat. inca unul... chestia cu acul cred ca e irelevanta. de la izbitura se poate deregla. offtopic: da-mi voie sa te contrazic. tiriac are avion si e si pilot. si-l conduce singurel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Trist, extrem de trist si oribil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 pacat. inca unul... offtopic: da-mi voie sa te contrazic. tiriac are avion si e si pilot. si-l conduce singurel. Nici un "inca unul"! Daca nu avea permis, nu era motociclist. Punct. Daca eu ridic in aer un avion si il prabusesc peste oameni, nici un pilot nu imi va plange de mila. Pe buna dreptate. De Tiriac nu stiam ca are brevet, dar nu conteaza. Da tu alt jmecher cu avion, dar fara brevet. Ala e pilot? Asta era ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Nici un "inca unul"! Daca nu avea permis, nu era motociclist. Punct. Daca eu ridic in aer un avion si il prabusesc peste oameni, nici un pilot nu imi va plange de mila. Pe buna dreptate. De Tiriac nu stiam ca are brevet, dar nu conteaza. Da tu alt jmecher cu avion, dar fara brevet. Ala e pilot? Asta era ideea. am prins ideea... dar e la fel de trist. tu nu-l consideri motociclist. dar nu toti gandesc ca tine. (sau ca noi, poftim, ca sunt de aceeasi parere cu tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) R.I.P Dumnezeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara Cumplit accident....si in acelas timp si stupid!!! 220 pe straduta !!! Editat Aprilie 14, 2007 de bulterieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 nu este greu sa ajungi cu un polizor la 220. ai nevoie de maxim 3 viteze. poate chiar 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 R.I.P. Again and again: No Comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckylord Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Rectific: daca nu avea permis nu e motociclist. Doar posesia unei motociclete nu e suficient. Daca Tiriac are avion, nu inseamna ca e si pilot. Intr-adevar are avion,insa e si pilot....cu brevet si isi piloteaza singur avionul,acesta fiind unul din hoby-urile preferate...scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 asa fratilor, daca nu ne omoara masinile, ne omoram singuri... poate ca nu avea 220 dar oricum sunt sigur ca avea mult peste 100... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate