silraw Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Daca azi dimineata nu aveam ce face.......acum am, ma cert cu tampitul care a deschis porcaria asta matrimoniala cu pasager(a) pana la mare. Frate ce inseamna sa nu bei cafea inainte sa deschizi PC-ul. hi hi hi. Nu pot sa zic decat sa ma lasi draq in pace domnu Tiny Winy, pe cale publica nu cu PM-uri cum faci tu. HA HA HA HA HA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kninja Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Belea! Am o vecina care adora "cruisser"-ele,e mica si usoara!Si vrea de mult la mare.Are si pensie. Pe la Sovata n-ai drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 demential....... am plans de cat am ras, cel putin la postul lui Sacalu..... crimaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate