amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Eu caut pasagera, max 40 de kile, sa nu fie incomoda, cu o forta de nedescris pt a putea impinge SV-ul daca raman fara baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Eu caut pasagera, max 40 de kile, sa nu fie incomoda, cu o forta de nedescris pt a putea impinge SV-ul daca raman fara baterie nu ai ma???? :what: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 nu ai ma???? :what: Nu il da de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 nu ai ma???? :what: Nu stiu cum sta la capitolul "forta de nedescris" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Nu stiu cum sta la capitolul "forta de nedescris" las' ca vezi tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 las' ca vezi tu ... Vedeti mah shacalilor ce ati facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Vedeti mah shacalilor ce ati facut? Baga`o si tu pe aia ca erai beat si nu sti ce ai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Baga`o si tu pe aia ca erai beat si nu sti ce ai zis am zis eu ca stiu ce am zis??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 am zis eu ca stiu ce am zis??? Foarte multa agitazie... Scandal , imi place!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 am zis eu ca stiu ce am zis??? ti-ai dat foc la valiza, mai bine-ti luai baterie Mishule..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Ma ofer eu pasagera! Nu prea am bani, dar poate facem altfel de aranjament! Sunt disperata si tare imi doresc sa ajung la mare sa ma eliberez de prejudecati! A, si imi plac foarte mult motoarele si sper sa-mi iau si eu la vara permis si motor! Ciao! da dar partea mai nasoala este ca poate itzi dau baietzii guzganul la marmelada pe faleza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Ma ofer eu pasagera! Nu prea am bani, dar poate facem altfel de aranjament! Sunt disperata si tare imi doresc sa ajung la mare sa ma eliberez de prejudecati! A, si imi plac foarte mult motoarele si sper sa-mi iau si eu la vara permis si motor! Ciao! BITCH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) BITCH! Vai! cate prejudecati! On topic: la banii astia oricine ar fi indreptatit sa te duca la mare-pasager pe motorul tau Editat Aprilie 18, 2007 de xeres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) ti-ai dat foc la valiza, mai bine-ti luai baterie Mishule..... M-ai nenorocit cu bateria aia!! Astept si eu raspunsuri... si bani...... si o viata mai buna! LE: cred ca acum am fost offtopic Editat Aprilie 18, 2007 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) M-ai nenorocit cu bateria aia!! Astept si eu raspunsuri... si bani...... si o viata mai buna! LE: cred ca acum am fost offtopic uite aicea offtopic: nu tzi-am zis niciodata dar prea mult te caci mah omule, nu cumva ai probleme? Editat Aprilie 18, 2007 de moscku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Si totusi ... nu este Vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 uite aicea offtopic: nu tzi-am zis niciodata dar prea mult te caci mah omule, nu cumva ai probleme? esti plecat rau de tot cu cercul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 12 useri citesc in acest moment topicul. un topic de real succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 12 useri citesc in acest moment topicul. un topic de real succes I-ai speriat tu pe toti.. au ramas doar 7 acum Hai ca m-am plictisit de topicul asta... Apropos! Succes la gasirea pasagerului..... Si daca prinzi si vreunul mai pe gustul meu (cum am descris mai devreme) da-mi si mie de stire te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mosule ia-o pe stege ,ca daca nu eu las nevasta acasa si o iau eu.Si sa stii ca las dracu prejudecatile si eu.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Vedeti mah shacalilor ce ati facut? care sacali, frate, ca eu nu am scris nimic pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 care sacali, frate, ca eu nu am scris nimic pana acum... Buei deci am scapat biscuitele din gura de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Vaii de minee...Am si eu un "cruisser" tot de 8 sute...N-ai vrea sa vin cu tine ...si cu pasagera ta? Si sa imi puna si mie de-o...benzina?? Facem cu schimbu, promit!!! Nu imi trebuie decat dus, ca de intors oi gasi eu vre-una sa imi bage gaz! Da sa stii ca pasagera ta ne baga la amandoi la dus(h) Ca asa e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Caut pasager/pasagera care sa puna banii de benzina pana la mare si evident inapoi. NU VA INGHESUITI!!! Traseul inca nu l-am stabilit,probabil A2, Cernavoda,VamaVeche& back. Pasagerul/pasagera nu trebuie sa aibe mai mult de 60-65 kg. Suma pt. benzina este in jur de 130-140 ron. Nu voi avea bagaje asa ca vor fi numai bagajele celui sau celei de pe saua din spate. Programul de plecare si intoarcere v-a fi stabilit de comun acord intre mine si cel/cea care v-a merge in spate. ...combinatii gen "motodobrism.ro", dar ca sa nu fiu off topic lansez o oferta, pe bune, deci: pasagera 90-60-90 pt 1 mai, ALL INCLUSIVE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Bai frate este dimineata devreme si nu am ce face, ce draq e cu porcaria asta bah? dar e buna ca mai scriu si eu ceva la cafea. CARE FATA VREI SA MERGI CU MINE DE 1 MAI LA MARE PE MOTOR, FARA BANI BAG EU BENZINA BAG EU TOT. HA HA HA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate