nitusararu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 cumpar : -3 cauciucuri 350/18 noi sau in stare foarte buna; -stop fata atas jupiter 2_cel dreptunghiular _alb; -stop spate atas jupiter 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Salut!Doar acum am văzut postul tău,am acum un ax din acela de recondiționat.O să pun poze.Era să uit,e nevoie și de pedală. Eu sunt din Bucuresti. Incerc sa gasesc o solutie locala. Poate chiar Gaspar. Imi trebuie destul de repede. Tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 sunt interesat de : -tobe in stare foarte buna (ma refer la cat mai putine indoituri) de ij 56 si/sau ij jupiter 2; -lampa fata (alba) pentru atas ij jupiter 2_sau doar sticla ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Costy Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 caut cilindru de hoinar aprinddere si saboti de frina cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Cumpar rotor dinam 6v pt. ij56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Cumpar stop spate Mobra (primul model, cel cu semnalizarile incluse) si semnalizatoare fata tot pentru Mobra. 0734774578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Cumpar stop spate Mobra (primul model, cel cu semnalizarile incluse) si semnalizatoare fata tot pentru Mobra. 0734774578 Semnalizari fata Mobra am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Am nevoie de o bobina pe 6 volti pentru un IJ 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Am nevoie de o bobina pe 6 volti pentru un IJ 56. Salut! Am eu o bobina pentru ij 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Salut, mulțumesc frumos, intre timp am comandat la Gaspar. Ma gândesc, poate o iau si pe a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliz Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Cumpar piese pentru acest model twn s350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Cumpar suport sea fata pentru IJ 56. Caut doar acea talpa trapezoidala care se prinde de cadru si pe care vine ansamblul seii de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 sal. cauta cineva o platina buna / bunuta / folosibila / noua pentru un MZ ES 250 1959 ... HELP! 0733 9unu0 7cinci1 Claudiu. MS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 sal. cauta cineva o platina buna / bunuta / folosibila / noua pentru un MZ ES 250 1959 ... HELP! 0733 9unu0 7cinci1 Claudiu. MS! [/quote Ai o poza cu platina ? ca nu mai tin minte ,din cate am, carei de MZES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 cumpar capacul de pe cutia de viteza sau un motor complect cu aceasta piesa sa fie buna pentru ij 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Cumpar stop spate Mobra (primul model, cel cu semnalizarile incluse) si semnalizatoare fata tot pentru Mobra. 0734774578 Inca mai caut stopul spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Salut cauta pe olx ca e cineva care vinde asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 se pare ca s-a dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Caut un robinet rezervor IJ 56 sau ceva care sa potriveasca la filet. Dau la schimb un robinet Jikov. Va rog sa am contactati la telefon 0749280791. Nu am internet unde stau acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Cumpar suport sea fata pentru IJ 56. Caut doar acea talpa trapezoidala care se prinde de cadru si pe care vine ansamblul seii de cauciuc. Nimeni, nimic? Doar baza de tabla care vine pe cadru imi trebuie, nimic altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Nimeni, nimic? Doar baza de tabla care vine pe cadru imi trebuie, nimic altceva... salut, nu ai deloc sau o ai si e stricata? as putea sa ti-o repar,sau daca nu ai deloc pot sa-ti confectionez una identica,dupa 56-le meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Caut un robinet rezervor IJ 56 sau ceva care sa potriveasca la filet. Dau la schimb un robinet Jikov. Va rog sa am contactati la telefon 0749280791. Nu am internet unde stau acum. are Gaspar Vasile robinet benzina IJ56 ,nou, cu 30 lei bucata.ma rog...eu cu atat am cumparat.daca crezi ca e scump,ti-l dau moca pe al meu ramas,dar nu inchide,si are scurgeri.tu iei decizii,daca se merita sau nu chinuiala.eu personal am decis sa cumpar unul nou.uite ca ii fac din nou reclama la Gaspar.ii doresc sanatate maxima cu aceasta ocazie.salutarile mele din Cluj. tel lui Gaspar 0744 472 055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 salut, nu ai deloc sau o ai si e stricata? as putea sa ti-o repar,sau daca nu ai deloc pot sa-ti confectionez una identica,dupa 56-le meu. Am una si e foarte buna, imi mai trebuie una pentru a o adapta la locul din spate. Imi poti confectiona ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Inca mai caut stopul spate Bazaie-ma peste trei saptamani si o sa il ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Aia originala de spate... nu imi place. Vreau look-ul IJ 49 sau RT 125. 2 sei de guma. Clar trebuie să improvizez ceva, si cel mai simplu imi e sa plec de la seaua fata. » Post actualizat in 25 Jul 2015 15:08 Am o guma noua luata de la Gaspar si am montat-o deja pe un cadru de sea. Imi mai trebuie doar suportul si chef de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate