ivan pedala Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Cred ca tot la mine gasesti...imi dau silinta sa caut in fiarele mele si te anunt pe PM...daca nu am, gasesc si-o cumpar ca n-o fi o avere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 O poza cu locul de referinta si cu saiba surubului la care ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Stiu, cunosc orice piesa de la astea cehesti fara sa transpir prea mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Stiu Ivan, intradevar esti foarte experimentat in cehoaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 acte JAWA 350 TS , sau motor cu acte la pret decent are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Va salut, as avea nevoie de o sticla alba si una sau doua portocalii pt un atas J 4 contra cost sau la schimb cu alte fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 acte JAWA 350 TS , sau motor cu acte la pret decent are cineva? multumesc pentru poze "pinnochio" le-am transmis mai departe.acuma ne consultam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 ... Rezervorul de TS i-a folosit amicului tau? Am mai gasit o sursa de piese pentru TS, daca mai are nevoie de cite ceva, stii cum ma gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Rezervorul de TS i-a folosit amicului tau? Am mai gasit o sursa de piese pentru TS, daca mai are nevoie de cite ceva, stii cum ma gasesti! mersi IVAN .rezervorul e super OKEY. acuma cautam acte sau ceva sa-l inmatriculam.avem 2 piste pana acum.una ieftina,dar departe,si una aproape , dar nu stim inca pretul.nu ne grabim.oricum,am sa pun niste poze cu TS-ul,cu rezervorul vopsit,ca deja mi-a intrat in sange tema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 O sa ma interesez pe-aici si de ceva acte, cu toate ca-s slabe sansele sa gasesc...fiarele au mers majoritatea la fier vechi, iar actele nu fac doi bani fara cadru, serie, fiscal... Abia astept sa vad cum arata capra readusa pe linia de plutire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dcimpoiasu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 salutare! am nevoie pentru o jawa 175/356 de capacul de la roata, cel care sustine sabotii. cod original 351-51-410. multumesc, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Va salut, as avea nevoie de o sticla alba si una sau doua portocalii pt un atas J 4 contra cost sau la schimb cu alte fiare. O piulita pt roata atasului gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Cumpar ceas vitezometru pentru MZ ES 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 caut aprindere originala mz es/ simson ( am auzit ca se potriveste ) care sa fie buna ( sa am baza ca functioneaza, ca asa mai am vreo 2,3..) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Printr o simpla cautare cu poze pe internet ai fi constatat ca nu se potriveste, insa, se pare ca nu ai acces la un motor de cautare. Avand in vedere ca esti super membru aici s ar putea ca afirmatiile tale sa fie luate de bune de unii incepatori desi nu sunt! Dupa parerea mea nu faci altceva decat sa poluezi, asa ca ar fi bine sa reformulezi '' Se potriveste aprinderea de Simson pe Mz ES din anul nu stiu care ?'' ''Nu, nu se potriveste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ce 3 aprinderi ai mai exact şi ce cauţi mai exact? Platină? Poate ai aprinderea şi nu ştii să verifici componentele individual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salut @owene. V-am trimis un PM ca nu vreau sa mai "poluez" pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 O sa ma interesez pe-aici si de ceva acte, cu toate ca-s slabe sansele sa gasesc...fiarele au mers majoritatea la fier vechi, iar actele nu fac doi bani fara cadru, serie, fiscal... Abia astept sa vad cum arata capra readusa pe linia de plutire! domnu "ivan pedala" nu mai cauta acte si alte chestii.am batut palma cu "pinnochio" prin telefon. ramane motorul lui sa il luam.peste 2 saptamani mergem dupa motor,si transcriem.multumesc oricum pt efort si interes.multumesc si lui "pinnochio" pt intelegere.din lipsa de timp,si de locul de munca,nu putem merge ,doar peste doua saptamani.si mai vreau sa multumesc forumului "motociclism.ro" pt ca exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Salut @owene. V-am trimis un PM ca nu vreau sa mai "poluez" pe aici... Fi tare in gura prietene, ca o sa iti aduca numai beneficii si multe cunostinte in domeniu...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutare, ma intereseaza un set de roti de MZ ES, 0741 265 450 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Salut. Ma intereseaza maneta, ambreiaj, frana, pentru un Hoinar. Daca aveti careva de vanzare, astept oferta. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Salutare, ma intereseaza un set de roti de MZ ES, 0741 265 450 Multumesc Salut , asta e ce am eu . 100 lei fara cauciucuri . » Post actualizat in 17 Mar 2016 04:57 salutare! am nevoie pentru o jawa 175/356 de capacul de la roata, cel care sustine sabotii. cod original 351-51-410. multumesc, Dan Asa ceva am eu , stiu ca sunt de la un triciclu 1,75 , am vreo 3 bucati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Inca mai caut acest capac ce acopera carburatorul pentru o Jawa 250 - 353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Inca mai caut acest capac ce acopera carburatorul pentru o Jawa 250 - 353 Am eu un capac care acopera carburatorul + alte piese disponibile de jawa 250.Daca nu uit,revin cu poze mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Astept pozele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate