iosifnicu Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 (editat) Caut cerc roata mz rt (de aluminiu ) sau cerc compatibil de aluminiu pe 19 Am cerc de aluminiu de MZ. Dacă nu mă însel chiar doua.Fac poză si trimit pe mail ,în zilele următoare.» Post actualizat in 15 Feb 2016 03:35 Aripa o am. Chiar in stare foarte buna. A fost schimbata furca si vreau sa o aduc la original. Ok. Editat Februarie 15, 2016 de iosifnicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Caut aripi si rezervor de minsk! Pm care aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 salut caut sa achizitionez protectiile de la carburaatorul de mobra 50 (doar de mobra 50) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Cumpar sei pentru Simson S.(in stare buna,cu ornamente).Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Are cineva de vanzare pentru Awo T aripi fata +spate,roti complecte sau butuci roti (fata +taler si saboti de frana chear fara saboti), suporti ghidon, juguri (inferior superior si lagare), contact din far cu sau fara cheie ,cutie de scule ,pedala de frana.furca fata chear daca e distrusa sau indoita(am nevoie de partea de jos prin care trece ax roata) telescoape spate. Ofertele le astept pm sau tel 07444835877. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Stopuri ataș nipru fata spate are cineva? Nu ma interesează culoarea sau cromul pot fi oricum. Chiar și fara sticle. Sau alte variante de lumini pentru un ataș. Am nevoie de poziție-stop frana-semnal,în spate și poziție -semnal în fata. Ma gândeam la cele de tractor... Sunt scumpe și nu prea îmi plac, poate în lipsa de altceva. » Post actualizat in 27 Feb 2016 17:41 Sunt interesat și de un ataș complet am postat la secțiunea atase moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 (editat) Cred ca am eu unele, dar trebuie să le caut. Le poți vedea în topicul vanzari la postul 9830. Editat Februarie 28, 2016 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Sunt perfecte. Știam ca am văzut dar nu mai știam unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Mâine le caut. Sunt exact ca în foto fără suportul de prins pe ataș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailor_one Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Salutam ! Are cineva de vanzare un portbagaj de IFA sau DKW RT 125 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Caut sa achizitionez roata spate sau butuc Emw R35. Ofer in schimb bani sau alte piese pentru diverse modele. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 acte JAWA 350 TS , sau motor cu acte la pret decent are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Pentru Jawa 250 Acest surub se afla in partea inferioara a ambelor telescoape din fata motocicletei.Dupa cum se vede are o saiba cu guler/umar cum as putea sa-i spun.Si am doar acesta mai trebuie inca unul pentru al doilea telescop.Are cineva asa ceva ? Defapt ceea ce caut este aceasta saiba ca surub se gaseste.va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Cred ca tot la mine gasesti...imi dau silinta sa caut in fiarele mele si te anunt pe PM...daca nu am, gasesc si-o cumpar ca n-o fi o avere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 O poza cu locul de referinta si cu saiba surubului la care ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Stiu, cunosc orice piesa de la astea cehesti fara sa transpir prea mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Stiu Ivan, intradevar esti foarte experimentat in cehoaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 acte JAWA 350 TS , sau motor cu acte la pret decent are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Va salut, as avea nevoie de o sticla alba si una sau doua portocalii pt un atas J 4 contra cost sau la schimb cu alte fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 acte JAWA 350 TS , sau motor cu acte la pret decent are cineva? multumesc pentru poze "pinnochio" le-am transmis mai departe.acuma ne consultam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 ... Rezervorul de TS i-a folosit amicului tau? Am mai gasit o sursa de piese pentru TS, daca mai are nevoie de cite ceva, stii cum ma gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Rezervorul de TS i-a folosit amicului tau? Am mai gasit o sursa de piese pentru TS, daca mai are nevoie de cite ceva, stii cum ma gasesti! mersi IVAN .rezervorul e super OKEY. acuma cautam acte sau ceva sa-l inmatriculam.avem 2 piste pana acum.una ieftina,dar departe,si una aproape , dar nu stim inca pretul.nu ne grabim.oricum,am sa pun niste poze cu TS-ul,cu rezervorul vopsit,ca deja mi-a intrat in sange tema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 O sa ma interesez pe-aici si de ceva acte, cu toate ca-s slabe sansele sa gasesc...fiarele au mers majoritatea la fier vechi, iar actele nu fac doi bani fara cadru, serie, fiscal... Abia astept sa vad cum arata capra readusa pe linia de plutire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dcimpoiasu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 salutare! am nevoie pentru o jawa 175/356 de capacul de la roata, cel care sustine sabotii. cod original 351-51-410. multumesc, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Va salut, as avea nevoie de o sticla alba si una sau doua portocalii pt un atas J 4 contra cost sau la schimb cu alte fiare. O piulita pt roata atasului gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate