Lupu.D Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Caut in continuare pinion atac 17 dinti pt. MZ ES si roata atas Duna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Cred ca am eu piesele pe care le cauti.Ma uit maine si daca sunt cea ce doresti o sa pun niste poze aici. Salutare, ai gasit ceva piese de care am nevoie? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Da, am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Din pacate nu este ce caut eu. Cum am mentionat caut piesele pentru butuc din tabla nu pentru alu. Asa arata ce caut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Imi pare rau, asta e tot ce am. Credeam ca te referi la faptul ca cercul este de tabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Cumpar ptr jawa ts 350 guma aia ce vine intre cilindru si carburator. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Un furtun de frana de ETZ, eventual un aerisitor si ceva garnituri, ca sa-mi termin "modificarea" la CZ-u'...are cineva? greu de gasit.la ij-ul meu cu frana pe disc am masurat garniturile si am rupt cataloagele de la producatorii de garnituri.la pompa de frana s-au potrivit de la nu stiu ce model de volvo iar la etrier au mers de la wv golf 4.12 ore am stat pe net.masoara-le si cauta dupa dimensiuni intra pe autofren seinsa,poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seth19 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 (editat) Salutari! Incerc sa imi resuscitez Jawa (350 TS). Caut un ambreiaj complet sau eventual doar placa aia in care se prind suruburile. Am exagerat cu cuplul de strangere Bucuresti Editat Iunie 22, 2017 de seth19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Salutari! Incerc sa imi resuscitez Jawa (350 TS). Caut un ambreiaj complet sau eventual doar placa aia in care se prind suruburile. Am exagerat cu cuplul de strangere Bucuresti Iti dau o relatie de unde sa cumperi o Jawa 90 la suta completa pentru piese la 100 euro . Daca esti interesat iti transmit numarul de tel al omului pe PM sau suna-ma si ti-l dau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Salutare,cumpar carcasa pinion lant ij 56 in stare buna fara fisuri sau rupturi si cilindru in stare buna pt. ij 56 alezaj 73 mm sa fie in stare buna fara zgarieturi interioare si filetele la evacuari bune.0726349507 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Încă mai caut: -capace basculă față -coloană/redresorul de seleniu(nu trebuie neapărat să fie functional,doar estetic să arate bine că de restul mă ocup eu) -contact cu 4 poziții(naiba să le ia pe toate,am 3 și nici unul bun!!!!!!) -tălpicile de cauciuc de la semnalizările față -setul de plăci de ambreiaj(alea de textolit dar nu le refuz nici pe cele de tablă) -setul de încuietori(poate,poate....) Mulțam fain! » Post actualizat in 26 Jun 2017 01:29L.E-și claxonelul model plat mi-ar mai trebuii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 La ce incuietoare te referi la cel de la blocarea ghidonului sau la cele de la capacele laterale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 (editat) La toate cele trei!Oricum,cred că mai repede câștig la loto decât să le găsesc în stare bună pe undeva... Aceeași treabă și cu claxonelul dreptunghiular....pe care culmea,l-am găsit la un momendat pe OLX dar nu a vrut propietarul să-l vândă separat! » Post actualizat in 26 Jun 2017 20:08M-am rugat cu cerul și cu pâmântul de el să mi-l vândă,i-am oferit și 10% din cât vroia pe toată râșnița(visa cam la 2000 de lei) și n-a fost chip... Despre modelul ăsta vorbesc. Editat Iunie 26, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Încuietorile de cutii laterale le vrei cu chei sau te descurci sa confecționezi cheia după butuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Cheie am iar de bricolat să meargă mă descurc foarte ușor!Totul e să fie verturile bune și cilindrul să nu fie mâncat. Am uitat să specific,încuietorile nu-mi trebuie neapărat cu cheie!Doar să fie ele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriancapota Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 salutare natiune! stie cineva de unde pot cumpara acele "pastile" din pluta de la discurile de frictiune ale ambreiaului? mentionez ca imi sunt necesare la un motor de manet Salutare Daca se potrivesc cele de CZ SPORT 250 sigur le am si pe langa o camera de aer si farul cu rama cromata de MANET tel. 0729130151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 La cutiile laterale poți pune cum am pus eu incuietoare de dulap le modific limba cum am facut eu si intra exact in gaura originală de la capac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Știu însă vreau originale!Mai căutăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 vreau cozoroc de far!!!!!!!pt ij planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salut, un claxon funcțional pe 6v găsim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Cumpar ptr jawa ts 350 guma aia ce vine intre cilindru si carburator. Mulțumesc Ai gasit? Caut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Va salut! Spite ptr rotile de ij 56, pe 19 de unde as putea sa cumpăr noi, sau în stare cat mai buna? Sau are cineva pe aici care nu.i mai trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salut, un claxon funcțional pe 6v găsim? Stiam ca am pe undeva unul de trabant parca, daca te ajuta cumva il caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Caut pinion atac cu 17 dinti pt. MZ ES. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 (editat) Unde gasesc camere aer 3.50 / 18? Dati-mi si mie de stire. Am gasit camere 3.00x18 marca Kabat, facute in Polonia cu 27lei bucata la NEXXON pe Calea Vitan nr. 289. Au si alte dimensiuni dar nu am intrebat exact. Editat Iulie 4, 2017 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate