sabyn Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Încuietorile de cutii laterale le vrei cu chei sau te descurci sa confecționezi cheia după butuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Cheie am iar de bricolat să meargă mă descurc foarte ușor!Totul e să fie verturile bune și cilindrul să nu fie mâncat. Am uitat să specific,încuietorile nu-mi trebuie neapărat cu cheie!Doar să fie ele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriancapota Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 salutare natiune! stie cineva de unde pot cumpara acele "pastile" din pluta de la discurile de frictiune ale ambreiaului? mentionez ca imi sunt necesare la un motor de manet Salutare Daca se potrivesc cele de CZ SPORT 250 sigur le am si pe langa o camera de aer si farul cu rama cromata de MANET tel. 0729130151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 La cutiile laterale poți pune cum am pus eu incuietoare de dulap le modific limba cum am facut eu si intra exact in gaura originală de la capac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Știu însă vreau originale!Mai căutăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 vreau cozoroc de far!!!!!!!pt ij planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salut, un claxon funcțional pe 6v găsim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Cumpar ptr jawa ts 350 guma aia ce vine intre cilindru si carburator. Mulțumesc Ai gasit? Caut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Va salut! Spite ptr rotile de ij 56, pe 19 de unde as putea sa cumpăr noi, sau în stare cat mai buna? Sau are cineva pe aici care nu.i mai trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salut, un claxon funcțional pe 6v găsim? Stiam ca am pe undeva unul de trabant parca, daca te ajuta cumva il caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Caut pinion atac cu 17 dinti pt. MZ ES. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 (editat) Unde gasesc camere aer 3.50 / 18? Dati-mi si mie de stire. Am gasit camere 3.00x18 marca Kabat, facute in Polonia cu 27lei bucata la NEXXON pe Calea Vitan nr. 289. Au si alte dimensiuni dar nu am intrebat exact. Editat Iulie 4, 2017 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Ai gasit? Caut si eu. » Post actualizat in 06 Jul 2017 09:19 Ai gasit? Caut si eu. Salut din pacate nu am gasit. E destul de rar piesa aia.» Post actualizat in 06 Jul 2017 09:19 Ai gasit? Caut si eu. Salut din pacate nu am gasit. E destul de rar piesa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Pe Gaspar l-ai sunat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Salut! Vad ca se cauta carburator de Jawa 350 . am unul de vanzare. posibil chiar doua...trebuie sa urc in pod. sunt cu siguranta complete, inclusiv flansa de cauciuc. dar stau in pod de 15 ani, ar trebui spalate inainte de montaj. Nu stiu ce pret sa cer, asa ca astept oferte de bani sau alte piese la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Salut! Cine știe ce cantitate de ulei trebuie pusa pe in telescoapele fata de la mobra 50(nu super) și ce tip de ulei? Dar în cele de spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 (editat) N'are cine.... Editat Iulie 7, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Salut! Vad ca se cauta carburator de Jawa 350 . am unul de vanzare. posibil chiar doua...trebuie sa urc in pod. sunt cu siguranta complete, inclusiv flansa de cauciuc. dar stau in pod de 15 ani, ar trebui spalate inainte de montaj. Nu stiu ce pret sa cer, asa ca astept oferte de bani sau alte piese la schimb Mama ce inghesuiala la carburatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 23, 2017 Share Postat Iulie 23, 2017 Ai mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 rezervor ij56 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 daca nu gasesc pana atunci..te contactez deci...are cine un rezervor de IJ56? stare decenta.fara modificari,lovituri si daca se poate fara rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Salutare, Am nevoie pentru un IJ 56 de urmatoarele pise: - acceleratie completa pe sina - fisa bujie - gemuletele colorate de pe far impreuna cu rama de aluminiu sau o idee pentru inlocuire - garniturile de etansare a cablurilor care ies din far - tampoanele pe care sta saua pasager - cele 2 garnituri si 2 saibe de la coturile evacuarilor - piesele 9,10,11,12, 13 din imagine, care fac legatura intre cablul de kilometraj si interiorul cutiei de viteze. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Are cineva aripa fata de simson sport in stare cat mai buna si un rezervor? Pret si niste poze ajuta mult. 0744835877 e nr sa povestim restiul detaliilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Prețul cu câte cifre de 0 să fie la coadă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Daca ai ceva de vanzare ,pune poze si un pret, iar apoi povestim ,daca imi pot permite sau nu Prețul cu câte cifre de 0 să fie la coadă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate