johnny75 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 caut si eu un cric central pentru Jupiter 5 in stare cit mai buna. are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Nu are nimeni o carcasă de Planeta/Jupiter de pe care să se poată lua capacul inferior a ieÂşirii lanțului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 caut si eu un cric central pentru Jupiter 5 in stare cit mai buna. are cineva? Ti-as fi dat eu , dar nu stiu de unde esti. Mesaj completat Nu are nimeni o carcasă de Planeta/Jupiter de pe care să se poată lua capacul inferior a ieÂşirii lanțului ? Pe p5 nu exista asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Aurelian am pus poze cu dinam pe PM nu se potriveste? majoritatea dinamurilor de la moto nemtesti sunt facute vla VEB si se cam potrivescNumai bine nu am primit pozele, sau nu stiu unde sa ma uit uite aici adresa mea de mail : munteanu_aurelian@yahoo.com daca poti trimite-le pe mail ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memutzu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Cine are de vanzare un motor de jupiter 4?(nu ma intereseaza actele) Sper ca nu cer prea mult Editat Aprilie 27, 2010 de Memutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cine are de vanzare un motor de jupiter 4?(nu ma intereseaza actele) Sper ca nu cer prea mult I-ti vand eu tota motocicleta la un pret bun daca te intereseaza o poti vedea aici pe forum sau pe Bikeshoap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memutzu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 I-ti vand eu tota motocicleta la un pret bun daca te intereseaza o poti vedea aici pe forum sau pe Bikeshoap Sorry dar nu am nevoie decat de motor...nu as avea ce sa fac cu restul mai ales ca e si atasul in discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cine are de vanzare un motor de jupiter 4?(nu ma intereseaza actele) Sper ca nu cer prea mult am eu unul care e pacat sa stea degeaba nu are chiuloasele si alternatorul pretul e modic 50 lei nu stiu cum vei face cu transportul pentru ca eu sunt din bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany xt Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) PT MOTORISTUL66 MAI AI PT XT UL DE 600 REGULATORUL DE TENSIUNE SI ZI MI CE MAI AI DE LA EL Editat Aprilie 27, 2010 de dany xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 postezi si aici,ca ii mai vizitat decat topicul voshodistilor. am nevoie de un claxon bun de preferat pe 6V;merge si pe 12V; care sa poata fi montat la voshod 3M. multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Nu are nimeni un tambur de jawa (160 mm) cu saboti sau 1 roata spate de jawa??? caut, caut si iar caut dar nu gasesc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 I-ti vand eu tota motocicleta la un pret bun daca te intereseaza o poti vedea aici pe forum sau pe Bikeshoap Cât de bun este prețul? Mesaj completat Caut set motor Jup 4 (cilindrii cu pistoane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Donez rezervor si semnalizari pentru Jawa 350 California din 1990.Le trimit prin curier iar destinatarul isi plateste transportul. Doritorii PM. Mesaj completat Semnalizari adjudecate de catre domnul Jonyebravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORTMUND Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 A mea e din 1985, se potriveste rezervorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Nu, nu se potriveste! Ai alt model si prinderile difera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORTMUND Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Nu, nu se potriveste! Ai alt model si prinderile difera! Multumesc pentru raspuns!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Salut Baieti! Cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarele piese pentru Nipra: - ansamblul de parghii care actioneaza cablul de frana al atasului de la pedala de frana pe spate. Am atasat si o poza, mie imi trebuie de fapt ceea ce lipseste din poza... Sau macar daca imi puteti pune o poza cu acest ansamblu, poate reusesc sa-l fac. - set de pinioane de grup pentru atas In afara de acestea mai caut si o bobina de inductie de 12 V. cilindrica, dar de dimensiuni mici, au echipat parca Jawele candva. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 bobine mici 12V cilindrice au Ijurile si Trabanturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Trabanturile au bobina normala cit cea de Dacia. Ij-ul da are bobine mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Trabantul are bobina mica, este exact cea de ETZ, am comandat una noua de ETZ si am primit una "made in Bulgaria" noua, scria pe cutie Trabant si era dentica dpdv mecanic, si a si mers bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Are cineva de dat o față completă de JAWA? telescoape funcționale, fără scurgeri suporți far far întreg eventual burdufe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbyb2004 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Caut si eu pentru Jawa mea din 89, model TS 350 cred )... semnalizari , bara aia de protectie dintre motor si furca , turometru maner de acceleratie (partea metalica ce prinde cilindrul din capul cablului de acceleratie) oglinda astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Doar de dragul adevarului istoric: Din fabricatie Trabantul are bobina mare. Bobina pe care scrie "made in Bulgaria" se poate sa fie si patrata, se potriveste la Trabant, dar nu este de Trabant . P.S. Posed aceasta "bestie" de masina de 15 ani, iar din anii '80 tatal meu a avut numai Trabant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Hai noroc! Caut pentru un proiect care n-are legatura cu motociclismul, un motor functional (mz, ij, orice). Astept sugestii, oferte si preturi. Cu cat mai ieftin cu-atat mai bine:) Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 (editat) alexbyb: dacă e cea din poză, e 638 TwinSport. Motor 350 (343) cmc. Crash Bar - vezi că sunt pe forum care confecționează la comandă. Pe mine nu m-a interesat. La turometru ți-i ieÂşit cablul dintr-un capăt sau celălalt. Nasty: Âşi cum faci antrenarea sapelor ? ÂŞi ce fel de sape foloseÂşti ? Editat Mai 5, 2010 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate