dni Postat Iulie 25, 2004 Share Postat Iulie 25, 2004 ce parere aveti despre honda hornet 900,o comparatie intre ea si concurenta directa.este adevarat ca se fabrica doar din 2002 ?.dc se fabrica in europa(Italia, Atessa),dc as cumpara-o din strainatate as putea sa obtin pt ea certificat eur1 sa nu mai platesc vama ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dni Postat Iulie 30, 2004 Autor Share Postat Iulie 30, 2004 bine ,bine dar macar de hornet d 600 puteti sa-mi spuneti ceva??THS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 Nu cunosc nici o motocicleta Japoneza la care sa poti obtine certificat EUR1. Motoarele sunt fabricate in Japonia si intrucat se considera ca reprezinta mai mult de 50% din valoarea motocicletei nu poti obtine certificat EUR1 (chiar daca motocicleta se monteaza in Italia , Spania sau alta tara din UE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 ce parere aveti despre honda hornet 900,o comparatie intre ea si concurenta directa.este adevarat ca se fabrica doar din 2002 ?.dc se fabrica in europa(Italia, Atessa),dc as cumpara-o din strainatate as putea sa obtin pt ea certificat eur1 sa nu mai platesc vama ? Multumesc. Hornetul de 900 a fost topul clasei pina sa apara Z1000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 z1000 e singura motocicleta de incepatori de 1000cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 z1000 e singura motocicleta de incepatori de 1000cc. Nu stiu ce sa zic!Din ce am citit eu ,pe circuit e mai rapida decit zx9!Asa ca ,halal motoreta de incepatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 e puturoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 N-ai dreptate ca e singura, toate cruiserele de 800-1000 si chiar mai mult se incadreaza la incepatori, la 60-70 de cai (Vulcan 800, Volusia 800). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 se poate sa ai dreptate dar la cruisere nu ma pricep deloc iar cand nu stiu mai bine tac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 Nu cunosc nici o motocicleta Japoneza la care sa poti obtine certificat EUR1.Motoarele sunt fabricate in Japonia si intrucat se considera ca reprezinta mai mult de 50% din valoarea motocicletei nu poti obtine certificat EUR1 (chiar daca motocicleta se monteaza in Italia , Spania sau alta tara din UE). cred ca e a enspeamia oara cand scriu pe tema asta ... asa ca ... http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...er=asc&start=10 dni, sper ca te-am lamurit cum tre sa procedezi pt. hornetel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dni Postat August 16, 2004 Autor Share Postat August 16, 2004 ths Andrei ,mirific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 e puturoasa. E puturoasa? Zahei,ai baut ceva?Poate e urita sau frigida,da' puturoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 mie asa mi s-a parut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 (editat) mie asa mi s-a parut da,te-ai dat cu ea? Editat Februarie 16, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 da,te-ai dat cu ea? nu, am citit pe un perete cu grafitti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 nu, am citit pe un perete cu grafitti asa-mi pare si mie dupa cat esti de acid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 între "goale" CB 900 Hornet (în America cumoscuta ca 919) este pe locu' 2, dupa Triunfu Triplespiid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) Un animal de genul asta ... e pentru incepatori ? Cat de incepatori ? @dni: pe bikez.com hornet 900 apare abia din 2003, dar nu stiu cat de veridice sunt informatiile pe care le dau ei. Incearca totusi www.bikez.com pt mai multe date despre model (daca nu ai vizitat deja site-ul). Editat Martie 15, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Hornet 900 se face din 2002 in Europa (cu exceptia Greciei) nu se mai importa ... este înlocuita de CBF 1000 (o parodie ... parerea mea ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Nu e inlocuita de CBF1000. Hornetul de 900 ramane in productie. Poate va fi inlocuit in 2007..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Tot dandu-ma pe net am dat peste site-ul asta cu comparatii si este si Hornetul 900 printre ele, foarte reusita moto in opinia mea!Si eu cred ca merge de incepatori mai dibaci asa! http://mysite.mweb.co.za/residents/clasqm/multi.html Da, Am uitat siteul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Nu e inlocuita de CBF1000. Hornetul de 900 ramane in productie. Poate va fi inlocuit in 2007..... ai dreptate, nu este înlocuita ... în europa de vest NU SE MAI IMPORTA CBF 1000 are motor de CBR 1000 gîtuit la 98CP cu guma de 160 pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate