rat_jawa Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Pe centura constantei in dreptul magazinului METRO era trantit pe banda II in sensul de mers spre mamaia un CBR 600F4 cu nr de inmatriculare B xx GYY. Putin mai incolo pe aceeashi banda era o dacie lovita destul de rau in spate, nu am apucat sa ii iau nr de inmatriculare. Politzie shi lume multa, nu am putut opri. Daca shtie cineva mai multe il rog sa posteze. Nu shtiu unde era motociclistul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Nu stiu daca e vorba de acelasi, scuze de split, dar am vazut azi pe unul pe I C Bratianu pe care il alerga politia, era pe o vitezana, nu am apucat sa vad modelul ca mergea cu viteza mare. Sper sa nu fi patit ceva grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 nu era ala am trecut in jur de ora 8 pe langa metro si nu am vazut nimic p'acolo ce-i drept nici nu prea m-am uitat stanga dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Nu stiu daca e vorba de acelasi, scuze de split, dar am vazut azi pe unul pe I C Bratianu pe care il alerga politia, era pe o vitezana, nu am apucat sa vad modelul ca mergea cu viteza mare. Sper sa nu fi patit ceva grav... mai exact:un motociclist care era alergat de o masina a Politiei ...avea in jur de 200 km/h...a lovit in spate o Dacie Break .....el a scapat ca prin minune (este in viata)....motocicleta este distrusa total (peste 90%)....am vazut pe National TV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 sa mor daca pricep ce e cu "haiducismele" astea... tot soiul de jmekeri care se cred deasupra legii. ce e mai grav e ca daca se face un sondaj aici pe forum, cred ca sunt foarte multi care ii admira pe gost raiderii astia inconstienti... sper sa il bage la racoare ceva timp pe "fugitiv" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) Pe centura constantei in dreptul magazinului METRO era trantit pe banda II in sensul de mers spre mamaia un CBR 600F4 cu nr de inmatriculare B xx GYY. Putin mai incolo pe aceeashi banda era o dacie lovita destul de rau in spate, nu am apucat sa ii iau nr de inmatriculare. Politzie shi lume multa, nu am putut opri. Daca shtie cineva mai multe il rog sa posteze. Nu shtiu unde era motociclistul...... Cursă nebună la malul mării Duminică 29 aprilie 2007, 06:12 Nici nu s-a deschis încă oficial sezonul estival că au Âşi apărut primele probleme. Un motociclist a gonit cu peste 200 de km la oră, cu poliția pe urmele lui, din Cernavodă până în Constanța.Cursa s-a terminat pe Âşoseaua de centură a Constanței, când alergătorul pe două roți s-a izbit de o Dacie care circula regulamentar. Din fericire, Âşoferul maÂşinii a scăpat cu viață, iar motociclistul a ajuns la spital Âşi după ce a primit îngrijiri medicale a părăsit sala de urgență. Poliția îl cercetează acum în stare de libertate Âşi urmează să stabilească viteza exactă cu care mergea motociclistul. Sursa: Realitatea TV Editat Aprilie 29, 2007 de drakushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2007 Admin Share Postat Aprilie 29, 2007 Deci omul fugea cu doua masini de politie pe urma lui..au dat acum pe Realitatea Tv,a provocat si un accident de circulatie..bine ca n-a murit..dar din punctul meu de vedere merita sa sa duca putin la puscarie,cum bine spunea cineva mai sus! PS:Bineinteles ca,in ciuda evidentei,trebuia ca un papagal sa posteze mai sus si sa-i ia apararea dobitocului..ca doar sunt facuti din acelasi aluat,capul cit o nuca si creierul le sta lejer! s1r1nx,baiatule,te-ar ajuta mai mult o alfabetizare,ca la cum te prezinti in propozitie esti varza cu carne!! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Deci omul fugea cu doua masini de politie pe urma lui..au dat acum pe Realitatea Tv,a provocat si un accident de circulatie..bine ca n-a murit..dar din punctul meu de vedere merita sa sa duca putin la puscarie,cum bine spunea cineva mai sus! PS:Bineinteles ca,in ciuda evidentei,trebuia ca un papagal sa posteze mai sus si sa-i ia apararea dobitocului..ca doar sunt facuti din acelasi aluat,capul cit o nuca si creierul ii sta lejer! s1r1nx,baiatule,te-ar ajuta mai mult o alfabetizare,ca la cum te prezinti in propozitie esti varza cu carne!! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 fuck off aricilor pansati care se cred zmei pe motorete, si cand se dau jos sunt mai prosti decat prevede legea. unii traiesc din filme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 cine nu sa saturat de fitze? e plin de fitzosi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Eram sigur ca n-avea cum sa scape de politisti fara nici o zgarietura... Cand l-am vazut il alerga un passat variant si o duba vw, iar el era pe contrasens nevoie mare cu 100+, motorul turat la maxim, depasind coloana... Nush la ce s-o fi gandit, ca poate sa scape de militieni Intrebarea e, daca prin absurd ar fi scapat (poate militienii nu aveau statii ) unde s-ar fi ascuns? Cineva si-a uitat neuronul acasa, in casca de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 spuse caca(a)tul cu ochi fercicnduse ca moare capra vecinului...far asa stie toata poza evenimentului nomic..daca ar avea tara asta mi putin judecatori corecti ca tine am trai mult mai bine Trecand peste limbajul mai putin academic cu care ai scris mesajul tau, te asigur ca este perfect normal ca infractorii sau contravenientii sa raspunda pentru faptele lor. Mai mult, este la fel de normal ca restul oamenilor sa fie bucurosi cand ei sunt prinsi. De ce? Din acelasi motiv pentru care tu te bucuri ca au fost prinsi hotii motorului tau, sau ca ii salta permisul conservarului care te tranteste pe jos. Clear? Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) Poliția îl cercetează acum în stare de libertate Âşi urmează să stabilească viteza exactă cu care mergea motociclistul. Stai ca eu nu inteleg Politia il cerceteaza in stare de libertate dupa tot ce a facut? Ma rog... oricum l-ar cerceta eu ma bucur ca l-au prins. Baiatul asta e dovada vie (deocamdata) ca prostii au noroc cu caru. Editat Aprilie 29, 2007 de Nilsus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Exact ce spuneam de sentimentul de turma si imediat(INDIFERENT IN CE CONTEXT) remarca:"conservarul e de vina ,moarte lor " ,repet ,indiferent de cui e vina!!! Ma scarbesc total genul asta de "turme" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 in loc sa va certati pentru ca nivelul barbatiei din voi e mare, ar fi mai bine sa invatati din prostiile altora. cert e ca eram aproape sigura ca acum de 1 mai vor avea loc accidente cu motociclete. De ce? pentru ca am vazut cu cat extaz au plecat unii la mare, cica "sa vezi cat ii dau"... Multi au plecat sa isi etaleze fitzele nu pentru a se relaxa si simti bine cu prietenii. intrebare: de ce fugea tipul de politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 bine spus...cu cat mergem la mare ???blaaaaaanaaaaaaa ....mai vrei fitza...mergi seara la romana ca ii vezi pe toti ...sunteti tari baieti...tineti o tot asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) Tocmai au anuntat la tv ca i sa intocmit dosar penal, de arestat pt ca sa-l mai aresteze , nu mai este pericol public pt ca mobra este muci Editat Aprilie 29, 2007 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 damn...si ce mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 dar de ce a fugit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 dar de ce a fugit ? la TV nu a precizat, dar cred ca nici el nu mai stia de ce fuge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
debrandoo Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 in loc sa va certati pentru ca nivelul barbatiei din voi e mare, ar fi mai bine sa invatati din prostiile altora. cert e ca eram aproape sigura ca acum de 1 mai vor avea loc accidente cu motociclete. De ce? pentru ca am vazut cu cat extaz au plecat unii la mare, cica "sa vezi cat ii dau"... Multi au plecat sa isi etaleze fitzele nu pentru a se relaxa si simti bine cu prietenii. intrebare: de ce fugea tipul de politie? raspuns: de prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 ori de prost, ori se simtea cu musca pe caciula (fara permis, probleme la acte, cine stie...) ori din "distractie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 ori de prost, ori se simtea cu musca pe caciula (fara permis, probleme la acte, cine stie...) ori din "distractie" ori a trecut pe langa radar cu viteza mai mare decat limita admisa si nu a oprit la semnal , ca i-a fost frica de suspendarea permisului. sunt multe scenariile, asa ca atat timp cat nu ati fost in locul omului e cam greu sa acuzi pe cineva. Poate avea o urgenta....ii nastea nevasta....sau poate pur si simplu ii place sa fie un fel de Robin Hood . Oricum ar fi, se pare ca nu a fost cea mai buna alegere pentru el. P.S. eu atribui o mare parte din vina politiei. Este mai usor si mai sanatos sa ii faci un blocaj rutier mai in fata decat sa il urmaresti prin trafic . E si mai usor, si mai safe , si mai ieftin.....de aia au statii in dotare si echipaje peste tot...Dar se pare ce ei deja se vad in scenariile de la Hollywood cu urmariri peste urmariri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) fara A si leasing expirat = combinatia perfecta Editat Aprilie 29, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate