cezar_bkf Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 salutare daca mai este cineva cu acest tip de motor dati de stire poate mai schimbam niste opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Aloha eu am unul din 97 si sunt mai mult decat multumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezar_bkf Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 salut al meu e din 1994 si eu sunt multumit de el pana acum il am de 1 luna si acum fac schimbul consumabilelor, pozitie buna de drum viteza destul acceptabila e fain de turing Al tau cam ce consum are ? si cam care e viteza lui optima de croaziera ca sincer eu nu prea stiu merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 salut al meu e din 1994 si eu sunt multumit de el pana acum il am de 1 luna si acum fac schimbul consumabilelor, pozitie buna de drum viteza destul acceptabila e fain de turing Al tau cam ce consum are ? si cam care e viteza lui optima de croaziera ca sincer eu nu prea stiu merci 140 cat vrei tu asa sa-i placa dar nu sughite nici daca duci mai tare.Am si eu una ,prima serie de RC42 ---1992.Acum astept dupa piese de la vopsit.Sunetul motorului ma omoara ,parca ar fi motor reactor .Uuuuu uuuuu.Super motorete .Ca pct sensibil ar fi intretinerea mai deasa a pieselor cromate care neintretinute cu timpul mai ruginesc.,in rest superfiabile si relaxante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Poze? iIn sfarsit gata.Ai si poze Gal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Mama tuturor motocicletelor e CB 750.E clar.Chiar daca-ti doresti HD sau KTM sau R6. Am vazut motorul lui Karpaten cand a intrat in atelier si probabil am sa-l vad saptamana viitoare. Poze din astea sa tot vezi pe net. Sunt interesat de comportamantul CB-ului. S-ar putea la anul sa incapa unul si la mine in curte. De asta VREU POZE SI PARERI. Am sa-mi spun parerea dupa ce i-l vad.De auzit l-am auzit. Un monstru silentios. Bucurativa de ele . Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 eu i-am schimbat tobele nu mai e silentios ,pur si simplu urla,e mai mult decat comod, consumul este bun 5,5%,este exact ce trebuie ,daca mergi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Am vazut Cb-ul lui Karpatenwolf. E superb. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 @ daxy... Capatu ala de ghidon ce se vede in poza nu il ai de prin boschetii de pe marginea soseelei Sibiu-Sebes, asa-i? Faina motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salutare! Gata, este oficial, in aproximativ 2 saptamani voi deveni fericitul posesor al unui 750 , asta dupa ce am reusit sa ma imbolnavesc cand am vazut la un tip, Cezar mi se pare, cat de bine arata acest model de mobra . Sper ca pana sa vina motorul sa am si permisul gata, ca ma manaca palmele de numa` numa`. Pana atunci, asfalt uscat si numai bine! P.S. Incerc sa bag si o poza, sa vad daca ma descurc cu tehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salutare! Gata, este oficial, in aproximativ 2 saptamani voi deveni fericitul posesor al unui 750 , asta dupa ce am reusit sa ma imbolnavesc cand am vazut la un tip, Cezar mi se pare, cat de bine arata acest model de mobra . Sper ca pana sa vina motorul sa am si permisul gata, ca ma manaca palmele de numa` numa`. Pana atunci, asfalt uscat si numai bine! P.S. Incerc sa bag si o poza, sa vad daca ma descurc cu tehnica Salutare! Eu am un prieten care spune"orice Honda care incepe cu CB e bun".Dar mai am un prieten care are si a facut un drum mai lung si n-am vorbit inca cu el.Nu stiu de ce nu ne arunca vre-o doua vorbe pe acest topic ? Cb 750 'picatura' denumirea a dat-o un posesor dupa forma rezervorului nu este oficiala.Am citit expunerea lui(tot incepator) momentan are un an si este foarte multumit.Nu a gasit nimic negativ. Felicitari ptr achizitie Felicitari si ptr permis(in avans) Asfalt uscat si multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) Salutare! Eu am un prieten care spune"orice Honda care incepe cu CB e bun".Dar mai am un prieten care are si a facut un drum mai lung si n-am vorbit inca cu el.Nu stiu de ce nu ne arunca vre-o doua vorbe pe acest topic ? Cb 750 'picatura' denumirea a dat-o un posesor dupa forma rezervorului nu este oficiala.Am citit expunerea lui(tot incepator) momentan are un an si este foarte multumit.Nu a gasit nimic negativ. Felicitari ptr achizitie Felicitari si ptr permis(in avans) Asfalt uscat si multi km. Aici o poza inainte de despartirea de Wal in Oradea.Deja eram prieteni foarte buni eu si Honda. Cat despr4e forma rezervorului mi se pare ca seamana mai mult cu un cap de cobra,doar nu i-om spune "Sevenfifty Cobra" dupa modelul conservarilor romani care boteaza toate masinile cu nume de animale sau legume (gogosar,bot de cal ,broasca care de fapt e gandac,cobra etc).Si la 20 de litri mai bine-i zicea butoiul decat picatura. Editat Iunie 6, 2007 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Âşi eu posesor al unui astfel de exemplar... întrebare: are cineva manualul de utilizare, fie în format electronic, fie în format fizic? aÂş dori Âşi eu să-i fac o copie...evident, dacă se poate acest lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) Am achizitionat si eu o Honda cb 750 seven-fifty acum vreo 2 luni...... Nu am cuvinte.... Mai nou....i-am scos sitele din tobe........ .....face intr-un fel anume..... O parere personala: MOTORETA ADEVARATA, TATA! Si o poza.......... Editat Iunie 26, 2007 de COLD AS ICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hmc Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Âşi eu posesor al unui astfel de exemplar... întrebare: are cineva manualul de utilizare, fie în format electronic, fie în format fizic? aÂş dori Âşi eu să-i fac o copie...evident, dacă se poate acest lucru am eu astea: hcsm.pdf Editat Iunie 28, 2007 de hmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) ...aÂşa e, încă trăiesc nostalgia... a fost primul motor adevărat, după sovietice.... uauuuu! Editat Iunie 28, 2007 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Am achizitionat si eu o Honda cb 750 seven-fifty acum vreo 2 luni...... Nu am cuvinte.... Mai nou....i-am scos sitele din tobe........ .....face intr-un fel anume..... O parere personala: MOTORETA ADEVARATA, TATA! Confirm, l-am cunoscut aseara intamplator pe COLD AS ICE mobra arata super bine si merge si se aude(mai ales) intr-un mare fel Editat Iunie 28, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 am eu astea: hcsm.pdf mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hmc Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Âşi eu posesor al unui astfel de exemplar... întrebare: are cineva manualul de utilizare, fie în format electronic, fie în format fizic? aÂş dori Âşi eu să-i fac o copie...evident, dacă se poate acest lucru intr-un final am reusit sa atashez si manualul de service (e spart in 2 buc ca era prea mare.) CB750F2_SM_92_97_1.pdfCB750F2_SM_92_97_2.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 mulțumesc din nou! sunt o grămadă de chestii interesante pe acolo- tabele cu valori, chestii de întreținere... mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 `Sara buna! Revin cu informatii noi in ceea ce ma priveste, astept si de la voi acelasi lucru, mai ales daca suntem in zone apropiate poate ne si vedem sa mai schimbam " la cald" cateva impresii - experiente. Una peste alta am luat permisul pt care ma pregateam la ultimul post , am inscris si motorul din discutia cu pricina si am si iesit pe strada de fo` 3 ori in ultimile 5 zile, lipsimdu-mi mai ales curajul decat timpul, gazul sau alte motive. Din experienta mea ZERO in ceea ce priveste motoarele va pot spune ca pana acum am observat la Vulturitza mea ca doar io-s ala care nu poate sa faca ceva anume la un moment dat . E o super motocicleta si abia astept sa mai impart experiente cu voi - detinatorii de modele asemenea. P.S. Ala care m-a imbolnavit sa-mi iau modelul asta e Daniel si e un alcoolic, dupa cum spune . (Poate ne vedem pe la Pisoiu` intr-o zi, inteleg ca iti e cel mai aproape, ce zici?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Ultimele chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Si ca sa nu treaca sevenfifty pe pag. a2-a iaca ultimele imbunatatiri aduse motoretei mele: -aripa spate pe roata ,impiedica ajungerea mizeriei in zona filtrului de aer si mai in fata,si arata bine. -parbriz negru - tankpad laterale(impiedica zgarierea lacului cu genunchii) -tankpad cap de mort (craniul da la motorete tot timpul bine-intelepciune) Vad ca-s singurul care isi -cum sa-i zic-imbunatateste sevenfiftiul...sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate