SlowRide’nJoy Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Salutare, nu mai e nimeni activ pe aici ? mai sunt locuri de intalnire choppere/cruisere in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrakVVolf Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Salutari! Nou pe zona, Suzuki VZ400 Desperado Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Salut! Bine ai venit VVolf! Am observat si eu ca e cam inactiva sectiunea. Poate facem noi ceva in privinta asta. In iunie cel tarziu iulie, imi aduc si eu Virago-ul in Bucuresti si mi-ar face placere sa ne strangem in fiecare saptamana intr-un loc, la o anumita ora. Am observat ca vineri in fiecare seara se strang cativa cu Sporturi si SuperSport-uri in Piata Victoriei. Poate reusim si ne strangem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrakVVolf Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Va salut. Imi trebuie si mie un far de kawasaki vulcan imprumut pentru cateva ore. Al meu este nou nout dar este pe stanga. Am comandat unul pe led dar vine intr-o luna si imi trebuie acum pentru RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Hola peeps, nou și eu aici în zona choppere. Din păcate nu pot updata profilul meu iar adminii nu răspund. Că idee de baza: Alex, Kawasaki Vulcan 900 Classic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Din păcate nu pot updata profilul meu iar adminii nu răspund. Ba poți ! Loghează-te, dă click pe userul tău (colțul din dreapta sus) apoi click pe My Settings. E ușor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Păi tocmai că fac asta obsesiv, dar nu se salvează modificările și primesc și eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Păi tocmai că fac asta obsesiv, dar nu se salvează modificările și primesc și eroare. Am încercat și eu. Merge. Dar butonul „Save Changes” l-ai apăsat ? Numa întreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Chopperisti va asteptam in seara asta la vizionarea meciului de fotbal Argentina - Croatia la DarkWheels Club House - in Releului 3 Chili con carne, fasole cu carnati, curry si Taralucci la desert. Berea e rece atmosfera e firbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 Ar fi fain cum zicea si colegul mai sus, sa ne intalnim o data pe saptamana undeva prin Bucuresti, de ce nu sa si iesim la vreo plimbare cu mobrele in weekend! Poate ne mobilizam candva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 Ar fi fain cum zicea si colegul mai sus, sa ne intalnim o data pe saptamana undeva prin Bucuresti, de ce nu sa si iesim la vreo plimbare cu mobrele in weekend! Poate ne mobilizam candva... Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Salutare, nu mai e nimeni activ pe aici ? mai sunt locuri de intalnire choppere/cruisere in Bucuresti ? Dap, Releului nr3 in fiecare joi de la ora 19... intalnire moto - mancare, bautura, muzica buna va asteptam pe 31 august - 2 septembrie fest moto la aceeasi adresa (kempes, roadkillsoda) atmosfera faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 La 31.07.2018 la 9:25, lacroyx a spus: Amin! salutare gasca, Hai ca ne-am intalnit in 2018, 2019...stai sa se termine cu Virusu’ si incepe sezonul nou! anul asta 20 20 poate ne vedem si iesim la ceva ture intre choperisti (Si nu numai) ? de acord careva? Macar teoretic! p.s. de pe unde va mai luati anvelope si camere? / rim-bands care mai aveti cu spite? trebuie sa-l schimb pe cel de pe spate si vreau cu whitewall , un Metzler de 150/80/16 WW .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 Salutare! As vrea sa vad discutiile mai animate pe aici, desi nu-s din Bucuresti. Gumi7, sau anvelopemoto.eu. Pentru Harley, poti incerca si Metricmotion. La anvelopemoto.eu pur si simplu nu am noroc, am comandat cu succes doar un set de gume de la ei in trecut, din vreo tre sau patru tentative. Dar nu am ce sa le reprosez, pur si simplu s-au asezat treburile nasol ba pe la furnizori, ba in alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate