BabyAngel Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ce motor era? nu te lasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ce motor era? Nu stiu... dar avea niste manusi cu tinte! Zona Berceni... azi ne-am intersectat pe la Pta Sudului. nu te lasi Acum... sincer... pichetez cu idea de chopper... canta asa de frumos... cine stie, poate pana la anul... ma pricopsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 nu te lasi crestem gasca baby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 crestem gasca baby n-ar fi rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. bravoooo domne, felicitari... maine ne vedem la bereeeeee!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 felicitari kelshak,bucurate de ultimile zile (sau saptamani ?) din sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. Felicitari! Poti sa apari maine? Ca nu cred ca iti dau permisu asa repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 are dovada.. poa' sa circule de azi... felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Va multumesc! Dova da n-am. Nu mi-a dat. Ba mai mult, mi-a luat si permisul vechi. Mi-a zis sa vin vineri la ghiseu sa iau cartonul. Dar eu voi incerca si maine pe la pranz. Daca mi-l dau maine, ne vedem la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. HEIIIIII! FELICITARI! sper sa sarbatorim cat de curand zi excelenta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Va multumesc! Dova da n-am. Nu mi-a dat. Ba mai mult, mi-a luat si permisul vechi. Mi-a zis sa vin vineri la ghiseu sa iau cartonul. Dar eu voi incerca si maine pe la pranz. Daca mi-l dau maine, ne vedem la rond. Bravos ! Dacã esti luat în evidentzã,în sistem,nu-i o problemã.Si n-oi fi tu ãl mai ghinionist,sã te-opreascã vreun gabor,asa,din prima zi..Doar sã nu faci vreo trãznaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Va multumesc! Dova da n-am. Nu mi-a dat. Ba mai mult, mi-a luat si permisul vechi. Mi-a zis sa vin vineri la ghiseu sa iau cartonul. Dar eu voi incerca si maine pe la pranz. Daca mi-l dau maine, ne vedem la rond. Acum, din ce am inteles eu, tot ce risti e o amenda ca nu ai avut carnetul la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 eu am luat permisul la buzau, tot anul asta, si mi-au spus sa ma duc sa iau dovada a doua zi.. dovada care e valabila 15 zile. Nu am luat-o, am mers asa pana a sosit permisul acasa (la buzau il trimit prin posta)... sunt un 1%... outlaw! wild! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Bah cioperisti tzacaniti...nu mai il invatati la prostii pe baiat...isi ia permisul vineri si sambata iese la parada cu noi...merge si duminica la Vulcani sa isi faca botezul si cu asta basta...ce mai conteaza o zi sau doua...NEBUNILOR !!! Felicitari pt permis....si poate de la tine beau si io un dop de bere , că de la ai mei sunt sătul de bere...ai dreaq !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hansolo Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Dariane, ia uite ce proiect interesant http://www.kingbirdmotoring.com/GS550/images/07072004/rear_left_quarter.jpg E modificat putin sasiul dar jucaria ta poate arata asa (in mare). Am mai vazut niste idei interesante. Daca vrei desenam ceva. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 va duceti la Vulcanii Noroiosi duminica? Sunteti multi care mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Uite chiar c-o cresteti! Am luat permisul azi la ora 11:27! Mwahahahah! Multumesc, multumesc.. stiu.. tre' sa bem. Si vom bea. felicitari. tre sa-i dai o bere lui vali, el e primitorul oficial de beri al grupului ps. vali, ai o cisterna de bere si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hansolo Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare Uitati o propunere de nume/grafica: Aqvila - vlultur (un simbol f puternic si vechi in romania) - simbolizeaza spirit liber, etc + tinerete la greu V mai mare la titlu - subliniaza putin ideea de V2 Jos ofc motorul V2 de cruiser si vulturul Sloganul in latina - Etas non capit aqvilae - varsta nu prinde (ajunge pe) vulturii - parafrazare a vechiului proverb latinesc: acvila non capit muscam (vulturul nu prinde musca) (tre sa verific cazul acuzativ plural pt vultur in latina dar na e o idee) Jos bucuresti si cam gata. Am totul in vectori daca se vrea la un moment dat - si ofc ca se pot aduce retusuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 va duceti la Vulcanii Noroiosi duminica? Sunteti multi care mergeti? Io nu stiam de asta, dar daca se merge, merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Io nu stiam de asta, dar daca se merge, merg. I'm IN!!! Multe beri pentru Vali E super off-road in zona aia. In sinea lui tanjeste dupa pietris si drumuri forestiere, mai ales ca o sa si ploua duminica Editat Octombrie 10, 2012 de Florinel1984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Hei! Mai subtire cu off-road-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) mai bine mergem sambata. duminica sunt sanse de ploaie. am uitat de parada/beuta Editat Octombrie 10, 2012 de RazvanM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 I'm IN!!! Multe beri pentru Vali E super off-road in zona aia. In sinea lui tanjeste dupa pietris si drumuri forestiere, mai ales ca o sa si ploua duminica Duminica sansele de ploaie sunt mici...si pe alocuri...vantul sufla moderat cu intensificari de scurta durata...si pe alocuri...iar ca zone de off-road , Florine tată , esti tralala ...e asfalt până in buza vulcanilor.....poi ce naiba , o bag eu pe Dănutza noastra pe drumuri rele...doar e "iubita" mea de motocicleala !!! Da' vorbim maine mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate