valentino1 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 dupa ce-mi iau o vesta ma bag si eu la un set de patch-uri. vali, doar intreb, ai trecut pe lista BAUTURA??? Da fratele meu...bine ca te-ai gandit...acum trec si bautura pe hartie... Altcineva,altceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ...bai chopperisti alchoolist, nu mai dati banii pe prostii si luati veste la copii. Exista modelul asta - http://www.motoaccesorii.ro/Veste-piele/Vesta-piele-2-barbati.html , l-am sunat pe tip si cica la o comanda mai mare lasa pretul la 350... pentru cei interesati una peste alta va deleg sa beti la Bran o bere si pentru mine... si las c-o veni ea si vremea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Calare...fiecare pe ce are... pe... f......i sau pe motoare. Tu unde te incadrezi?? ...bai chopperisti alchoolist, nu mai dati banii pe prostii si luati veste la copii. Exista modelul asta - http://www.motoacces...-2-barbati.html , l-am sunat pe tip si cica la o comanda mai mare lasa pretul la 350... pentru cei interesati una peste alta va deleg sa beti la Bran o bere si pentru mine... si las c-o veni ea si vremea mea Scump domne scump.....da halatu cat e halatu ?? Nu merge sa pun un patch si pe halat? sa fiu un fel de Zorro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ...bai chopperisti alchoolist, nu mai dati banii pe prostii si luati veste la copii. una peste alta va deleg sa beti la Bran o bere si pentru mine... si las c-o veni ea si vremea mea Alo ?...tipu' de la cablu' ???...care alcoholici???...suntem doar mironosite...cred ca si o calugarita la menopauza bea mai mult ca gura noastra !!!...cioperistii de la Rond sunt "fucking" cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La vesta m-as baga numai la ceva de genul asta: http://www.ebay.com/itm/Mens-SOA-Leather-Vest-w-2-Inside-Leather-Drop-Pockets-FIM640-CSL-/250943934209?pt=US_CSA_MC_Vests&var=&hash=item3a6d6c8f01 Mi se pare ca arata prea misto astea. Cred ca 100$ merita. Nu stiu cat vine cu transport inclus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 intr-adevar e un model foarte misto. Am vazut-o pe cineva si chiar arata bine... e new look of old school... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La vesta m-as baga numai la ceva de genul asta: http://www.ebay.com/...=item3a6d6c8f01 Mi se pare ca arata prea misto astea. Cred ca 100$ merita. Nu stiu cat vine cu transport inclus.. E interesanta dar trebuie masurat sa vezi daca intra patch-urile mici pana la buzunarul de pe piept, dupa cum le-a pozitionat tovarasul skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 No comment... @traian: Mã da'ce marcã-i aia "Sizuki"...?! La profil,ai asa ceva... bine ca le vezi tu pe toate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 diseara de la 21 Chopper Academy organizeaza o plimbare de halloween...daca e cineva interesat. plecare parcarea din fata casei poporului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La vesta m-as baga numai la ceva de genul asta: http://www.ebay.com/...=item3a6d6c8f01 Mi se pare ca arata prea misto astea. Cred ca 100$ merita. Nu stiu cat vine cu transport inclus.. $49.95 USPS Priority Mail International bine ca le vezi tu pe toate!!!!! He,he....numai GS-ul meu,n-o sa mai fie "Suzuki",la câte accesorii are si-o sã aibe schimbate.Pânã si categoria de-ncadrare,i-a fost schimbatã... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 $49.95 USPS Priority Mail International Atunci mai adaugati si TVA la pretul acesta.... He,he....numai GS-ul meu,n-o sa mai fie "Suzuki",la câte accesorii are si-o sã aibe schimbate.Pânã si categoria de-ncadrare,i-a fost schimbatã... Ai facut-o super-sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Câââhhhhh....! În veacul vecilor,n-o sã mã vezi cãlare pe-asa ceva !!!!! Era touring,si-acuma-i cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 dariane, ia-o mai usor tata, sa nu-l faci trike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Inaltimea ta Vali, Razvan are dreptate BAUTURA ai trecut-o, vezi ca mie imi place sa fie masa plina Editat Octombrie 31, 2012 de nazzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La cererea mai multor prieteni motoristi , maine de la orele 18:00 ne vedem la Rond...cu sau fara motoare...decizia apartine fiecaruia dintre noi...eu unul vin fara motor ! Inaltimea ta Vali, Razvan are dreptate BAUTURA ai trecut-o, vezi ca mie imi place sa fie masa plina Da mancati-as ciocu' tau de ICAR parapantist...e rezolvata bautura...jumate e consumata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ca ai adus vorba, nu treci pe lista si cateva parapante sau macar pocnitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ca ai adus vorba, nu treci pe lista si cateva parapante sau macar pocnitori ...Chiar ! Am o chestie de-asta (artificii),zace-n dulap de vreo 3 ani...La fiecare Revelion,am zis cã poate ies afarã si-i dau foc...Da' de fiecare datã,n-am mai iesit..V-o dau,s-o aprindeti la munte... @valentino1 : ia adu-mi tu-n seara asta seaua ta,s-o re-modific ...Poate totusi mâine o sã vrei sã te duci la Rond cu mobra...Cicã o sa fie mai cald ca azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Nu ies pe motor Uriasule nici daca imi dai un Intruder de 1800...moca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Darianeeeee, aia este petarda, eu ma refeream la o pocnitoare vie. Iti dai seama ca daca ii dau foc lu asta in loc sa pocneasca, ma baga la mititica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La vesta m-as baga numai la ceva de genul asta: http://www.ebay.com/...=item3a6d6c8f01 Mi se pare ca arata prea misto astea. Cred ca 100$ merita. Nu stiu cat vine cu transport inclus.. Ia uite si-acilea.... http://www.ebay.com/itm/Harley-Davidson-Style-Leather-Motorcycle-Biker-Vest-Lace-up-Sides-/251175396919?pt=US_CSA_MC_Vests&hash=item3a7b386637 dacã vrei,i-arunc o-ntrebare,dacã vrea sã trimitã si cât ar costa transportul pân' acilea Darianeeeee, aia este petarda, eu ma refeream la o pocnitoare vie. Iti dai seama ca daca ii dau foc lu asta in loc sa pocneasca, ma baga la mititica Golaneeee...nevastã-ta stie ?! ia sã facem noi rost de nr. ei de tel. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 il poti cere sambata cand ajunge la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Am mai gãsit si modelul ãsta de vestã: http://www.ebay.com/itm/Mens-Leather-Waist-coat-Leather-Vest-Biker-Vest-Metal-clasp-XS-8XL-/110968995924?pt=Men_s_Clothing&var=&hash=item19d6448054&vxp=mtr De-obicei,din Australia,e ieftin transportul.Pot sã-l întreb cât ar fi la una,la 5 sau la 10 bucãti @kelshak: na cã ti-am gãsit tot modelul ãla de vestã,dar un pic mai ieftin:http://www.ebay.com/itm/Large-Size-New-Mens-Leather-Vest-W-Gun-Pocket-Brand-New-449-/281013258100?pt=Apparel_Merchandise&hash=item416db20774&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 va rog aveti mila de mine, nu mai vorbiti de motoare, in seara asta mi-am luat ramas bun de la EL, pana la primvara ce jale, ce suspine ce ma fac, fratilor? il poti cere sambata cand ajunge la munte @nazzy lasa parapantele si parasutele ca s-a dus vremea lor.... ce sa vezi http://www.mediafax.ro/life-inedit/concertul-rammstein-in-bucuresti-biletele-puse-in-vanzare-joi-unde-vor-putea-fi-achizitionate-10267164 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 bai, apropo, unde imi schimb si eu antigelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 va rog aveti mila de mine, nu mai vorbiti de motoare, in seara asta mi-am luat ramas bun de la EL, pana la primvara ce jale, ce suspine ce ma fac, fratilor? Hi,hi...Vorbeste cu Costi,sã vii sã te dai cu Virogutza.E bãgatã la garaj (vizavi de blocul meu),dar o poate scoate oricând. bai, apropo, unde imi schimb si eu antigelul? Pãi,cautã pe net,cum se face operatiunea,si-o rezolvi singur,sau te duci la vreun mecanic,sã te rezolve.Dacã nu stii pe nimeni,îti dau eu nr. unuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate