valentino1 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Bai nene daca ziua asta e asa frumoasa nu vreti sa iesim la o plimbare prin jurul Bucurestiului...eu ma gandeam la un mic mare in Branesti...sau un complex Astoria Snagov...voi ce ziceti ? Eu la 14:30 sunt calare pe motor...cine mai vrea sa iasa scrie aici sau suna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 bai e sunt la servici asa ca nu am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Si eu sunt la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 eu acu am terminat de scos bateria si parcat motorul in curte sub husa ne vedem pe 2 roti la primavara. pana atunci, s-a dat dezlegare la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Am treabã multà,pot sã vin doar c-a sã dau bunã-ziua...Plus cã nu-mi functioneazã farul (xenonul e ok,si merge si pozitia),nici claxoanele si nici semnalizarea pe stânga... Unde e locul de-ntâlnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Ne vedem la ora 15:00 in Centrul Vechi...locul obisnuit de intalnire...suntem cinci pana acum...plus unu' cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Daca la intoarcere veniti prin Baneasa, ma lipesc si eu de voi cand plec de la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 @Darian Vreau doua veste, ca vrea si nevestuica mea una. Ma anunti in timp util cand faceti comanda. Berile le dau eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Dariane, preseaza si tu lumea sa luam vestele alea, sa adunam banii, ca asa asteptam pana la anu sa ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Daca la intoarcere veniti prin Baneasa, ma lipesc si eu de voi cand plec de la serviciu. Am fost chiar pe-acolo...Da' cine se mai uita pe forum,,,?! Sã fi dat un telefon...Hi,hi...Încep sã fiu din ce în ce mai încântat de noua fierãtanie.Tâsneste de rupe.Acuma,asa cum e,cu motorul varzã.Dupã ce-o pun la punct,cred c-o sã mã ridic pe-o roatã,cu ea,dacã bag mâna-n gaz...Pierde ulei,care se arde pe-o galerie.Miroase a bisericã,si face si fum...Eu,care-s ateu convins...!!! @Darian Vreau doua veste, ca vrea si nevestuica mea una. Ma anunti in timp util cand faceti comanda. Berile le dau eu.... OK,te-anunt Dariane, preseaza si tu lumea sa luam vestele alea, sa adunam banii, ca asa asteptam pana la anu sa ne strangem. Bã,eu nu mai zic nimica....Nu vreau sã dau impresia c-as avea vreun interes,la faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Pai interesul ar fi sa avem toti cat de curant veste cu patch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Bai nene...va iubesc si ma iubesc...am tras o tura pe cinste azi...m-am plimbat cu Andreea(respect fatoo),cu Doctorashu',cu Uriashu si cu Nelutu(acest Picasso al motoristilor)...a fost o tura cu de toate...frig,aglomeratie,alunecari de c.u.r,oglinzi de masini atinse etc...foarte tare...apoi am fost unde ne place noua cel mai mult...la carciuma..formatia de sus plus Dusha cu Dan_ si BabyAngel cu NewSteel(mai las-o bah nesatulule !!!)...va pup si va iubesc pe toti...la maxim...asa se tine o prietenie...nu pe forum...inca o data va spun,cu mana pe inima,va iubesc...tampitilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Joi ne mai vedem, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Joi ne mai vedem, nu? Da. Joia e sfanta! Dar probabil o sa ne vedem tot in Centrul Vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Da. Joia e sfanta! Dar probabil o sa ne vedem tot in Centrul Vechi. Bravo Dane !!!...super bine spus...Joia e Sfanta pt brigada noastra !!!...eu nu ma mai obosesc sa raspund la astfel de intrebari !!! Joi ne vedem in CV...de la ora 18:00...si poate vb la o carciuma de acolo unde sa mergem tot timpul...si sa avem mereu masa noastra si sa avem si reducere...macar la bere !!! Editat Noiembrie 27, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 @Dyonissos: ...ceva poze,de azi ? Hai cã vreau sã-mi vãd si eu rat-ul în pozã. Cã de la primãvarã,o s-arate total diferit.Posibil,schimbate chiar si aripile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Cateva poze de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Bai ce ne lucesc ochii ca la strigoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 ochiosilor Bai ce ne lucesc ochii ca la strigoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 bai ati vazut voi ceva la zoo de va lucesc ochii, asta clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Daa, am ne-a dus A. V. la zoo si ne-a aratat maimuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Daa, am ne-a dus A. V. la zoo si ne-a aratat maimuta Daa,si-aia avea ochii rosii.Si coltzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 mai Dariane, aia este paroasa si umeda, nu are ochii rosii si colti. eu cred ca tu ai vazut altceva ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Si-i fãcea semne obscene lui Vali,care se rusinase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Aloooo...e topic public...va vede lumea perversilor...ne facem de kko...sau deja ne-am facut ??? Uriasule vineri mergi cu noi la Horezu...vin cu Nelu si cu Americanu si te luam pe sus...nu face figuri ca e nasoala treaba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate