darian Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Anu' ãsta,cred c-am fãcut deja 100 km.Numa' prin oras,cu treabã.Cu Virogutza,evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 lucky you! Eu de cand n-am mai mers, de anu trecut de la sfarsitul lui octombrie, mai ca am uitat unde e ambreiaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 ... baietii de aici mai "traieste" Expoziție auto-moto la București în perioada 3 – 7 apriliepoate ne organizam si noi frumos sa mergem sambata respectiva in gasca ordonata la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Dap, absolut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Bre, in gasca daca vreti sa mergeti o sa va stresati ca naiba din cauza locurilor de parcare...in ultimii ani a fost full full. cam greu sa bagi 20 de motoare deodata la un loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Bre, in gasca daca vreti sa mergeti o sa va stresati ca naiba din cauza locurilor de parcare...in ultimii ani a fost full full. cam greu sa bagi 20 de motoare deodata la un loc... Lasa bre, ca baietii buni incape. Merem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Pfff...Voi,deja,discutati detalii gen unde o sã parcãm toti,pt. un eveniment care-o sã fie peste mai mult de-o lunã ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Pfff...Voi,deja,discutati detalii gen unde o sã parcãm toti,pt. un eveniment care-o sã fie peste mai mult de-o lunã ..... Am dat un sfat, nu fi tavnos . Mie mi s-a parut mica parcarea moto pentru numarul de vizitatori. Am vazut multi veniti in gasca mare care se chinuiau sa intre pe poarta, nu mai zic de parcat toate la un loc Din partea mea puteti sa va duceti si cu vapoarele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Da' ce expo e mah atunci ???...ca SMAEB-u' e pe 12-14 aprilie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 targul pentru mirese.. la cum se discuta pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Da' ce expo e mah atunci ???...ca SMAEB-u' e pe 12-14 aprilie !!! http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/expozitie-auto-moto-la-bucuresti-in-perioada-3-7-aprilie-178732.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Aia e un (cuvant urat) de expozitie, am fost anul trecut. Nu are nicio treaba cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Aia e un (cuvant urat) de expozitie, am fost anul trecut. Nu are nicio treaba cu moto. subscriu... dar ideea este sa gasim pretextul de intalneala... ne intalnim ne plimbam, dam cu nasul pe acolo... dupa care poposim intr-un bar... zic yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Tot in crasme ajungem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 absolut.. pai carciuma e destinatia oricarui chopperist... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Imi pare rau, am uitat sa adaug un smiley si a parut ca sunt trist ca ajungem in crasme. Dimpotriva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Paladine personal nu te-as fi suspectat de tristete atunci cand vine vorba d ecarcium... mai ales daca sunt aprovizionate cu un ROM bun ps - in drum spre job am vazut deja doua mombre pe sosea... vivne, vineeeee, primaaaaaavaraaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Vine primavara!! ca dovada moto nr 2 DE VANZARE: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-er%205-din-2007-500457.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Vineri 01.03.2013, ora 11.00 - adunarea la Rond! pe motoare.. dam o tura de orash... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Venimmmmm...suntem vreo 6 pana acum la Rond..de la 11:00.....impartim si noi ceva ghiocei la doamnele si domnisoarele soferite...le facem atente ca si noi suntem in trafic....facem o tura pe langa Bucuresti si ne retragem , ca de obicei , intr-o carciuma !!! Hai cu primavaraaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 am vazut o gramada de motociclisti azi... dar pe voi v-am ratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 a fost frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 A-ti scos caii la pascut ??? Superba primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Astazi orele 13:30-14:00 ies la o tura scurta...care mai doreste suna sau sms... 0731805588 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) Prima plimbare mai lunga din sezonul asta si primul film cu Drift HD Ghost... Editat Martie 6, 2013 de dan_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate