alexutzzz Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Din cate stiu eu, stickerele se comanda separat de carene si restu'. Am vrut eu un anume sticker din cele care sunt pe motor, ca sa-l pun intr-un loc unde mi se parea mie ca merge si mi-au spus baietii de la MotoZone ca tre' sa comand tot setul de stickere, care este in jur de 300 euro. baliverne united iti aduce stickerul care ai nevoie.... de ex penrtu a mea e in jur de 70 de euro pentru o carena laterala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 care aveti filtru de aer sport dinala conic pe rs-uri?cam la ce pret se gaseste si unde?se simte ceva la performante? raspunde-ti va rog la asta!!!chiar ma int! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 decat sunetul se schimba putin...nu prea ai ce modificari sa ii faci ca sa creasca puterea....cu toba aia a ta si cu filtru o sa se aude putin mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 decat sunetul se schimba putin...nu prea ai ce modificari sa ii faci ca sa creasca puterea....cu toba aia a ta si cu filtru o sa se aude putin mai bine... aha..dar arata mai bn cu dinala...oricum toba mea nu e sport...asha e pe toate replica chesterfield...vreau sa mi pun si o toba sport dar mai tarziu...akuma merge si asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Deci daca inlocuiesc o carena , o primesc stickerita pe cea noua sau trebuie sa cumpar set de stickere separat ? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Deci daca inlocuiesc o carena , o primesc stickerita pe cea noua sau trebuie sa cumpar set de stickere separat ? :| sa vezi ce shaorma iti pocnesc peste ochi...tu nu asclti ma de mine? eu ce am cebere?=)) asculta la mine ca vine cum ti a zis baiatu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Poola mai vezi shaorma . Numai langosh cu mujdei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 Poola mai vezi shaorma . Numai langosh cu mujdei ) iote bah fac topic serios si voi va bagati mancarea in el, 1 Carenele de RS vin stickerite gata 2 Filtru de aer conic o sa ii schimbe putin din sunet,ca performante nu prea cred,da imi bag si eu sa fie 3 Cimpoiul ala se numeste expansor si nu trebuie sa il hacuiesti sa il cureti si mai baga-i si un ulei bun ca de la floriol se umple de cacao 4 mai vrei si al-4-lea punct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 iote bah fac topic serios si voi va bagati mancarea in el, 1 Carenele de RS vin stickerite gata 2 Filtru de aer conic o sa ii schimbe putin din sunet,ca performante nu prea cred,da imi bag si eu sa fie 3 Cimpoiul ala se numeste expansor si nu trebuie sa il hacuiesti sa il cureti si mai baga-i si un ulei bun ca de la floriol se umple de cacao 4 mai vrei si al-4-lea punct? tu sa nu vorbesti de shaworma da?ca ai zis ac am duci la o shaworma buna si era........nenorocire:)) ba da sunt offtopic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 tu sa nu vorbesti de shaworma da?ca ai zis ac am duci la o shaworma buna si era........nenorocire:)) ba da sunt offtopic? nu ma prostinho esti binessss rs`u se intretine cu ulei bun si saorma ptr chilot ...perfect ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 tu sa nu vorbesti de shaworma da?ca ai zis ac am duci la o shaworma buna si era........nenorocire:)) ba da sunt offtopic? Io toata saptamana numai shaorma de acolo am mancat(la mare pe bani putini ) si am devenit dependent bag pl,e prea buna bah shaorma aia,da la voi daca se gaseste numa shaorma cu piept de cuc nu ai de unde sa sti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 m-am uitat pe mobile.de, si am vazut akl aprilia rs 125 din 2006 care este limitata la 80km/h . ce trebuie sa fac ca sa scot delimitarea ?? costa mult?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Bun TOPIC! De ce nu mai e "hot"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 m-am uitat pe mobile.de, si am vazut akl aprilia rs 125 din 2006 care este limitata la 80km/h . ce trebuie sa fac ca sa scot delimitarea ?? costa mult?) Daca o delimitezi tu acasa nu cred ca te costa prea mult. daca o duci la United am auzit ca cer aia vro 400 euro? sau nu mai tin bine minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Daca o delimitezi tu acasa nu cred ca te costa prea mult. daca o duci la United am auzit ca cer aia vro 400 euro? sau nu mai tin bine minte? Daca o delimiteaza el acasa o caleaza...o sa o delimitezi pana la 130...dupa iti trebuie kit de delimitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Bun TOPIC! De ce nu mai e "hot"??? Ca s-a pus la foc mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 intrebare: cum/unde pot sa schimb biela si boltul pe care vine rola de la ambielaj? pt ca nu vreau sa cumpar si vibrochen, ca sa le primesc deja asamblate..am auzit ca boltul iese si se pune inapoi doar la cald, iar partile vibrochenului trebuiesc aliniate exact, pt ca altfel vibreaza motorul si se uzeaza ambielajul din nou. imi da bataie mare de cap ambielajul asta, si unul nou cu tot cu vibrochen sare de 300 de euro, deci nu ma prea tin cu banii, pe cand setul biela/bolt/rola costa in jur de 150. Stie cineva?? numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Delimitati-le ma in curte, sau in fata blocului... Ieftin si practic. Si dupa aia, nu mai fiti fraieri, nu mai puneti ulei, ca se amesteca cu benzina, si evident benzina nu mai arde la fel de repede. Motorul cu benzina pura garantez ca o sa sara de 190 km/h REALI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Delimitati-le ma in curte, sau in fata blocului... Ieftin si practic. Si dupa aia, nu mai fiti fraieri, nu mai puneti ulei, ca se amesteca cu benzina, si evident benzina nu mai arde la fel de repede. Motorul cu benzina pura garantez ca o sa sara de 190 km/h REALI !!! Ce gluma glumeata... hai s-o tundem!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ce gluma glumeata... hai s-o tundem!!! putem incepe cu...tine... tunde`o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Multumesc iubi ca esti de partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Multumesc iubi ca esti de partea mea. s`o sugi ma =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 s`o sugi ma =)) S-o sugeti amandoi ca ma suparati Pisi esti asa de frumos incat au mutat astia Halloween`ul de ziua ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 In cazul in care semnalizarile nu mai functioneaza..... stie cineva exact de la ce ar putea fi??Si cum as putea remedia aceasta problema fara sa o duc in service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 In cazul in care semnalizarile nu mai functioneaza..... stie cineva exact de la ce ar putea fi??Si cum as putea remedia aceasta problema fara sa o duc in service? Vezi sigurantele,ar putea sa fie prajita vre-una din ele sau doar sa fi iesit din pozitie,asta ar fi cea mai simpla si comuna treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate