Reverse Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 corect nu rade ...recunoaste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pana la urma ce-mi recomandati?...daca vreau sa merg mult cu motoru si cat de cat tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Iti recomand sa te apuci de alt sport, ca esti tare prost ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Iti recomand sa te apuci de alt sport, ca esti tare prost ... hai sincer... nu-s interesat de parerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 nici noi de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pana la urma ce-mi recomandati?...daca vreau sa merg mult cu motoru si cat de cat tare CB 500 cel mai bun. nici noi de tine E si el trist ma ca intarzaie alocatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) E si el trist ma ca intarzaie alocatia. bilute (eu am scris c-o-a-i-e dar fac astia gesturi), p-asta am notat-o, prea tare Editat Iunie 7, 2008 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Iati ma ce iti place nu tresa iti iei ce zice mandra ..wow ce frumoasa e asta ...iao...ia ce crezi ca iti vine bine eu am avut rs125 si e bunisor;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Iati ma ce iti place nu tresa iti iei ce zice mandra ..wow ce frumoasa e asta ...iao...ia ce crezi ca iti vine bine eu am avut rs125 si e bunisor;) insfarsit unu care nu commenteaza......cred ca ai dreptate, ms de idee, nu ma mai iau dupa altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) insfarsit unu care nu commenteaza......cred ca ai dreptate, ms de idee, nu ma mai iau dupa altii Tot un terminat ramai ma...nu conteaza dupa cine te iei. PS. Vezi coae ca nu esti pe hi5 cu ....commenturi. Editat Iunie 8, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Tot un terminat ramai ma...nu conteaza dupa cine te iei. PS. Vezi coae ca nu esti pe hi5 cu ....commenturi. vad ca tu te consideri pe hi5.....nu te-am intrebat nik si vii cu gura mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 vad ca tu te consideri pe hi5.....nu te-am intrebat nik si vii cu gura mare Atata poti mancaimi-ai p.la de trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Atata poti mancaimi-ai p.la de trist. canta tu melodia coaielor pe trometa mea de piele, coptil facut pentru alocatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 canta tu melodia coaielor pe trometa mea de piele, coptil facut pentru alocatie dura asta,costele=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 dura asta,costele=)) Mi se rupe p8la de tristu asta canta tu melodia coaielor pe trometa mea de piele, coptil facut pentru alocatie pustiu pwli mele din fundu tarii..punema la incercare sa vezi ce o sa comentezi tu pe miniclip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uuuhhh Costin, you are so rough Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 am o intrebare....nsru are indicator de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Eu stiam ca nu , dar vroiam totusi sa ma asigur . Jock3r69: mah vlad oltean: ? Jock3r69: tu la nsr aveai indicator de benzina ? vlad oltean: nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibmasteredy Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Pacat ca nu se mai fabrica nsr ca era o lupta mai stransa cu aprilia. fata de cbr. totusi io zic sa mergi cu amandoua daca ai unde si apoi sa te decizi care iti place mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 mi se pare bun pretul. eu as da si 3000euro pe un nsr, doar e 'onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 frate, la Dual Tours in bucuresti au XT 125 X 2005 nou (nerulat, a stat in showroom pana acum) la 2500 euro cu tva, sau 2007 la 2850 euro (la fel, nerulat, a stat in showroom). Noi noute si e bun pentru incepatori Plm ca am vazut pe bikeshop o gramada de anunturi cu xt 2005-2006 la 2000-2500 euro. Mai pui 350 euro si iti iei cu 0 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwLsEx Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 am avut si rs si nsr si sincer va zic ca e mult mai fiabil intradevar rs`ul arata mai bn la estetica fata de nsr dar la piese si la cat duce motoru este mult mai bun nsr`ul . cum vam mai spus mai de mult nu am avut nici o problema la motor, in schimb toti cu RS-ul mii de probleme chiar si minore un cablu de ambreasj o bucse plm sa nu mai zic de kit ca se calau ..l ce drq mai hai sa fim putin realisit si seriosl;) bft :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 am avut si rs si nsr si sincer va zic ca e mult mai fiabil intradevar rs`ul arata mai bn la estetica fata de nsr dar la piese si la cat duce motoru este mult mai bun nsr`ul . cum vam mai spus mai de mult nu am avut nici o problema la motor, in schimb toti cu RS-ul mii de probleme chiar si minore un cablu de ambreasj o bucse plm sa nu mai zic de kit ca se calau ..l ce drq mai hai sa fim putin realisit si seriosl;) bft :X bine zis, Honda e cea mai tare la fiabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 În momentul de față nsr-ul bate rs-ul la costurile de întreținere. Au scăzut drastic prețurile pentru piese la honzi. Dacă la aprilia dai ~800euro pe un cilindru (OEM), la honda dai ~250euro pe cilindru + piston, unde mai pui că nu se compară cât duce setul la nsr Âşi cât duce la rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 În momentul de față nsr-ul bate rs-ul la costurile de întreținere. Au scăzut drastic prețurile pentru piese la honzi. Dacă la aprilia dai ~800euro pe un cilindru (OEM), la honda dai ~250euro pe cilindru + piston, unde mai pui că nu se compară cât duce setul la nsr Âşi cât duce la rs. Asta e foarte adevarat:)..Eu mi-am luat de curand un Nsr 125 (1993) si am un prieten care are o Aprilia Af1 125...Si pot spune ca NSR`ul este mult mai fiabil..:)Si piesele sunt mult mai ieftine la Honda decat la Aprilia...cauta pe google si te convingi..sau pe orice site doresti...Rs-ul poate,poate bate la design si la putere,dar nici un NSR nu se lasa mai prejos...unul bine gadilit si reglat cum trebuie...rupe:)si sunt si mai ieftine ca Rs`urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate