elf_away Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 La sfatul lui Dobrescu .. nu stiu cum sa formulez .. Oricum ce vreu sa spun : -- Cei care au RS-uri sa scrie aici .. poate ne intalnim si noi intr o seara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat August 12, 2004 Autor Share Postat August 12, 2004 Din cate vad .. nimeni interesat .. o fi formularea de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Stai linistit... Si eu am incercat asta la "scooter mania" am pus un topic ca sa ne intalnim multzi cu scutere. Am gasit un singur amator restul cred ca nu sunt... Mai multe nr de tel de scuteristi am eu in agenda... Dar momentan scuterul e demonmtat si acum ma dau cu motorul... Oricum, catzi sunt cu RS in Buc? Tu, Dogg, parca mai e cineva pe site si mai am vaz inca vreo doua de 250cmc ... Un ex. este un prirten cu o Gillera DNA care se plimba cu vreo 3-4 tot cu DNA. DAca ai okazia sa la aratzi ce poate aprilica ta ca ale lor sunt de 125 cmc, dar tot scutere sunt, nu au schimbator, au ambreiaj centrifugal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat August 13, 2004 Autor Share Postat August 13, 2004 Stai linistit... Si eu am incercat asta la "scooter mania" am pus un topic ca sa ne intalnim multzi cu scutere. Am gasit un singur amator restul cred ca nu sunt... Mai multe nr de tel de scuteristi am eu in agenda... Dar momentan scuterul e demonmtat si acum ma dau cu motorul... Oricum, catzi sunt cu RS in Buc? Tu, Dogg, parca mai e cineva pe site si mai am vaz inca vreo doua de 250cmc ... Un ex. este un prirten cu o Gillera DNA care se plimba cu vreo 3-4 tot cu DNA. DAca ai okazia sa la aratzi ce poate aprilica ta ca ale lor sunt de 125 cmc, dar tot scutere sunt, nu au schimbator, au ambreiaj centrifugal sunt multi cu RS in bucuresti .. dar stau ascunsi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat August 13, 2004 Autor Share Postat August 13, 2004 Un ex. este un prirten cu o Gillera DNA care se plimba cu vreo 3-4 tot cu DNA. DAca ai okazia sa la aratzi ce poate aprilica ta ca ale lor sunt de 125 cmc, dar tot scutere sunt, nu au schimbator, au ambreiaj centrifugal Nu consider strada un loc de a te etala .. prefer sa merg preventiv .. si dc vreau sa merg tare in grup .. nu merg decat seara tarziu .. cand e yok trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Super ! Eu am un RS de 250 si cred ca e o idee minunata sa ne intalnim noi RS-istii! Eu ma numesc Bogdan si telefonul meu este : 0722596905 ! Sper sa iasa ceva frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Si eu am RS.... BMW K100 RS! Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 Si eu am RS.... BMW K100 RS! Merge? merge .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 de mai eram in tara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birckoff Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Hai noroc ..Rs-istilor .. daca tot vatzi strans aici .. poate imi spunetzi si voi .. ca vreau sa devin si eu rs-isit .. si nu stiu cum sa fac sau de unde sa imi iau un rs 250 . aprilia .. sunt foarte incantat de ce poate motoru asta .. si as vrea neaparat sa imi iau si eu unul .. daca stiti pe cineva care vinde vreunul .. sau care are idee cum sa imi pot procura si eu unul va rog datzi si voi un mesaj la .. 0721390319.. Mercic multe .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Cum imi iau ma bag si eu! si mai iau dupa mine si un coleg de clasa care abia si-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Pai, "reinviem" topicul asta? Mai ales ca anu' asta cred ca suntem mai multi cu RS... Eu am RS50, piticul trupei! Si nu mi-am format inca o parere despre el (decat la fiabilitate - ok), ca nu i-am dat jos limitatorul inca. In curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Eu cred k mai totul e aproape ok, mai putin partea cu fiabilitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Stai sa vedem.. in timp Deocamdata, 1 luna si 1300km fara probleme In general, e o impresie proasta despre motoarele in 2T mici (si la 125 e valabil). Pentru ca merg turate la maxim (avand vit.max. destul de mica fata de motoarele mai mari, si usor de atins/mentinut), ele intr-adevar se uzeaza mai repede. Dar intretinute corespunzator, pot avea o viata indelungata fara probleme. Problema e in alta parte: multi detinatori de RS-uri sunt pusti care nu stiu sa le intretina (le tureaza tare din start, la rece, nu fac rodajul, uit sa puna ulei etc), si ajung SH-uri cu multe probleme pt viitori detinatori. De aici si impresia de fiabilitate scazuta! (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Primiti si nsr-isti care sa va arate ce e fiabilitatea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Sure. Speak up uff... a fost cat pe-aci sa-mi iau un nrs125... Am fost, l-am testat... dar n-aveam destul cash (1900e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 intrebare : Aprilia RS250 vs Kawasaki ZXR 400 sunt cam in aceeasi clasa , de putere si pret.As dori sa aflu si eu avantaje si dezavantaje de ambele parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Cu toate ca nu am RS...asta stiu despre ea: RS 250 ... 2T ->uzura ->pe langa benzina mai pui si ulei de amestec ->consuma considerabil de mult (cilindree apreciabila pt 2T) ->e nervoasa, poate mai nervoasa decat ar prefera majoritatea ->te poti "bate" cu un motor de 400 Totusi, as alege un 4T pentru fiabilitatea mai mare fata de 2T. Editat Iunie 28, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Andrei, cum il fak, ne vedem pe strada... Il iau si pe Cataaa obligatoriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 e adevarat sunt multi cu rs in bucuresti dar daca e ne intalnim toti cu scutere pana in 125 ca sa fim mai multi, eu am gilera Stalker asa ca unui cu rs de 50 ii arat ce poate si un scuter normal , spune-ti o data sin ne intalnim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate