Ioana Suzuki Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Stiu ca e abia luni, dar da soarele aici in partea mea de Bucuresti si ma gandesc ce bine ar fi pe motocicleta pe curbele de la Cheia In loc de la birou, cu facturi, cu telefoane, fara speranta de a pleca pentru cel putin inca trei ore la o Asa ca... planificam excursia? As propune plecat de dimineata la 9 fix de la Arc, sa ramanem pe munte cat mai mult. Iar evenimentul il planui ca o plimbare... Daca sunt doua grupuri, unii vitezisti si altii nu, ne intalnim noi pe traseu! Astept pareri si inscrieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Ioana sa nu incerci sa urci la Rosu ca drumul este rupt rau de tot.Noi am fost si din cauze obiective am culcat motoarele.Intra pe accidente.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Ioana sa nu incerci sa urci la Rosu ca drumul este rupt rau de tot.Noi am fost si din cauze obiective am culcat motoarele.Intra pe accidente.bunu. Am auzit ca l-au reparat... Dar cum nu vreau sa culc motorul (abia luat din service!)... ne oprim la Cheia! Am auzit ca l-au reparat... Dar cum nu vreau sa culc motorul (abia luat din service!)... ne oprim la Cheia! Multumesc de observatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Daca vremea este ok cred ca vin si eu. Poate mai conving si cativa amici din grupul din Titan , vineri cand ne intalnim. O saptamana frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Merg si Samuraii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ma baiazide, tu ar trebui sa iti faci abonament pe drumul ala, cred ca ai fost in fiecare weekend... PS: te-am vazut in sambata SMAEB-ului si pe DN1, urcai spre BV... ,deci poate nu numai pe cheia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 sal ma bag si eu plecare la cat si de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ma baiazide, tu ar trebui sa iti faci abonament pe drumul ala, cred ca ai fost in fiecare weekend... PS: te-am vazut in sambata SMAEB-ului si pe DN1, urcai spre BV... ,deci poate nu numai pe cheia.... Dap, m-am dus sa ma dau pe curbele de la Posada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Cred ca vin si eu, baiazideeeee, ce fac si eu bre cu frana fata ? nu ti-a zis jesus de aerisire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 As merge si eu, am mai mers cu voi si mi-a placut.Dar cand e plimbarea, ca nu e specificata ziua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 As merge si eu, am mai mers cu voi si mi-a placut.Dar cand e plimbarea, ca nu e specificata ziua ? E specificat in titlu.. Sambata! Cu putin noroc, poate apar si eu pe la Arc la 09:00.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 as merge si eu daca o sa fiu in bucuresti si daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Se aduna multi, se vede! Iar drumul e superb, de aia e facut de atatea ori Am mers spre Craiova weekendul trecut si m-am enervat tot drumul. Camioane mai multe ca masinile, plus Dacii & Oltcituri editia de primavara 1910, iar drumul era cu cate o banda pe sens de mers. Presarat de mici portiuni cu patru benzi, de te intreceai cu Oltcitul la depasire de camion... Plus ca nu ai ce vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Nu e cam devreme la 9? Eu as propune ora 10 intalnire la Arc.Sunt totusi 130km si nu mai mergem la Buzau sa ne apuce noaptea ca data trecuta. Intalnire la 10, plecare la 10.30.Ajungem la 12.30(cu opririle de rigoare+marja de eroare), stationare(ciorba+felul 2) 2-3 ore, plecare inapoi in jur de 15.00.Inapoi in jurul orei 17.Daca sunteti de acord postati sa confirmati, daca nu, ramane la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Ma bag si eu la plimbare. 9 nu cred ca e prea devreme ca pana se aduna toata lumea care se anunta, etc. Mai stai putin ca vine si cutare, etc. Ne intindem pe o pajiste si tragem un pui de somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Ma bag si eu la plimbare. 9 nu cred ca e prea devreme ca pana se aduna toata lumea care se anunta, etc. Mai stai putin ca vine si cutare, etc. Ne intindem pe o pajiste si tragem un pui de somn. Eu as zice totusi la 9 - dar sa cada lumea de acord, ca sa nu stam la Arc mai mult de jumatate de ora... Si mi-am reparat aparatu' foto, asa ca... idee! Pozam motoare aplecate in curba. Pe traseu gasim destule puncte OK pentru asta Totul e sa avem unghi bun de pe margine si avem rezultat poza mai neobisnuita! Cel putin pentru mine, nu am nici una asa... Nu mai vine weekendu' odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Imi faceti pofta!Eu nu mai am carnet o luna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Sper sa viu si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Eu ma inscriu si fac un popas mai mare in BV..posibil sa raman peste noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Mai baieti, numai nume sonore se anunta la plimbarea asta!! Daca nu e peste sambata, sigur vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Plimbarea e pana la Cheia doar? Abia de la Cheia incep serpentinele adevarate. Ora 9 e muuuuuult prea devreme pt. mine mai ales ca soarele apune pe la ora 20. Eventual ne vedem acolo mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Plimbarea e pana la Cheia doar? Abia de la Cheia incep serpentinele adevarate. Ora 9 e muuuuuult prea devreme pt. mine mai ales ca soarele apune pe la ora 20. Eventual ne vedem acolo mai tarziu. Dan, acum depinde de ce e pe acolo... Daca ne hotaram sa mergem si mai departe, de ce nu? Ai dreptate, curbele sunt si mai frumoase dupa Cheia. Vedem pe parcurs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Merg si eu Intrebare : Ramane careva seara pentru si ???? sau ne intoarcem sambata seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxcom5555 Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 merg si eu... dar mai incetishor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ma bag si eu dar pana la Cheia?Nu are farmec, pana acolo e doar drum drept deci daca mergem pana la BV merg daca nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate