BoneS Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Salutare Am bestiuta de ceva vreme insa nu am apucat sa ma laud cu ea Cuvintele sunt de prisos , va las in compania pozelor Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Superba!!! Pentru ea as da si eu oricand cu pumnul in geam la o adica... Sa te poarte pe unde-ti doresti fara nici un fel de incidente! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Foarte frumos Ce am observat eu este ca acest model este cam rar la noi.Unii spun ca ar avea niste probleme,chiar nu inteleg de ce sunt asa rare.Ai tu vreo explicatie ? Ai avut ceva probleme cu ea pana acum? Este primul motor? Ai idee cat costa vopseaua? Si inca o intrebare daca nu te deranjeaza : cat a costat? Sa ai parte de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 foarte misto paintjob-ul,foarte misto motorul,saua,dar de ce o janta asa si una asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Superba!!! Pentru ea as da si eu oricand cu pumnul in geam la o adica... Sa te poarte pe unde-ti doresti fara nici un fel de incidente! Asfalt uscat! In sfarsit cineva care ma intelege Toate bune Foarte frumos Ce am observat eu este ca acest model este cam rar la noi.Unii spun ca ar avea niste probleme,chiar nu inteleg de ce sunt asa rare.Ai tu vreo explicatie ? Ai avut ceva probleme cu ea pana acum? Este primul motor? Ai idee cat costa vopseaua? Si inca o intrebare daca nu te deranjeaza : cat a costat? Sa ai parte de ea ! Din cate stiu sunt vreo 5 in Romania Este o motoreta excelenta, probleme la ea NU si nu cred ca voi avea Este a3a motoreta : DNepr , GSXR1100W - bestiala ....si acum asta Vopseaua este americana si costa o avere 1300lei/300g Motoreta este din 2001 si am cumparat-o cu 6000euroi Multam foarte misto paintjob-ul,foarte misto motorul,saua,dar de ce o janta asa si una asa? Pai , salutare in primul rand Negru metalizat fatza ca da bine cu nuantele de mov,negru si albastru ale vopselei Gri metalizat spate ca sa se asorteze cu cadrul polisat Dar in curand urmeaza crom fatza spate si unpic de aerograf pe carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 deci daca pui si crom pe ea lesin..... .... oricum sunt fan suzuki dar a ta e dementiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Am vazut motocicleta la Bikers Club. Sunt cel care a intrebat daca e TLR Superba atat ca design, aerograf cat si ca sunet! De exceptie! Salve Mutumesc de aprecieri si ne vedem pe traseu deci daca pui si crom pe ea lesin..... .... oricum sunt fan suzuki dar a ta e dementiala. Crom categoric am sa pun , dar tre sa recunosti ca si a ta e o jucarie foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 merci......dar ca a mea sunt destule pe la noi iar a ta e totusi pasare rara....poate ne intalnim pe undeva candva sa o admir si eu dupa ce o "cromezi"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Din cate stiu sunt vreo 5 in Romania Este o motoreta excelenta, probleme la ea NU si nu cred ca voi avea Este a3a motoreta : DNepr , GSXR1100W - bestiala ....si acum asta Vopseaua este americana si costa o avere 1300lei/300g Motoreta este din 2001 si am cumparat-o cu 6000euroi Sunt mai multe, stiu eu cel putin 6-7 posesori. Fratiorul mai mic este demential (SVul) asa ca TLRul imi imaginez ca este absolut genial. Singurele probleme pe care am auzit ca le-ar avea ar fi voblajele in care tinde sa intre, problema remediabila cu amortizor sanatos de ghidon. Foarte interesant paintjobul, apropo. Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Mortala suza...sa o calaresti fara incidente neplacute...si ai grija nici macar sa o zgarai sa ii mare pacat... drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Absolut superba, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Salutare Am bestiuta de ceva vreme insa nu am apucat sa ma laud cu ea Cuvintele sunt de prisos , va las in compania pozelor Toate bune Misto motoru imimplace la nebunie I ceva planuri de esit la plimbare prin Europa vara asta in luna lui August? mai exact 14-20 August Numai bine Sorin xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Foarte tare motoreta, am vazut-o miercurea trecuta. Si prietenul meu cu tlr-ul a ramas cu gura cascata. Cam asa ar trebui sa fie intretinuta o motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 (editat) Sunt mai multe, stiu eu cel putin 6-7 posesori. Fratiorul mai mic este demential (SVul) asa ca TLRul imi imaginez ca este absolut genial. Singurele probleme pe care am auzit ca le-ar avea ar fi voblajele in care tinde sa intre, problema remediabila cu amortizor sanatos de ghidon. Foarte interesant paintjobul, apropo. Sa-l stapanesti sanatos Salve Apropos de voblaj, eu am montat pe ea amortizorul stock si se comporta foarte bine Multzam de aprecieri Sa ne vedem cu bine Foarte tare motoreta, am vazut-o miercurea trecuta. Si prietenul meu cu tlr-ul a ramas cu gura cascata. Cam asa ar trebui sa fie intretinuta o motoreta. Motoreta este ceruita odata pe saptamana si spalata cu grija , bibilita si frezata ...doar e fata mea nu? Multzam tuturor de mesaje ... Ps: daca cineva e interesat de aerograf ... da-ti un semn Keep safe Editat Mai 14, 2007 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 nu pot sa nu te felicit si eu, desi postul e de pe vremea lu' noe. stiu ce inseamna suzu tl si nu-mi tace gura. e un model mai putin intalnit la noi, tocmai de aia iesi in evidenta. nici nu-ti trebuie tobe de carbon lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Vazut la MotorRock si placut mult.Man,dar asa ai vrut tu o roata gri si alta neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 frumos ca frumos dar se aude bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 piesa. asta si bmw ul k1200 r, au fost cele mai tari de acolo. restul..: de duzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 MOTOR GREUTZ, AGRESIV,SUNA CA UN HELICOPTER,INTR-UN CUVANT CU,, CARACTER'' NU TREBUIE SUBESTIMAT IN NICIUN MOMENT,ITI POATE OFERI SURPRIZE CAND NU TE ASTEPTI,CONSUM F BUN 5,5-7%L, CUPLU F BUN, CEI CE AU DETINUT ASA CEVA NU POT UITA MOMENTELE PETRECUTE CU O ASTFEL DE JUCARIE! DETIN UNA DIN 99 SI CRED CA E MOTORUL CEL MAI POTRIVIT DUPA LUNGA EXPERIENTA DE MOTOARE IN LINIE BAFTA TUTUROR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 TLR-urile ca TLR-urile...dar adevaratii cai neimblanziti sunt TLS-urile The TL1000S was widely known as the "widow-maker".[2] Some riders crashed and a British motorcycle journalist was killed in a TL1000S crash, the bike's instability in certain circumstances being a possible factor. Suzuki addressed the bike's stability issues by recalling the 1997 models and installing the 1998 and later models with a remapped/detuned ECU and a steering damper. Despite this fact, the reputation stuck and Suzuki reported "sub-optimal" sales. + http://chopperdaves.blogspot.com/2010/04/widowmaker.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 daca aveti ocazia probati una pt. a va face o idee! Mesaj completat NO FIRE....NO LIMITS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 225 cai? oare cum o fi cu una deasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate