Sari la conținut

chucki

Super Membru
  • Număr conținut

    1.078
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Metode de contact

  • Website URL
    www.evo-casa.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    SUZUKI DR BIG 800
  • Numar Moto
    de tabla
  • Club
    GRASANA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F2

Vizitatori Recenți Profil

1.995 citiri profil

chucki's Achievements

  1. Ce om rău ești.... Nu ai venit anul asta.
  2. Salut. Sper sa nu mă bag că musca-n lapte dar parca am văzut ceva curse de ferry băgate recent la preturi destul de bune. Poate pentru dus ai economisi ceva timp. Caut link. https://economedia.ro/un-nou-feribot-va-conecta-portul-constanta-din-romania-de-portul-poti-din-georgia-feribotul-va-transporta-atat-pasageri-cat-si-marfuri-pe-marea-neagra.html
  3. Foarte frumos. Și mie îmi place mai mult singur. De altfel în grup am tendința de a exagera și atunci devine periculos. Noi am primit drept de supraviețuire minim 2 ani.
  4. Sâmbătă este MAN. Poate te tentează.
  5. Goldfren. Motoemotion Mai vrei un băiat? Mă ofer spre înfiere.....
  6. Am găsit până la urmă. La magazin moto aveau plăcuțe dar fara posibilitatea de a selecta modelul de motocicleta. Descărcat catalogul producătorului, căutat cod, băgat cod pe site, făcut comanda..... Și mai trebuie sa tai Bucureștiul pentru a le ridica. 89 lei. E ceva bătaie de cap și este vorba de un consumabil banal. Doamne ferește de ceva mai complicat.
  7. M-am dat draq.... Am 2 magazine moto in zona dar nici una nu mai aduce piese (nici la comanda) pentru răgălii de-astea de 30 ani.... Cred că se apropie sfârșitul. Am nevoie de plăcuțe fata....sa caut la magazinele de scutere? Am găsit. Dar nici picat cu ceara nu dau atât. Iau de scuter ai le iau la pila...
  8. Am găsit o metodă să-mi aduc aminte de ei. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JzXzTQhWuixZWj8NNFR1AMrv6kSJyHkcnCHR9bwztJL26Ai6WCaRY75sWCrn6uWUl&id=100004627962002 Și cei ce mă bucură încă cu prezenta.
  9. Cel mai probabil blocaj renal. Rinichi nu își mai fac treabă urmând să fie otrăvită interior. Recuperarea este lungă și costisitoare și are șanse mari de reușită la exemplarele tinere. Cu cât sunt mai bătrâne cu atât șansele sunt mai mici. Am avut o cățea (pripășită pe la muncă) la care am avut problema asta: a fost groaznic pentru că m-am încăpățânat să nu accept eutanasierea. Nu răspundea la tratament și că sa o țin în viața îi făceam perfuzii la 8 ore. Inclusiv noaptea. Plecăm în toiul nopții luam doctorita ( un super om care și ea a murit cam de același lucru) de acasă, mergeam la câine, făceam perfuzii și înapoi.... 3 săptămâni nu am fost om. A murit în chinuri.... Am avut și un pisoi la maică-mea dar asta era tânăr. A durat 2 săptămâni cu internare și relativ ~1200 Ron acum 10 ani. Asta a scăpat. Trăiește și acum. Dar a fost depistat în timp și , cel mai important, era tânăr.
  10. La camera vizor se aplica aceleași reguli. Cred că cea mai buna solutie (după părerea mea și a mai spus cineva mai sus) dublată usa de la intrare cu un sistem de control acces pe baza de cod + amortizoare setate bine astfel încât să nu mai poată rămâne ușa deschisă în urma celui ce Intr/iese. Ședința cu restul proprietarilor sa fie mai atenți la intrarea în bloc. Daca nu va putea intra 2-3 ori probabil își va schimba locul. Politia nu știu dacă are ce să-i facă. Doar să-l sperie.
  11. Daca este card de memorie și vandalizează mă îndoiesc că mai rămâne ceva. Iar la varianta cu dvr (mai degrabă nvr) atunci ne ridicăm la niste costuri care nu se justifică. Pe langa asta: ai nevoie de (cel puțin) acordul proprietarilor. In cazul in care blocul nu are sistemul in regula mai trebuie evaluare la risc, proiect, firma autorizata.... Poți să sari peste astea dar daca ai un vecin nebun, sau chiar cel filmat (drogalaul) îți face plângere urmează o distracție costisitoare. Din punctul meu de vedere nu merita. Mai degrabă îmi iau o săptămână libera și stau la pândă. Prima oară poliția și dacă mai apare bătaie sau apa rece. Sau ambele.
  12. Incerc eu sa pun niste poze din regiunea Odessa. Nu știu ce calitate au pozele dar ( la cele de pe plaja) trebuie să dați zoom că să găsiți lunetiștii....
  13. Nu avem magnetel... Cred că am uitat. Izmail, câh.... Doar pentru cumpărături.
×
×
  • Creează nouă...