mae Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Salut, azi in urma uneui scurte discutii s-a nascut ideea unei plecari in Thasos. Plecarea 25.10.2007 ora 7 (locul urmeaza a fi stabilit), intoarcerea 28.10.2007 cind ajungem. Traseul este: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ture=17/10/2007 trecerea se va face cu ferry intre: Keramoti-Thasos http://thassos-schedules.go-thassos.gr/all...errysen_oct.htm Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Foarte tare ideea, felicitari!! Am fost in Thasos acu vreo doi ani si de atunci ma tot gandesc sa fac un drum cu motorul acolo. Distanta este asemanatoare cu cea pana la Cluj sau Timisoara si imi place ca ati ales drumul care NU trece prin Sofia. Hai ca incerc sa ma eliberez si eu pe 25 si 26 si sa vin cu voi. Cati sunteti pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 In jur de 5 motoare (3 confirmati restul in asteptare). Citeva precizari importante: Ritm sustinut. Opriri doar pentru alimentare si formalitati vamale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Fireste, sunt de acord. Cat estimati sa faceti pana la Keramoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 Fireste, sunt de acord. Cat estimati sa faceti pana la Keramoti? max 8h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) este loc si pentru 2 pasageri(e)? max 55 kg, 1,60-1,70, persoane agreabile si lipsite de prejudecati (cum ca starea vremii e instabila, etc). Editat Octombrie 18, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) Salut, azi in urma uneui scurte discutii s-a nascut ideea unei plecari in Thasos. Plecarea 25.10.2007 ora 7 (locul urmeaza a fi stabilit), intoarcerea 28.10.2007 cind ajungem. Traseul este: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ture=17/10/2007 trecerea se va face cu ferry intre: Keramoti-Thasos http://thassos-schedules.go-thassos.gr/all...errysen_oct.htm Mihai Foarte interesant. Insa nu stiu daca am sa pot sa-mi iau liber vineri. E foarte probabil sa plec vineri cu 4 - 5 ore mai tirziu. Si cine stie, poate chiar va prindem pe drum. Editat Octombrie 18, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 iertati ma ..dar..sunteti optimisti cu vremea? iar cele 8 ore sunt..ideale rau de tot. eu am fost anul asta pe acolo si nu cred ca se poate scoate acest timp ma refer la bulgaria deoarece in grecia ..e sfoara drumul m-as baga dar e din scurt rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Subscriu, am fost si eu tot anul asta si alea 8 ore nu exista efectiv nici pe sofia nici pe stara zagora... cel putin 11 ore faceti cu tot cu ferry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Apropo. Cam cit ar fi costul celor 2 zile in grecia (fara benzina) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Cele opt ore nu sint neaparat un target. Eu am facut pe acelasi drum in vara (Bucuresti-Istanbul) 9h din care 2 au fost pe ploaie. Am dat doar orientativ aceste 8h sa se inteleaga ca nu vom pierde vremea pe drum. De fapt este o plimbare si nu sintem interesati decit sa prindem ultimul ferry (19.30) si bineinteles o bere la destinatie. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 De-asta am si intrebat de Keramoti, nu de capatul drumului. Iar cele 8 ore inseamna o medie de 87,5 km/ora pentru cei ~700 km pana la ferry. Am mai facut astfel de medii, e drept ca pe distante mai scurte, gen Arad - Brasov. De fapt cred ca cele 10 ore estimate de ViaMichelin sunt apropiate de adevar. Intre timp incerc sa ma eliberez in 25 si 26 si va tin la curent. Sper sa pot veni si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 sa traiasca mae ia zi coane cam cat e de aruncat la bani sa stiu ce si cum --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 13:06 -------------sa nu uit pentru motor il leasing pe firma ce am nevoie de la leasing de la firma? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Nu ca vreau sa fiu renumitul Gica, dar parerea mea e ca sunteti la limita rau de tot cu timpul plecand la 07.00 din Bucuresti. Vara ar mai merge, dar pe vremea asta mai greu. Treaba nasoala fiind ca orice intarziere pe drum inseamna ratarea ultimului feribot, cu toata gasca de bucurii rezultate de aici. Soselele sunt asa cum le stiti si voi - daca prindeti ceva aglomeratie de masini mari spre Veliko Tanovo se duce media orara de rapa urgent. Poate ar fi mai sigur sa plecati pe la un 05.00 sau cel tarziu 06.00 din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 sa traiasca mae ia zi coane cam cat e de aruncat la bani sa stiu ce si cum <small>--- Mesaj completat în 18 Oct 2007 13:06 -------------</small><br/>sa nu uit pentru motor il leasing pe firma ce am nevoie de la leasing de la firma? merci Sa traiesti si matale. De cheltuit cred ca 400 euro ajung (150 benzina+60 cazare ?+100 mincare+.... ce o mai fi) Referitor acte moto o simpla imputernicire de la leasing tradusa, ca doar nu iesim din UE. In rest numai de bine. Mihai --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 13:57 -------------Salut, deoarece cred ca ar fi bine sa ne facem rezervare de acasa, propun o scurta intilnire duminica in jurul orei 12.00 (terasa de la ARC) pentru definitivarea echipei si a detaliilor. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Salut, deoarece cred ca ar fi bine sa ne facem rezervare de acasa, propun o scurta intilnire duminica in jurul orei 12.00 (terasa de la ARC) pentru definitivarea echipei si a detaliilor. Mihai man daca evreme ok mai bine discutam la o terasa ok nu la bomba de la arc asta in cazul in care nu ai actiuni acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Voi veni si eu. Daca nu prindem ultimul feribot, putem inopta in Grecia, pe continent si apoi dimineata cu prima cursa trecem garla pana ia Thasos.De acord cu intalnirea de duminica, daca se poate pe motoare!!! Traseul corect in partea din Grecia este pe Viamichelin, dar setat pe drumul scurt (fara tranzit prin Turcia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 cu drumul o sa fie putin mai complicat decat pe viamichelin, in Bulgaria unele drumuri sau intersectii sint in reparatii, unele indicatoare nu sint unde ar trebui sa fie, gasiti mai multe detalii si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Salut, deoarece cred ca ar fi bine sa ne facem rezervare de acasa, propun o scurta intilnire duminica in jurul orei 12.00 (terasa de la ARC) pentru definitivarea echipei si a detaliilor. Mihai man daca evreme ok mai bine discutam la o terasa ok nu la bomba de la arc asta in cazul in care nu ai actiuni acolo Unde vrei tu, numai sa nu te mai aud. --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 17:55 ------------- cu drumul o sa fie putin mai complicat decat pe viamichelin, in Bulgaria unele drumuri sau intersectii sint in reparatii, unele indicatoare nu sint unde ar trebui sa fie, gasiti mai multe detalii si aici Multam, orice informatie este binevenita. Mihai --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 20:12 -------------Salut, tinind cont ca nu a mai fost nici o propunere privind locul de intilnire ramine cel stabilit (adica Arc ora 12.00) cu sau fara moto, depinde de vreme. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 21, 2007 Admin Share Postat Octombrie 21, 2007 Asa cum spunea cineva mai sus,cele 8 ore sunt povesti.Si eu am fost cu masina si in Grecia am tras tare de tot pe autostrada(160/180km/ora) si pina in Keramoti am facut vreo 11 ore.Daca voi scapati fara 12/14 ore pina acolo inseamna ca intr-adevar sunteti tari. Bafta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrut Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 (editat) migrati in tarile calde? Editat Octombrie 21, 2007 de Mitrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 migrati in tarile calde? Calde si ploioase dupa cum se anunta vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 ultimele stiri din meteo: Bucuresti Giurgiu Stara Zagora keramoti Thasos cred ca slipul nu ne va folosi dar ce mai conteaza la cate cutii de bagaje avem, deci il luam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 ultimele stiri din meteo: Bucuresti Giurgiu Stara Zagora keramoti Thasos cred ca slipul nu ne va folosi dar ce mai conteaza la cate cutii de bagaje avem, deci il luam... Cind te referi la cutii de ce nu spui ca de fapt este doar o cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Guys eu n-am reusit sa-mi iau 2 zile libere (deh, patron, vorba aia) dar va doresc drum bun si petrecere marfa. Si sa ne povestiti la intoarcere ce-si-cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate