webber Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Am plecat dimineata inainte de rasaritul soarelui, eu cu motorul (Honda CBR 900 RR) si alti 4 prieteni cu masina (Mercedes W203 Sportcoupe). Destinatia: Vama Veche. Am mers relativ incet, in medie cu 160 km/h pentru a permite pritenilor sa tina pasul (era si masina plina iar soferul oarecum incepator) insa cel mai tare am mers pe o sectiune de drum cu 240 km/h . Traficul insa nu prea iti permitea viteze atat de mari mai ales cu conservarii care cred ca autostrada e numai a lor si merg fara nici o grija doar pe banda a 2-a ... Filmare: Waradu sub atenta mea indrumare (mai putin pe auostrada unde a facut de capul lui) Montaj video: Subsemnatul Sper sa va placa.... comentariile sunt apreciate Honda CBR 900 RR - Autostrada Soarelui g3-AG7q-imQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Cand am vazut prima data titlul thread-ului m-am gandit automat "altu care merge tare si caruia i se pare ca e buricu pamantului". Montajul insa mi s-a parut reusit. Nice one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 da.... pune un echipament pe tine,in ciorapi si in pantofi pana la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 da.... pune un echipament pe tine,in ciorapi si in pantofi pana la mare... Aveam genunchiere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Si schimba si geaca aia, te flutura de mai aveai un pic de-ti luai zborul Ca montaj e misto, mai putin partea cu 3,14*2 pe marginea drumului (ai wc-uri destul de dese) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Ca montaj e misto, mai putin partea cu 3,14*2 pe marginea drumului (ai wc-uri destul de dese) E just 4 fun... chiar NU am facut 3,14*2 pe autostrada . Am filmat scena respectiva pt a avea un scurt moment comic in filmulet... Ma bucur ca va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 super fain clipul,sincer,insa cum te-au sfatuit si ceilalti, ar fi mai bine sa iti schimbi echipamentul.Tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 M-am prins, ai vrut sa-ti faci reclama Misto clipul. Cu ce poti filma din mers, ceva in genul camerelor de pe motocicletele de Gand Prix? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Cu ce poti filma din mers, ceva in genul camerelor de pe motocicletele de Gand Prix? Sunt multe tipuri... http://www.pashnit.com/more/cameramount.htm Imi voi lua si eu una cat de curand sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 da.... pune un echipament pe tine,in ciorapi si in pantofi pana la mare... ... si la ce o sa-i foloseasca daca ii f..e o tranta la viteza aia ???? Webbere, pastreza-ti filmul ca amintire si incearca sa faci o amintire si din genul ala de mers pe motor, ca altfel ai sanse sa dam cu RIP si dupa tine pe aici. Fara nici o ofensa, e doar un sfat !!! Numai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 si incepator si neechipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Faina filmare, fain montaj! Dar traznetele de unde le-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 si ce semnifica gestul ala cu bratele intinse inainte si cu destili aratatorsi ala mic intinse , restul strinse in pumn....plus muzica aia miorlaita...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) misto montaju, ce sa zic.... motoru e tare insa nu prea mi-a placut inceputul... pana la faza cu politia. adik in sensul ca ai prelungit mult... adik puteai sa apari tu venint spre motor, apoi pe motor lasand jos viziera(filmat aproape) apoi bordul motorului, rasucind cheia si turand o data la max... asa mi-ar fi placut. sa nu ma intelegi gresit, nu iti dau lectii de regie , doar mi-am imaginat eu un inceput;) in rest e ok. si faza aia cu wc bv uitasem:D muzica e tare... pls spune-mi si mie cine o canta;) Editat August 14, 2007 de liwiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 montaju e ok, dar faza cu tine si super geaca aia care flutura...... Si fa ceva cu semnalizatoru sa nu mai atarne asa. Si aripa fatza. Si imbraca-te d-le.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 se vede ca te bucuri de viata pe 2 roti . foarte frumos. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 (editat) Dar traznetele de unde le-ai luat? Eu le-am filmat acum cateva saptamani cand a fost furtuna aia teribila in Bucuresti. Tot in acea seara vantul puternic mi-a rasturnat motorul in parcare... http://www.youtube.com/watch?v=zVwD6CJ4Trc si ce semnifica gestul ala cu bratele intinse inainte si cu destili aratatorsi ala mic intinse , restul strinse in pumn....plus muzica aia miorlaita...... Nu stiu... am vazut si eu prin filme... muzica e tare... pls spune-mi si mie cine o canta;) Limp Bizkit - My Way --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 21:10 ------------- si incepator si neechipat! toti am fost incepatori odata... montaju e ok, dar faza cu tine si super geaca aia care flutura......Si fa ceva cu semnalizatoru sa nu mai atarne asa. Si aripa fatza. Si imbraca-te d-le.... Am luat si trante cu ea... au mai cazut cate un semnalizator, o aripa... Geaca e Rev'IT! cu protectie la umeri si coate Knox. Aveam si protectie spate tot Knox. Flturau asa tare pt ca aveam aerisirile de pe spate deschise. Pantaloni nu am, decat geunchiere. Casca Shark S500 se vede ca te bucuri de viata pe 2 roti . foarte frumos. asfalt uscat Editat August 14, 2007 de webber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Ce aveti bre cu omu' ,geaca ,ciorapii si pantofii lui ? Bine ca nu va luati de el ca nu are intretinerea platita la zi...... Super nenea webber, iar pe ala care a facut montajul il chem si eu cand imi schimb motoru' sa ma traga in film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 misto montajul ! se pare ca ai ceva talent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Frumos filmulet ... e ceva diferit, te felicit. e tare faza cu politia (ii cunosteai?) pentru inspiratie (pozitionare camere pe moto) iti sugerez urmatorul site http://drsardonicus.com/videoprojects.html . mie personal mi-a placut mountain rider Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 super filmulet, super blade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Am plecat dimineata inainte de rasaritul soarelui, eu cu motorul (Honda CBR 900 RR) si alti 4 prieteni cu masina (Mercedes W203 Sportcoupe). Destinatia: Vama Veche. Am mers relativ incet, in medie cu 160 km/h pentru a permite pritenilor sa tina pasul (era si masina plina iar soferul oarecum incepator) insa cel mai tare am mers pe o sectiune de drum cu 240 km/h . Traficul insa nu prea iti permitea viteze atat de mari mai ales cu conservarii care cred ca autostrada e numai a lor si merg fara nici o grija doar pe banda a 2-a ... Filmare: Waradu sub atenta mea indrumare (mai putin pe auostrada unde a facut de capul lui) Montaj video: Subsemnatul Sper sa va placa.... comentariile sunt apreciate Honda CBR 900 RR - Autostrada Soarelui g3-AG7q-imQ Fitze de incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Frumos filmulet ... e ceva diferit, te felicit. e tare faza cu politia (ii cunosteai?)Nu, din intamplare/noroc a fost surprins cadrul ala...Faceau 13-14 prin zona, ne-au luat si noua actele la control... super filmulet, super blade Merci tuturor pt aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilatus Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 super filmulet, super blade Subscriu...... unul dintre cele mai faine filmulete...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate