Fanel Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Va salut ! Am si eu un Suzuki GS 500 si cand merg in neutral sau tin apasat ambreaju, se aude un zgomot ciclic. Bine inteles. E normal? nu prea stiu de unde vine, ca am casca si nu aud, si nici n-am incercat fara, ca sunt la inceput si tot nu as intelege nimic. cred ca la lant sau in cutie se aude ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Salut Daca se aude doar la turatie mica.... Din ce spui tu ar suna ca un rulment uzat la axul cutiei sau la ambreiaj. Dar pe de alta parte poate fi si lantul de distributie ca nu am auzit prin urechile tale Trage-ne de maneca la prima ocazie sa-ti ascultam motorul si sa ne dam cu parerea in cunostinta de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machedonu' Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Salut, Vezi ca la http://sxs.demon.nl/temp/GS500E.rar gasesti de descarcat un manual complet pt GS500E. Daca al tau e fara E in coada cauta pe acolo, sigur au baietii ce-ti trebuie - e un site cu maniaci ai suzuky GS... Daca nu te descurci mai da un mesaj pe privat poate ti-l scriu pe un cd, asa ca intre posesori de GS500. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 deobicei de la ambreiaj..ori rulmentul , ori uzura la dintii de la oala ambreiajului si bate nitel...scoate capacul si vezi care e treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 SalutDaca se aude doar la turatie mica.... Din ce spui tu ar suna ca un rulment uzat la axul cutiei sau la ambreiaj. Dar pe de alta parte poate fi si lantul de distributie ca nu am auzit prin urechile tale Trage-ne de maneca la prima ocazie sa-ti ascultam motorul si sa ne dam cu parerea in cunostinta de cauza. am notat ... acuma cand vine soarele va contactez ! merci mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 Salut, Vezi ca la http://sxs.demon.nl/temp/GS500E.rar gasesti de descarcat un manual complet pt GS500E. Daca al tau e fara E in coada cauta pe acolo, sigur au baietii ce-ti trebuie - e un site cu maniaci ai suzuky GS... Daca nu te descurci mai da un mesaj pe privat poate ti-l scriu pe un cd, asa ca intre posesori de GS500. Spor nu-mi merge serverul asta ... da am ceva manuale , dar nu prea ma ajuta . ca acuma incep sa ma pricep la mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 deobicei de la ambreiaj..ori rulmentul , ori uzura la dintii de la oala ambreiajului si bate nitel...scoate capacul si vezi care e treaba se poate sa fie la ambreaj ... ca daca e pe cric si bag in prima viteza si tin ambreajul la maxim ... roata are o tendintza de invartire ... dar mi s-a parut destul de acceptabila. Pentru Axa : turatia este mica ... chiar prea mica, dupa cum ai spus cand ai vazut motorul meu atunci la pitzerie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 scol din morti acest topic vechi pt ca am aceleasi simptome!!!! exact cum e descris, daca las sa curga motocicleta scooasa din viteza se aude un harsait ciclic. cum s-a rezolvat problema??? ce parere aveti gs-istii mai noi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 scol din morti acest topic vechi pt ca am aceleasi simptome!!!! exact cum e descris, daca las sa curga motocicleta scooasa din viteza se aude un harsait ciclic. cum s-a rezolvat problema??? ce parere aveti gs-istii mai noi???? Verificati nivelul de ulei. Daca este sub jumatate e posibil sa faca asa; oricum nu e singura cauza. Mie imi face asa (un fashit ritmic) doar in viteza a 6-a . Daca zgomotul se aude doar cand essti in mers atunci in aproape sigur este de la "sistemul de transmisie" => cutie de viteze , lantz transmisie finala, etc. .... Din experienta itipot spune ca lantzul de la transmisia finala (cel de la roata) se poate uza in mod inegal. Adica undeva sta intins foarte tare iar in alta parte are burta. (chestia asta iti induce in cadru vibratii si se aude un zumzait ritmic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 (editat) se poate sa fie la ambreaj ... ca daca e pe cric si bag in prima viteza si tin ambreajul la maxim ... roata are o tendintza de invartire ... dar mi s-a parut destul de acceptabila. Sorry de offtopic, acelasi lucru si la mine, adica roata din spate e invartita in aer in viteza I desi e ambreiajul tras la maxim. Si la fel a motoru unui tovaras. Am crezut ca e normal... Nu e???? Editat Septembrie 1, 2007 de arte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 invartitul rotii in aer chiar si pe liber se datoreaza faptului ca uleiul nu a ajuns la temperatura de lucru si e vascos , oricum toate motocicletele , motoretele cu ambreiajul in ulei fac asa , zgomotul acela poate fi de la uleiul motor ,completat nivel eventual schimbat , sau uzura rulmentilor oalei ambreiajului care se mai manifesta si prin tendinta de a'' agata '' la schimbarea vitezelor ... daca ma insel sa ma corecteze cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate