ianachim Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) am facut rost din state de 0.500 litri de vopsea care este data pe avioanele F 117 din ce am discutat cu omul ei au facut ceva probe pe 3 modele de motoare care si datorita formelor nu apar pe radarele de politie deci vopsea + forma carene = 0 detectie radar so deschid licitatie de la 1000 euro inclus manopera ............ nu se poate vopsi decat cu scula speciala.... este o duza de o anumita dimensiune care se aplica pe pistolul de vopsit 0.500 litri ajung pt o motocicleta Editat Februarie 27, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 poi da dar se poate detecta termic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 poi da dar se poate detecta termic radarele de pe masinile de politie nu au detectie TERMICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikopol Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 )) APROAPE CA ERA SA NU ITI VAD MESAJU! ASA BUNA E VOPSEAUA:))) ESTI TARE FRATE! BAFTA LA VANZARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ar mai fi si detectie acustica HAi ca-mi pun eu la Nepra cu atas, ajung 0,5? Trebuie s-o iau la ciocan ca sa aate ca un F 117? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ar trebui si costum si casca stealth si unghiurile motocicletei gandite in asa fel incat sa devieze undele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 scuze ca intreb dar daca gasesti om sa-ti puna 1000 euro in mana,ii faci motorul si se dovedeste ca nu e chiar cum ai zis tu? Isi vede banii inapoi omul sau ii zici doar ca trebuia sa aiba carenele o forma mai ,,diferita"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 Ar trebui si costum si casca stealth si unghiurile motocicletei gandite in asa fel incat sa devieze undele! oaricum ceea ce au verificat ei erau motoare cu carene care acopera aproape complet pilotul plus ca radarul merge de la un anumit volum in sus o bucata de casca nu este vazuta de radar scuze ca intreb dar daca gasesti om sa-ti puna 1000 euro in mana,ii faci motorul si se dovedeste ca nu e chiar cum ai zis tu? Isi vede banii inapoi omul sau ii zici doar ca trebuia sa aiba carenele o forma mai ,,diferita"? man este cu garantie ce dracu am un prieten in politie si putem face proba seara si nu garantez decat pe 3 modele de moto asa ca e cel mai bine pentru ambele parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 poi mai bine pui niste panouri de furnir in jurul motocicletei si nu te mai detecteaza pulitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 poi mai bine pui niste panouri de furnir in jurul motocicletei si nu te mai detecteaza pulitia. Da nu te mai dai si nu te mai detecteaza deloc, si e si gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Daca dai cu moto de pamant ai pus-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 si nu garantez decat pe 3 modele de moto Care-s cele 3 modele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 Daca dai cu moto de pamant ai pus-o asta iti dai seama ca nu mai intra in garantie ce dracu da voi astia cu vitezane ..............mai patiti si asa ceva? r6 2007 mimim gsxr k1200s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 interesant... dar eu zic, cu 1000 de euro platesti amenzile la radar.... sau iti iei detector sau statie de tir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 cu 1000 de euro spaguiesti toti politaii din tara si mergi cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 De cind ai cazut la bulgari ti s-au mai rupt citeva doage. Deci care dai 1000euro pe vopsea? Amuzant topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 cu 1000 de euro spaguiesti toti politaii din tara si mergi cum vrei tu ai dreptate iti poti lua si carnetul inapoi la banii astia DAR NIMIC NU SE COMPARA CU FATA UNUI POLITIST CARE NU INTELEGE CE SE INTAMPLA DE NU II APARE VITEZA CU CARE MERGI PE APARAT TE VEDE PE CAMERA DAR NU II INDICA NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 eu cred ca defapt F 117 se vopsesc cu vopsea Emaur de la Policolor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 chiar sunt curios cine va cumpara aceasta vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 am facut rost din state de 0.500 litri de vopsea care este data pe avioanele F 117 din ce am discutat cu omul ei au facut ceva probe pe 3 modele de motoare care si datorita formelor nu apar pe radarele de politie deci vopsea + forma carene = 0 detectie radar so deschid licitatie de la 1000 euro inclus manopera ............ nu se poate vopsi decat cu scula speciala.... este o duza de o anumita dimensiune care se aplica pe pistolul de vopsit 0.500 litri ajung pt o motocicleta Tehnologiile stealth sunt relativ eficiente pentru evitarea detecției prin radar Âşi, împreună cu celelalte măsuri, asigură mari Âşanse de succes împotriva inregistrarii datelor. În general nu se poate obține Âşi viteză, Âşi capacitate de invizibilitate.Pana una alta la F-117 sunt limitate viteza, ca urmare capacitatea de luptă aer-aer, supraviețuire în caz de observare Âşi capacitatea de încărcare. La motoare acestea emana-nd fum particulele solide conținute în gazele de ardere evacuate sunt centre de condensare ale umidității atmosferice. DECI ... FUMul IN AER...provenit din arderea carbonului din hidrocarburile din combustibil, evacuate din motoare în jeturile de gaze de ardere sunt detectabile. PAC PAC Reducerea semnăturii sonore produsă de motoare conduce la măsuri asemănătoare cu cele pentru reducerea semnăturii termice. ( pentru colegu de mai sus ) Micul secret domnilor ; problema nu este rezolvată satisfăcător, invizibilitatea în spectrul vizibil fiind obținută numai pe timp de noapte. ... Nu mi se pare 1000 euro mult pt. un vopsit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 chiar sunt curios daca acest topic nu e o caterinca crasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 poi da dar se poate detecta termic Jetul generat de motoare degajă o cantitate de căldură. Pentru dreducerea semnăturii termice trebuie ca această căldură să fie cât mai mică. Ceia ce nu poti intreprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) aia din cladirea aia noua de langa turnul inalt de transmisiuni Semanatoarea (CIA) deja au trimis o masina spre tine. Vopseste BMW-ul si fa-te nevazut. Editat Februarie 27, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 asta clar, insa era vorba de "invizibilitatea radar", ca degeaba il vede perfect pe camera daca aparatul radar tace mâlc il si vad pe garcea cu casca data pe ceafa si cu ochii iesiti din orbitele stelare: WTF?? invizibilitatea radar se poate obtine....chiar si cea termica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 un lucru e clar,in caz de accident replica conservarului "nu te-am vazut" va fi pe buna dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate