horiabt Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Treziti-va din amorteala ! Noi am facut astazi vreo 200 km ! Astept comentarii de la participanti daca pozele au iesit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 comentariu altfel spus, au iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 (editat) Continuarea de AICI Eu nu mai zic nimic pentru ca am cazut cand am intrat in Ploiesti In rest a fost misto Atentie pozele sunt MARI! Editat Februarie 18, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 18, 2006 Autor Share Postat Februarie 18, 2006 comentariu altfel spus, au iesit bine. Danke schon , ne vedem maine la 12 la arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 (editat) Rog un moderator sa uneasca aceste 2 topicuri Facut de mine pe aceasi tema LINK-UL Modificare facuta. Editat Februarie 20, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 frumos team vazut cand veneai la tunari , noi plecam ...am fost la giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Heh frumoase poze .........abia acum am vazut cat de urat sunt ........poate o facem si azi inca o data.Bafta tinere si multumim pentru poze ........dar totusi sa pui si chestiile care le tii acasa ....intelegi tu .Salutare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 (editat) Bueeeeeey, cine a facut pozele pe drum, ha? Dar tu nu apari pentru ca ba data treceai pe langa noi de nu te mai vedeam, ba mergeai ca melcul... Oricum, multumesc Cobra ca m-ai luat. . Si chiar imi pare foarte rau pentru accident Sper sa nu fie foarte grav si sa se rezolve repede. Dar totusi esti de admirat pentru curaj si ambitie. Editat Februarie 18, 2006 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) Eu sper sa ajung si maine la arc dar acum nu stiu ca mai am niste treaba si nu stiu cum sa fac Despre accidentul meu neplacut sa ziceam ca sunt ok si eu si motoru Cert este ca m-am dus pe jos taras metri buni si motoru se invartea in fata mea ca un titirez Oricum multumesc tuturor care au participat la aceasta mica plimbare si imi pare rau ca nu am ajuns unde ne-am propus sa ajunge pacat ca s-a lasat frig dintr-o data! Sa auzim de bine! Ride Safe! Editat Februarie 19, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Eu am fost vineri in Buc si nu prea erau motoristi. Ce-i drept am fost cu treaba adica sa duc CBR-ica la customizat..... o fac enduro. As fi venit daca as fi avut cu ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 a fost bheeeeeton !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 MARFA POZE......SI SA FII MAI ATENT DE ACUM IN COLO COBRAART OK?! BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Super plimbarea,pacat cu frigu.Am si io o poza cu tl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Super fain ! Offfffffffffffffffff.....cat am cautat pozele astea ! Dar poza cea mai "grea" este cea in care apar eu si Lary....Deh, oameni cu greutate .....la figurat vorbesc! Merci Josephine ! Cobra,ma bucur ca esti bine,am auzit ca in tot Ploiestiul ,nu exista gheata decat acolo unde ai avut evenimentul Oricum e bine ca e bine.. te asteptam la Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Fain. Unul din rarele momente cand am regretat ca nu am busa turbo. Pai daca aveai busa turbo cine te mai prindea pe tine in poze, mama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 heh cred ca Stege mai avea nevoie si de niste pedale sau macar inca un cal in spate.Scuze ca ti-am facut inima rea dar nu m-am putut abtine .Bafta si la mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Inca niste poze, din pacate la calitate mai slabutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Da' chiar si cu zzr turbo , m-a prins careva in poze pe A2? nu te mai lauda ca poate iti fuge hergelia, mai ales cu gropile de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Dar poza cea mai "grea" este cea in care apar eu si Lary....Deh, oameni cu greutate .....la figurat vorbesc! Cea mai tare poza e asta am pus-o pe destkop... Camera lu'cobra distorsioneaza imaginile...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Misto, de voi eu a trebuit sa incalec pe Yama mea vineri pe la 8pm cand tragea o ploaie-ninsoare de m-a facut varza . Oricum da colt de primavara...si se usuca si asfaltu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) Super fain ! Offfffffffffffffffff.....cat am cautat pozele astea ! Dar poza cea mai "grea" este cea in care apar eu si Lary....Deh, oameni cu greutate .....la figurat vorbesc! Motociclisti adevarati domnule, motociclisti cu greutate nu ca noi Bafta si numai bine Dn Horia Editat Februarie 20, 2006 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Darkule, vine 1100-le. Sa te vad atunci. Ca duminica nu ai prea fost in forma pe shicanele alea. Cr cum unde care 1100 muaaaaa, pai mai muncesc 2 ani la nemtzi si imi iau Hayabuse si te fac .In fine sa nu exageram imi iau doar o aripa de Busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 si sambata viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 ...sambata viitoare avem nunta in familie... AAAAAAA DA. Tin minte. Dar cica se strica iara vremea de joi. Nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate