mariusspuneceva Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) astazi am verificat ceea ce banuiam de mult timp , anume ca termostatul de la honda mea si anume o Honda CB 500 , este identic ca marime caracteristici etc cu cele auto care sunt mult mai ieftine si usor de gasit fata de unul specific,e si termocupla intr-o poza acolo Editat Mai 24, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 si termocupla auto se potriveste si la caracteristici tehnice si fizic cu cea de la motocicleta , am gasit o compatibilitate la nissan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 si termocupla auto se potriveste si la caracteristici tehnice si fizic cu cea de la motocicleta , am gasit o compatibilitate la nissan si ce ti se pare asa iesit din comun?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 In 99% din cazuri, producatorii nu stau sa isi confectioneze "subansamblele comune" ci le cumpara direct de la unul care face asa ceva, adaptand dupa necesitati proiectul propriu la "piesele 3rd party". Deci nu e nimic nou sub soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 De 2 saptamani am schimbat termostatul la Honda Varadero cu termostat de Tico/Matiz, diferenta de pret 250 Roni (270 Roni termostatul "Honda", 20Roni termostatul "Daewoo"). Numai Bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 De 2 saptamani am schimbat termostatul la Honda Varadero cu termostat de Tico/Matiz, diferenta de pret 250 Roni (270 Roni termostatul "Honda", 20Roni termostatul "Daewoo"). Numai Bine, Dan. Ha ha foarte bine! Mai da-i in ma-sa de "hoti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Ha ha foarte bine! Mai da-i in ma-sa de "hoti". nu e hoti, problema e ca Japonia se afla aproape diametral opus pe glob fata de patria noastra. Astfel in pret intervin o armata de postasi si negustori . Plus ca un japonez are un salar de vreo 20 de ori mai mare decat un roman sau un turcalete de la renault-nissan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 si ce ti se pare asa iesit din comun?????? daca ai fi asa destept m-as fi asteptat de la tine sa confirmi acest lucru , pana atunci taci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si termocupla auto se potriveste si la caracteristici tehnice si fizic cu cea de la motocicleta , am gasit o compatibilitate la nissan e vreo diferenta notabila de pret? ca daca ala de nissan e tot asa de scump nu ai facut mare branza dar de fapt la ce-ti trebuie, ca eu in doi ani de transalp nu am schimbat nicio piesa in afara de celebrul melc de la kilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 e vreo diferenta notabila de pret?ca daca ala de nissan e tot asa de scump nu ai facut mare branza dar de fapt la ce-ti trebuie, ca eu in doi ani de transalp nu am schimbat nicio piesa in afara de celebrul melc de la kilometraj e o diferenta destul de mare , am inteles ca si termocupla de la tico se potriveste , sunt motociclete la care aceste componente pur si simplu nu mai functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystopher_90@yahoo.com Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut baieti! Vreau si eu sa fac rost de un termostat pt Honda CBR 600 F3, ia spuneti, de la ce masina imi recomandati sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Confirm,si eu am schimbat termostatul(chiar daca nu e defect)cu unul auto(nou) care e IDENTIC cu ala de la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) astazi am verificat ceea ce banuiam de mult timp , anume ca termostatul de la honda mea si anume o Honda CB 500 , este identic ca marime caracteristici etc cu cele auto care sunt mult mai ieftine si usor de gasit fata de unul specific,e si termocupla intr-o poza acolo Foarte tare... si ce ti se pare asa iesit din comun?????? Nu fii rau,omul a descoperit chestia asta si a spus si la altii,foarte altruist din partea lui Ar trebui sa faceti un topic aici la Service cu titlul Compatibilitati piese/Piese de la masina care se potrivesc la motocicleta,cu siguranta ca ar fi informatii utile. Uite,la forumul Reno Twingo au facut asta: http://www.reno.ro/Compatibilitati-piese-t143593.html Editat Iunie 24, 2010 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 si termocupla auto se potriveste si la caracteristici tehnice si fizic cu cea de la motocicleta , am gasit o compatibilitate la nissan ce model de nissan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Si la Mitsubishi Triton (M16x1,5) ; am vazut si ceva de la Peugeot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) am incercat sa montez termostatul de chevrovet spark pe honda transalp. era prea inalta partea de sus. am polizat din el maxim cat am putut, dar tot atingea capacul in el, asa ca am pus in plus garnitura aceea de hartie care vine cu termostatul nou. garnitura veche mi s-a parut ca e destul de subtire, nu stiu daca ar mai fi etansat. de la termostatul nou am taiat acel "nit" care vine in gaura care e libera la termostatul de honda. dar temperatura apei tot nu prea se ridica mai mult de a doua liniuta. cum gasesc un termostat care sa potriveasca exact? de ce nu urca acul mai mult de a doua liniuta? asa flux mare sa treaca oare prin acea gaurica? unde gasesc garnitura termostat honda, sau ce sa pun acolo in loc la cea veche? Editat Iunie 6, 2014 de johny77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) termostat de tico !!! si nu mai taia nitul . Editat Iunie 6, 2014 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 (editat) Daca este identic cu cel de honda ntv 650 se potriveste de la suzuki alto model 1997(posibil si alt an de fabricatie.)Am scris si pe topicul posesorilor de Honda NTV 650 Revere. Editat Iunie 7, 2014 de pantera002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burgman2002 Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 (editat) Buna ziua. Am un Kavasaki Vulcan 750 1993.si am nevoie de o termocupla.este destul de scumpa noua pe original.are cineva idee de la ce se potriveste?multumesc am pus un link cu poza originala https://www.google.com/search?biw=1920&bih=925&tbm=isch&sa=1&ei=xQQqW5HcH4ausQHb8b7oAg&q=TERMOCUPLA+KAWASAKI&oq=TERMOCUPLA+KAWASAKI&gs_l=img.12..0i24k1.108121.120537.0.122836.20.9.1.6.6.0.99.752.9.9.0....0...1c.1.64.img..6.13.540...0j0i19k1j0i30i19k1j0i8i30i19k1.0.IILvtl9VBfk#imgrc=7EZFNx96iRo-EM: Editat Iunie 20, 2018 de Burgman2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Eu mi-sm luat de pt Honda nx250, de la piese auto Autodias. M-am dus cu ea in mana si a gasit in cataloagele online, produsa de tourmax. 100 lei. Incearca la magazinele mare. De obicei lucreaza cu toti importatorii de orice piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burgman2002 Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 ai vreun cod de pe piesa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 nu avea scris pe cel orginal decat temperatura de deschidere. A gasit in catalogul Facet un cod si acela l-a bagat in programe. Acesta l-am luat eu cu 100. https://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10400000000/vehicle/honda-nx-250:51281/search/termocupla/in/all/article/268238 » Post actualizat in 20 Jun 2018 08:38Mi-am amintit. L-a gasit la Interbrands. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burgman2002 Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 imi p[oti spune anu de la honda nx 250??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate