Urs_meloman Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Yamaha FZ6-2005. Ce parere aveti de ea? Supersport-Sport touring? vreau pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 600cmc. 100cp@12000 rpm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 E dementiala. Cam scumpa dar super. Vorbeste cu RaduPop ca are una de 1000cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Nota 10. Este o motocicleta cu un motor derivat din R6 SHI FRUMOASA FOC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 e favorita mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 SUPERBA! O stiu si daca as avea bani si mai ales ceva experienta pe motor macar 3000km, asta ar fi preferata. pentru 600 cmc sa stii ca e destul de puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 R6-le e foarte nervos dar la drum lung m-ar interesa un motor ceva mai comfortabil dar totusi cu performante bune. . Alte sugestii in afara de FZ6 aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 (editat) Saptamana ce vine i-mi vine mie si atunci iti povestesc in cunostinta de cauza pana atunici din ce m-am interesat eu se pare a fi compromisul perfect moto viteza / moto oras Editat Mai 20, 2005 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Saptamana ce vine i-mi vine mie si atunci iti povestesc in cunostinta de cauza pana atunici din ce m-am interesat eu se pare a fi compromisul perfect moto viteza / moto oras Sal Drag cat costa cu tot cu taxe ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huidulet Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 super tare motorasu ala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Sal Drag cat costa cu tot cu taxe ?????? este in jur de 6600 CIP cam 10300 cash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 R6-le e foarte nervos dar la drum lung m-ar interesa un motor ceva mai comfortabil dar totusi cu performante bune. . Alte sugestii in afara de FZ6 aveti? Kawa ZZR? Suzuki Bandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 E belea motorul dupa 3 zile de mers cu el pot spune ca sunt superincantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 sa ai noroc de el si sa "fiti fericiti impreuna" salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) E belea motorul dupa 3 zile de mers cu el pot spune ca sunt superincantat Drag ai luato de la reprezentanta Yamaha???? Cat ai asteptat sa vina??? Editat Iunie 7, 2005 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Da de la Yamaha dar prin dealer-ul Tiberiu Troia (Moto Market) , am mai luat de la el si ca, client vechi am mai avut niste avantaje, cam in 3 saptamani am avut-o tinand cont ca am vrut si neagra (cred ca e singurul FZ6 carenat negru adus pana acum de ei - ptr ca initial cand le-am zis ca vreau negru au zis ca nu se face modelul cu carena negru dar se face binenteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 (editat) Pai cum si-au dat sema ca se face si negru???? Editat Iunie 8, 2005 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 s-au uitat in catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Super motor FZ6!! Acum a coborat pretul pana la 6000 CIP. E o promotie Viceroy care se lauda ca da 10 bucati FZ6. Stie cineva conditiile de participare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Vad aproape in fiecare zi cate un fazer dar de fapt acum constat ca nu cunosc in afara de un amic alta persoana cu mobra ca a mea . Propun sa ne cunoastem si sa discutam despre trotineta noastra .... Razvan 29 ani Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Hai mah nimeni cu fazeru' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 am si eu, nu am poze la indemana, dar e fix ca al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 am si eu, nu am poze la indemana, dar e fix ca al tau. cat baga al dumneavoastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 uite aici posesori /index.php?...c=34426&hl= "use the search luke" poate ar trebui sa uniti topicurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate