stoeanp Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 donez un atas de nipru. e in vaslui, va astept pana duminica, pt ca plec la cernavoda.stoeanp2001@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 hai baieti! hai baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 HAHA....cine imi doneaza si mie o comunista?? Sau macar ceva de 125/50 la bani putini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 @supapa_jr: apucate de lucru si in 3 luni cat tine vacanta o sa ai motor, stand pe forum nu vin bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 @supapa_jr: apucate de lucru si in 3 luni cat tine vacanta o sa ai motor, stand pe forum nu vin bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Stiu....asta incerc sa fac...nu stiti de unde iau si eu o bara de masina?? Nu conteaza starea...crapata...sparta dar nu bucati mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 donez un atas de nipru. e in vaslui, va astept pana duminica, pt ca plec la cernavoda. stoeanp2001@yahoo.com hm, as lua daca as putea, dar pana la tine la Vaslui, e ceva cale. oricum, laudabila intentia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Sha de Jawa 350 TS, se da pe o bere Rezervor de ulei pentru Jawa 500 OHC, se da lui Bebe "Kombat" ( de-abia acum l-am gasit printre troace ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) Am si eu nevoie de un ghidon inaltat si de niste telescoape de dnepr sau ural sau sa se potriveasca pe bere sau ce se cere la schimb nu gasesc pe nicaieri dau de baut Editat Iunie 27, 2006 de CoLtZzPuB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 suna-ma la xxx si vorbim si de telescoape si de ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 hai baieti ca nu vreau sa dau atasul la fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Roata de ij spitata. 0747406817 sau pm. As prefera ca cel care o doreste sa fie din Buc, nu de altceva , dar e destul de greu cu transportul in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 nu e chiar asa de greu! timp numa sa ai! mai ales ca nu e cu ramburs! cit o avea 5 -7 kg fie 10 kg max 100.000 e transportul. mie mia trimis stoean vrea 15 kile de fier adevarul e ca omul s-a gndit la bani mei si nu a pus valoare mare la ramburs, asa ca am platit 150.000 cred ca transportul. nu ai poza cu roata? poate daca iti faci timp o iau eu cred ca e cam tirziu!!!!.... acu observ si eu de cind e postat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 am de donat pe acasa : 2 aripi fata mobra 2 aripi spate mobra 4 cutii laterale mobra 1 ghidon hoinar 4 roti mobra nenumarate cauciucuri mobra 1 ambielj carpatzi 1 chiulasa carpatzi 4-5 carcase mobra 2 tobe esapament mobra 1 sha mobra care are sa-mi dea si mie : ambielje mobra/hoinar cilondrii hoinar pistoane minimobra pistoane diametru 40-44 aprindere electronica de drujba sau scooter acte manet electromotor manet comanda acceleratie minsk .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Era cazul sa apara si in coltul asta de forum un asa topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 gabitzule tata esti tare genial...vezi id-ul meu in profil, e trecut acolo apropo...acte de manet cred ca ai sa gasesti cam greu, dar, spor vorbim, si te astept cu piesele cand vii incoa... Alecule tata, lipeste topicul deasupra liniei daca poti si vrei, ca e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 nu stiu daca pistoanele de de dacie 1100 se potrivesc la vreun motor? dar is bine venite .. poate are cineva nevoie de ele .. plm ... mai zic o data (sper ca nu va deranjaza): care are sa-mi dea si mie : ambielje mobra/hoinar cilindrii hoinar pistoane minimobra pistoane diametru 40-44 aprindere electronica de drujba sau scooter acte manet electromotor manet comanda acceleratie minsk .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 nu stiu daca pistoanele de de dacie 1100 se potrivesc la vreun motor? dar is bine venite .. poate are cineva nevoie de ele .. plm ... mai zic o data (sper ca nu va deranjaza): care are sa-mi dea si mie : ambielje mobra/hoinar cilindrii hoinar pistoane minimobra pistoane diametru 40-44 aprindere electronica de drujba sau scooter acte manet electromotor manet comanda acceleratie minsk .. gabitzule tata exact in seara asta am gasit sa cumpar piston cu segmenti noi noi nouti pt mobra(din cate stiu merg si la mobra), asa ca, maine daca imi ajunge timpul si banii ii cumpar si ti-i donez ori ii ai duminica, cand ajungi aici, ori vedem prin posta...sper sa nu ceara prea mult pe ele bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 cosmine .. luni pun carburatoarele alea de mz la posta ... sper sa gasesti si tu cilindru ala de hoinar si carburatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 cosmine .. luni pun carburatoarele alea de mz la posta ... sper sa gasesti si tu cilindru ala de hoinar si carburatoru tata azi am fost si l-am luat, cu segmenti cu tot...piston de minimobra, ce iti trebuie tie uite aci si te minuneaza...nou nout, pt tine, ca donatie raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Mr_ORL cat ai dat pe pistonu cu segmenti???? ca aici am dat 50 RON pe unu anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 orl . plm .. ajung pe la 13.30 in bucuresti ..am pierdut trenu de la 06.25 .. bagami-as ceva mare si urat in el de tren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Mr_ORL cat ai dat pe pistonu cu segmenti???? ca aici am dat 50 RON pe unu anu trecut pai e promis lu gabitzu_mobristu, ca saracu se tara pana in bucale cu un sac de fiare pt mine daca mai dau de vrunu, te tin minte si il pastrez...culmea e ca si eu am minimobra si era util, da trebuia sa il recompensez si eu pe gabi, mai ales ca stiu ca are nevoie... @gabitzu_mobristu: ombre, nu-i bai...la 1 jumate deci...bafta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate