Sari la conținut

megamotoreta

Super Membru
  • Număr conținut

    3.821
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de megamotoreta

  1. Nu mapricep la casti,dar greutatea e un factor relativ. Am avut o casca China de 1 kg si simteam ca imi sparge capul,si am avut si casca firma de 2kg si nu o simteam, parca eram chel. Conteaza cum e distribuita pe cap greutatea ei. Deci trebuie probata.
  2. Eu am rezolvat problema cu pornirea greoaie si mersul aiurea cu o carburatie facuta, si asa nemaifortand electromotorul si fraiul, componentele vor avea o viata mai lunga.
  3. Atentie ca la scoaterea electromotorului pica lantul inauntru in alternator, trebuie umblat si acolo.
  4. Eu am kymco din 2010, si cumpar piese originale de la un dealer, tot timpul m-a servit fara probleme. Nu mi-a zis vreodata ca e vechi sau sa imi iau altul. Conteaza si asta.
  5. Salut. Ce simptome a avut releul de incarcare ?
  6. Am inteles ca robinetul de benzina mai cedeaza si intra benzina in carb si filtru aer,trebuie doar suflat, e in stanga sub carena,costa 60 ron nou. Socul pare a fi problema la ingatuire, dar nu recomand sa umbli daca nu esti mecanic bun.
  7. Si eu la rand, e buna ideea cu topcase suprapus.
  8. Ajuuutooor....Si eu am probleme d.astea ciudate, am pus motorina si a facut ca toate alea. Acum nu mai porneste deloc...cine e mecanicul??!!!
  9. Si daca este de la aprindere, poate sa fure curent la turtii mici se cunoaste,la turatii mari nu iti mai dai seama...tot er5 am si eu, tot asa face, la primavara o repar.
  10. O intrebare de iarna, de motociclist de tastatura. Nu se poate pune un ventilator de 12v sursa calculator la etrier, pe perioada coborarii? Am vazut pus suplimentar la radiator antigel,deci,s-ar putea...
  11. Pe net am vazut ca e pus pe rezervor un mecanism format din doua tije de plastic,cu gauri pentru topcase. Apesi pe clapeta de sus la topcase pt desfacere si montaj. Le are cineva la vanzare,sau stiti cum se numesc?
  12. Trebuie sa montez pe rezervor un plastic adaptor ceva...
  13. Salutare. Am cumparat de pe net aiurea o geanta de rezervor de R1200 rt, are fund de plastic, se prinde cu o clema cu arc, nu e magnetica...Stie cineva cum o montez,sa caut sa cumpar suportul pt rezervor?
  14. Am condus scuter de 250 13 ani fara sa ma bage nimeni in seama,acum am un kawa si de un an ma saluta toti,absolut toti, motociclisti mopedisti biciclisti si copii de pe malul santului...
  15. Numarul de inmatriculare se poate muta in spate,chiar pe topcase. Si s-ar face loc liber pt al treilea topcase.
  16. Da,semnalizarile sunt universale. rezolvat ieftin,in targ.
  17. Se foloseste folie de aluminiu de la supermarket, iese o carpeala acceptabila. Si ieftin.
  18. Salutare. Stie cineva de ce are joc roata spate la x9 500? sunt doi rulmenti sau ce este acolo? ce uzura poate fi?
  19. Proprietar, vand kawa er5, e din 1996, functioneaza tot, nu are defecte ascunse. Ar necesita reglata carburatia,am pus motorina si mai are niste usoare tulburari de comportament. Cauciucurile sunt Pirelli din 2021, Itp valabil inca 2 ani, Rca inca 1 luna. Fiscalul se scoate fara probleme. Sunt din Dambovita, oras Gaesti. 0721277729. pretul e de 1000 euro, ofer si o casca doua.
  20. Mie mi-a facut un meserias toba auto din alta toba de la alta masina dezmembrata,la autogen. Cu conditia ca toba donatoare sa fie buna.
  21. Cherstia e ca e prea aproape in orice pozitie,am facut o aerisire dar nu tine, cu timpul se inmoaie maneta usor...Am spart si semnalizarea fata dreapta...am senzatia ca semnalizarile sunt universale,sau ma insel?
  22. Stie cineva cum se regleaza maneta de frana? are 5 pozitii...
  23. megamotoreta

    Accidente 2023

    Ca nu ai vazut un motociclist,mai inteleg,dar sa nu vezi 6 motociclisti din sens opus...
  24. La ce iti foloseste oglinda ,daca nu porneste?
×
×
  • Creează nouă...