Sari la conținut

bogdan p

Membru
  • Număr conținut

    407
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan p

  1. cam asa e...englezisme peste tot.
  2. nu stiu cine esti dar sunt de acord cu ce spui.
  3. si mai era si mort de treaz(Teo Peter)
  4. bogdan p

    Jawa

    bine,ms mult....astept si eu.
  5. bogdan p

    Jawa

    salut,270 de lei a costat? as fi si eu interesat pt jawa mea ,ma poti ajuta in vreun fel?
  6. salut,cu furca fata originala ce sa intamplat?mai exista,in ce stare e....am eu nevoie. si a mea are nevoie de multe sa o repun pe drum.(eventual daca ai ceva piese ramase)
  7. hoho....la pretul asta ar merge luat de un afacerist local si revandut cu triplu pret aici.
  8. bogdan p

    Proiect MZ ES

    cam da....omu stie,cam prea mult caz pt orice(subiect)
  9. D-L Lupu recunoasteti ceva aici? 1265764770_es250.mp4
  10. omule,nu am nimic cu tine nu contest nimic din ce spui dar vorbeste si tu romaneste....stalcesti cuvintele(unele) si de multe ori imi e greu sa le inteleg(oi fi eu mai greu de cap).
  11. bogdan p

    MZ

    nu mai bine iti cumperi tu una electrica de-a gata si pe asta o lasi asa cum a facut-o fabrica?...a rezistat peste 60 de ani merita si ea putin respect.
  12. Problema rezolvata,am primit atestatul de vehicul istoric pt motocicleta...urmeaza ca in termen de 90 de zile sa o duc si la rar... Multumesc pentru ajutor.
  13. in regula..mai aplic o data si te anunt ani de zile am cautat atasul corect dar se pare ca nu mai sunt de vanzare in ro asa ca m-am multumit si cu asta.
  14. multumesc de aprecieri(nu asta a fost scopul meu dar oricum multumesc).....ca sa o aduc in stadiul care este acum a durat 7-8 ani si 5 motociclete cumparate in diverse stadii de conservare-degradare asta pentru a pastra cat de mult originalitatea.....nu mai vorbesc de nenumarate ore de munca si drumuri in tara dupa piese,...in fine ce vroiam sa subliniez e ca se simte o oarecare frustrare ca un nene indiferent cine o fi el si ce calificari si cunostinte are iti da ca raspuns RESPINS si asta fara nicio e explicatie in afara de DOSAR NEFINALIZAT indiferent de o fi insemnand asta.
  15. si eu am aplicat pentru a inmatricula o motocicleta ca si vehicul istoric...in afara faptului ca am trimis toate actele+poze asa cum se cere in 2019.abia in 2020 septembrie am primit raspuns negativ pe motiv ca dosar dosar nefinalizat...doar ei stiu cum si de ce nefinalizat...alte explicatii nu am primit...tin sa precizez ca motocicleta este deja inmatriculata in romania are carte de identitate si numere. Starea solicitarii tale de atestare #3040 a vehiculului marca MZ s-a schimbat: Refuzata Poti revizui starea si accesand Contul meu. Motiv refuz: DOSAR NEFINALIZAT
  16. faci orice fel de stickere?..am nevoie pt un utilaj care a fost revopsit ,nu e complicat doar numele si modelul dar sunt cam maricele cam 1m.
  17. unde zice ca are atas ca eu nu vad...si de ce spui ca e furata?
×
×
  • Creează nouă...