Sari la conținut

Tyby

Membru
  • Număr conținut

    375
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tyby

  1. Uau ! Btw, tremura modelul asta de oglinzi cand mergi lejer prin oras la viteza mica?
  2. io-s tare curios cum de esti treaz la ora asta
  3. Nu poti sa mergi fara el pana acasa?
  4. Poti sa incerci si LM 10w50 Racing Synth. E foarte ok, s-a comportat exemplar in toate tigaile in care l-am bagat pana acum. E si mai ieftin ca 300v.
  5. Tyby

    636 is back

    Se da pe-o roata din gaz chiar fara sa te chinui prea mult.
  6. Pana nu mergi la un mecanic sa vada despre ce e vorba nu putem decat sa ne dam cu parerea. Carburatoare, bujii, supape, etc.
  7. Te tenteaza un tourer d'asta puturos la batranete?
  8. L-am recunoscut dupa husa de rezervor, din ce stiu eu e ok motoreta, pana la urma cat a fost halatu' ?
  9. Putzifer (topic starter) baga ceva sute de euro in scule, ia-ti concediu 2 luni, beleste cartea aia numita manual de service care oricum e scrisa ca pentru prosti, desfa-ti motoreta vietii, verifica tot ce zice manualu vietii, schimba ce nu corespunde si poate o sa-ti mearga hoitu. Daca nu e nimeni care sa faca ce vrei si cum vrei tu, fa-ti singur. "If you want something done right, do it yourself". Fa toate alea de mai sus moca, vezi daca'ti iese. Ah.. shit, n-ai cum. Sa stii si tu ca oriunde in lumea asta se plateste montatul/demontatul. Nu e vorba de munca, e vorba de timp. Timp pierdut de'ampulea. Du-te si tu la munca 10 zile fara bani si vezi cum iti place. Du-te si repara-ti motoreta cum stii si cum poti, daca nu, du-o la service autorizat, fa proces verbal de intrare in service cu problema cutare, ia-o cand e gata cu banu jos. Ce plm e asa complicat? Daca nu ti-o face iei procesu vietii si te duci la opc. Dar manopera de montat/demontat/verificat/masurat o platesti oricum si cu mama opc-ului, ca nici tu nu muncesti gratis.
  10. Bateria plina ca altfel se phoote ambreiajul de pornire.. si e o caruta de bani de schimbat.. sau o sa afli ca se poate schimba doar arcul vietii care costa cam 5 lei. Deh.. made in RRomania !! Daca o fi cazul iti dau eu date de contact sa rezolvi problema elegant si ieftin. Puterea nu e ceva de speriat, trage ok , a 1-a in schimb e cam scurta, cam 80/h merge.
  11. Daca schimbi numai finala n-ar trebui sa ai treaba cu cu fluturi si albine. Consumul e irelevant la un motor sport, o sa ajungi singur la concluzia asta in viitor. Cel mai probabil n-o sa fie nicio modificare la stilul tau de mers. Daca iei toba speciala pentru modelul tau, o sa vina la fix, nu trebuie sa tai din ea. Recomand MIVV GP Carbon, neaparat cu silencer in oras. Decat toba mai bine te orientezi la un PC, reglat cum trebuie o sa inceapa sa-ti placa sa tragi de motoreta.
  12. Un prieten isi vinde SV-ul, motorul e super ok cu revizii la zi. Detalii aici - /index.php?/topic/671187-de-vanzare-suzuki-sv650s-2002-argintiu/
  13. E misto motoreta, cam puturoasa si cantareste 5 tone dar e ok la drum lung. Intretinerea e ca la orice alt 600 4'n linie.
  14. Eu zic ca releul n-are nimic.. nici bateria. Cum ridici rezervorul, pe partea stanga a mobrei pe interiorul cadrului ai o mufa care face legatura intre firele de la alternator si alea de la releu. Eu zic ca mufa aia e kaput, daca e asa.. tai-o, leaga firele si vezi dupaia daca merge motoreta. In timp ce umbli acolo lasa bateria la incarcat.
  15. Ar trebui sa te coste in jur de 200 ron la service, rulmenti si manopera. E destul de greu de facut acasa. Pentru manual foloseste Gugăl cu incredere.. de acolo le ia toata lumea.
  16. 100% sunt rulmentii de la jug, baga si schimba-i ca altfel ai toate sansele sa tragi un voblaj de toata frumusetea dupa care s-ar putea sa nu mai apuci sa mergi la service.
  17. Tyby

    Honda Hornet

    Merge, trebuie sa stii cand si cum sa-i dai.. oricum e cel mai bun si benefic lucru pentru trotineta.
  18. Are cineva cumva blocul de lumini de la sc28 sau sc33 (900rr pana in 99) ? Am nevoie de unul care are comanda pentru lumini exclusiv pe partea stanga, pentru o aprilia rsv. Mersi anticipat.
×
×
  • Creează nouă...