Sari la conținut

uzunu

Super Membru
  • Număr conținut

    2.131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de uzunu

  1. Da. Sau, daca am vrea sa ajungem pana la ea, ne-ar lua 1500 de ani daca am calatori cu viteza luminii, 300.000km/s. Eventual intr-o roata
  2. Horsehead Nebula (IC434), aflata la 1500 de ani-lumina de Pamant. Forma capului de cal este data de un nor foarte gros de praf, iar glow-ul rosu vine de la ionizarea hidrogenului de catre steaua Sigma Orionis (cea mai luminoasa din dreapta). In stanga sus, steaua Alnitak din centura lui Orion. 45 minute, ISO 800, 8", montura ghidata activ automat, Canon 40D.
  3. Doar un test la nebuloasa Orion (M42)... Newtonian 200 f/5, EQ5M, expunere totala 7 minute
  4. uzunu

    grija la catei

    Noi cu cainii, americanii cu cerbii si caprioarele. Hmmmm... Prefer sa dau peste un caine Am patit-o o data cu o pisica in Pucioasa, la vreo 40 la ora, noaptea. Pur si simplu a tasnit catre roata fata si n-am avut cum s-o evit. Am tras de gaz ca disperatu' sa ridic roata fata si am trecut peste ea. S-a simtit ca o piatra mare. M-am oprit imediat dupa si m-am uitat ce-a patit. S-a zvarcolit de vreo doua ori pe sosea, apoi a rupt-o la goana spre o curte, fara semne vizibile de trauma.
  5. Numai monocilindricele. Toate care au electrostart au si decompresor automat. Cele cu pornire la carja, daca nu au inca o maneta deasupra ambreiajului, au tot decompresor automat.
  6. De ce nu te intorci la stock? Presupun ca la specificatiile producatorului mergea bine.
  7. uzunu

    Bumblebee

    Bai, radem, glumim, dar s-ar putea sa ma aleg si eu cu un bondar...
  8. uzunu

    Bumblebee

    Your man card has just been revoked
  9. picco, al doilea chiar nu e AF-S. Tot pe surubelnita. Din ce-mi aduc aminte, abia de la 70-200/2.8 VR au trecut la SWM. Could be wrong, though.
  10. uzunu

    Bumblebee

    Mno, eu tot consider tank-cover-ul o pierdere de bani. Transforma formele sexy ale unui rezervor in curbele de bere ale unui zilier cu geaca de piele. Singura chestie practica: poti agata mai usor un tank-bag.
  11. uzunu

    Bumblebee

    Daaaaaa... si nu. Depinde la ce accesorii ne referim. Si, sa nu uitam, ne referim la BMW. O sa modificata, o pereche de proiectoare, manerele incalzite, chiar si un parbriz touring, astea aduc valoare unei mobre. Rizoame, LED-uri si alte bling-uri, nu.
  12. N-am calarit K12RS, dar am o experienta de ~600km cu XXu'. Cauta-ti prieteni cu cele doua modele si vezi daca te lasa sa dai o tura cu ele. Eu nu m-am inteles cu XXu' desi, pe hartie, suna a sport-tourer-ul perfect.
  13. Daca tot suntem la capitolul vanzari and stuff, eu am de donat tija de la schimbatorul de viteze de Monster impreuna cu o ureche (pe care trebuie s-o gasesc). Se da doar cuiva care are nevoie de ea.
  14. Saltillo - A hair on the Head of John the Baptist
  15. Sa tragem niste fum in piept, sa ne calmam. Cu ocazia asta am aflat ca Posta Romana sucks. Pe track and trace vazusem coletul ajungand inca de miercuri in Bucuresti, dar nu s-a obosit nimeni sa ma anunte. Cum nu dadeau niciun semn de viata, m-am dus eu peste ei, moment in care coletul a aparut prin magie. Deci a durat, practic, 5 zile sa primesc coletul prin DHL din Germania. Cum reusesc dealerii Ducati sa aduca piese in 2 luni ma depaseste. Altfel, pentru toate modelele de Monster 600/750 exista aceeasi curea, 68 de dinti rotunzi. Cea ieftina, de 14E e produsa de Flennor (UK), cea scumpa de 35 e originala Ducati, produsa de Gates (tot UK), cu scris rosu despre care am inteles ca ar insemna ranforsare cu kevlar in loc de fibra de sticla. Cert este ca nu as avea absolut niciun stres sa tin cureaua originala 20.000km cu o intindere la fiecare schimb de ulei, in timp ce pe cea aftermarket as verifica-o la cel mult 1000km dupa ce am trecut de 10.000km si as schimba-o la 15.000. OK, poate chiar suflu in iaurt dupa ce am patit, dar 150 de lei o data pe sezon (la mine cam de doua ori pe sezon, ma rog) chiar nu e o avere. Iar varianta "pana crapa" nu exista. Cel putin in cazul meu am dat de 10 ori mai multi bani decat daca mi-as fi schimbat curelele cand am cumparat mobra.
  16. Depinde de unghi. In plus, sa ziceam ca la un unghi de atac mai shallow roata fata ar fi trecut cu putin gaz, dar spatele?
  17. Aminteste-mi sa nu mai scriu pe forum atunci cand sunt obosit
  18. Eh, nu chiar. 1100S are Motronic 2.4 in loc de 2.2 ca la restul de 1100 si are CAN-BUS (parca). Cutia e ceva mai scurta si are 6 trepte. Motorul scoate 98CP si se tureaza putin in plus. In principiu a fost modelul de test pentru mai multe tehnologii pe care BMW le-a introdus apoi la 1150. Ca si clasa, e in aceeasi cu VFR 800, Triumph Sprint ST (955cc) si Ducati ST4 (916cc). Nu am mers pe 1100S, dar din experienta cu GSu' ma astept sa vibreze mai tare decat toate celelalte. De asemenea, presupun ca are aceeasi livrare perfect lineara a cuplului (perfect plictisitoare daca e sa ma intrebi pe mine, la fel ca la VFR). Ma astept sa le depaseasca pe toate ca longevitate
  19. Stai linistit, cu gentile laterale originale nu atingi decat daca te dai pe jos. Dadeam cu crashu', atingeam cu bocancul fara scarita pliata si gentile nu s-au zgariat deloc. Totusi, pana la crash-bar eu nu atingeam cu absolut nimic altceva. Poate la tine era arcul la spate dus?
  20. Nu e deloc degeaba. Da-o jos. Fara topcase o sa ai o dunga maro pe coloana. Cu topcase o sa il ai plin tot timpul de noroi.
  21. Prea devreme pt mine, din pacate. Abia dupa 21 imi eliberez programul si nici atunci nu stiu cat de bine...
  22. Chiar asa, ce-i interesant de vazut in Moldova? Ma rog, in afara de benzina de contrabanda, tigari de contrabanda si femei de contrabanda
  23. Maine se ansambleaza, intr-un final, italianca. Ce am inteles eu din toata experienta: - dealerii Ducati, they suck. OK, baieti buni, dar e inadmisibil sa astept 2 luni+ pentru niste piese. Sau, cel putin, eu asa consider - schimbati-va curelele la timp. Intindeti-va curelele la timp. Schimbati rulmentii intinzatoarelor la fiecare schimb de curele. Costa cam 15 lei un rulment - am gasit magazin de aftermarket care trimite imediat tot ce are pe stoc, trebuie doar asteptat dupa DHL - este foarte naspa sa stai 3 luni fara mobra - monster lounge ruleaza fin
×
×
  • Creează nouă...