Sari la conținut

pirvulescu

Membru
  • Număr conținut

    408
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pirvulescu

  1. Salut. Din septembrie se elibereaza un loc in garaj in Drumul Taberei, zona Valea Argesului capat troleibuze. Sunt 3 locuri in total (sa nu ne calcam pe roti) si se plateste 65 euro/3 luni de persoana. Daca este cineva interesat rog PM. Garajul este la parterul unui bloc, apa curenta, incalzit iarna si are destul loc de surubarit/scumbare ulei, filtre etc.
  2. Salut. Din septembrie se elibereaza un loc in garaj in zona Valea Argesului capat troleibuze. Sunt 3 locuri in total (sa nu ne calcam pe roti) si se plateste 65 euro/3 luni de persoana. Daca este cineva interesat rog PM.
  3. Salutare, Am de vanzare la juma de pret plcaute frana pentru VT600 din 89-93. Lous produs ID 10044259: http://www.louis.eu/_1094660a13f9aad7ca63967bbbdaba2935/index.php?topic=search&searchterm=10044259&cmd.x=3&cmd.y=3 Eu am un Shadow din '97 si nu am fost atent cand le-am comandat. Daca aveti drum prin Drumul Taberei le putem monta direct.
  4. Salutare, Are careva idee unde gasesc un etrier fata, Poate sa fie si defect , fara pistonase, pentru ca pe mine ma intereseaza piesa care se prinde pe furca, mai exact cea din imagine:
  5. Daca se intampla la decelerare este ceva normal.
  6. Atata timp cat intra pe conducte poti pune si un filtru de Dacie. pentru restul de consumabile daca vrei sa le cumperi de la Louis ti-a spus un user mai sus. In legatura cu caucuicurile de oriunde le-ai lua fi atent la data de fabricatie. Poate sa fie nefolosit dar daca a stat 2 ani depozitat prost deja e superuzat si ai aruncat banii.. Data este inscrisa prin 4 cifre 2 sunt saptamana si 2 anul fabricatiei. Ai grija sa fie de anul asta. Pentru mai multe detalii de cum este inscrisa data mai cauta pe google.
  7. Eu am luat cauciuc fata fata de la bogdan.c de aici de pe site. I-i spui tipul motorului si anul si el i-ti spune ce poate sa-ti aduca. Cumpara si camere daca tot schimbi caucioacele. Am luat Maxxis pe fata si nu am probleme. Daca mai dai un link de pe louis da si id-ul produsului ca link-ul tau nu merge.
  8. Acum nu trebuie sa te panichezi, dar trebuie sa privesti problema cu seriozitate. Poate fi ceva ceva simplu cu s-a spus aici. Mai naspa ca a aparut cand afara nu era f. cald. Oricum pararea mea este sa o duci la un service. Poate la primavara cand o sa faci schimburile la toate licidele. Personal nu stiu decat service-ul de reprezentanta pe B-dul Timisoara, care uitandu-ma pe site la ei pare ca s-a mutat in Pipera: http://www.honda-bikes.ro/contact.php
  9. Daca s-a aprins becul de temperatura nu pare a fi a buna. Shadow-ul are racire si pe lichid dar si pe aer (aripioarele alea de pe cilindrii). Pe temperaturile din ultimile saptamani nici ventilatorul nu pleaca. Vezi ca lichidul de racire are si el un bionas in dreapta jos cu niste limite nu trebuie sa pui anapoda lichid de racire. Nu cred ca problema e de la ulei pentru ca ar fi trebuit sa se aprinda becul de ulei. Oricum daca motorul se incinge din cauza lipsei uleiului atunci asta suna a calare si poti sa-i pui cruce. Parerea mea este sa o duci intr-un service sa vezi de ce s-a aprins becul de temperatura. E ceva prea complex ca sa rezovi pe forum.
  10. Tot ce nu este aluminiu poti croma. Atentie ca dupa cromare o sa ai probleme cu filetele spitelor ca se acopera si ele cu crom. Pentru aluiminiu trebuie sa gesesti un atelier care sa-l poliseze, dar unii care stiu ce fac, ca el are un strat protector si sa nu-i faca mai mult rau decat bine.
  11. Pai tu nu ai roata ca sa le masori? Daca tot ai de gand sa desfaci geanta poti duce spitele la un atelier de cromat.Pentru butucul spate trebuie sa gasesti pe cineva care poliseaza aluminiu profesional . Daca te uiti in postarile mai vechi din acest subiect este o persoana care a facut asta, nu mai stiu cine si cand .
  12. Shadow-ul este una dintre cele mai fiabile motoare de pe piata. Daca-l folosesti corect nu te dezamagi. Eu am Shadow-ul de 600 din 97 si de 2 ani de cand i-l am nu am facut decat sa schimb consumabilele la el.
  13. Poate sti dar repet: motorul nu trebuie sa fie pe cric cand verifici uleiul, trebuie sa fie drept. Lasa becul, joja este sfanta, presupun ca la cald se mai dilata uleiul ramas i-l mai aduna de prin cotloane sa faca presiune, etc. Daca nivelul este f mic atunci este treaba nasoala. Poate pierde ulei pe undeva, lucru pe care i-l poti verifica lasand peste noapte ceva curat sub motor si verificand daca a doua zi se vede ceva. Alta problema poate fi ca motorul papa ulei. Scoate cumva mai mult fum? Miroase esapamentul a ulei ars? Bujiile sunt uleioase? Asta necesita cel putin o segmentare. Ce poti face acum este sa completezi uleiul pana la un nivel normal(sigur ti-a ramas cel putin juma de litru, daca cumva nu l-ai aruncat) si sa urmaresti mereu nivelul. Asta este doar provizoriu, sa nu calezi motorul, pana nu gasesti pe unde se pierde ulei. Motorul asta , in mod normal, nu papa ulei. Cel putin la mine uleiul este constant pe joja.
  14. pirvulescu

    Chopper de la Zero

    In primul rand apreciez ceea ce ai reusit sa faci si ceea ce vrei sa faci in continuare, dar ma intreb daca nu or sa fie probleme la functionare in sensul ca: Amortizoarele si motorul au fost create sa suporte si sa duca o anumita greutate. Acum tu ai pus ceva fier acolo. Nu cumva o sa se deplaseze cam greoi?
  15. Ai schitat cumva cel mai mic efort de a intra pe site-ul honda?
  16. De ce un incerci in Ploiesti(Barcanesti) ca e mai aproape de tine?
  17. Codul louis este 10019100 http://www.louis.de/_203b4eb901f68acd53f99...tnr_gr=10019100 Ideea este ca eu l-am vazut mereu pe stoc si in Bucuresti si in Ploiesti. Eu i-l port mereu la mine, nu se stie cand ai nevoie de el.
  18. Vezi ca exista la Louis kituri de reparat cablul. De obicei Paula i-l are pe stoc la Ploiesti. Costa putin si merita sa-l ai mereu la tine.
  19. Ia vezi gasesti aci la MANUALS: http://www.vt600.net/index.htm Eu am unul complet, dar are 140M si nu stiu daca in urmatoarele 2-3 saptamani am timp sa vad pe unde i-l pun ca sa-l poti da jos.
  20. Acum pentru cine vrea sa schimbe ambreaijul la shadow 600: Vand set de arcuri (4 buc) de ambreiaj. Eu le-al cumparat pentru mine dar cum cele de pe motor erau in perfecta stare nu le-am schimbat.
  21. Pot sa-ti spun ca la Shadow-ul de dupa 98 se foloseste silicon din fabrica, au renuntat de tot la garnitura aia. Idem si alte motoare noi
×
×
  • Creează nouă...