Sari la conținut

mishutz

Membru
  • Număr conținut

    321
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mishutz

  1. Are careva pe un F3 o toba sport care sa sune gros, nu sa miaune? Sunt in cautare si nu stiu ce sa caut
  2. Vorba unui prieten, motociclist si el: Orice maimuta poate trage de gaz in linie dreapta, asa si cu "soferul". Sa le fie tarana usoara si pacat ca au ales calea asta de duca.
  3. Apropo, casca e pentru fraieri, nu pentru aia care o ard in basini ca sa vada lumea "cine e ei"
  4. Ruuuuun Forest, ruuuun! Hai sa ne agitam aiurea pentru unii care si-au copt-o singuri, cocalar style. Miroase a basini de la 1km.. Now, let's have a cold one
  5. Pai rau gratuit i-a facut si ala. Crezi ca ii trebuia si intentie cand l-a lovit? Fugiti cu ideile ca amiabila e ok, ca nu e asa. M-a lovit unu cand eram cu masina si am reparat de 3 ori haionul, de 2 ori pe banii mei. Daca nu ma lovea, avea si acum vopseaua originala.
  6. Frumos ce ai facut tu pentru mobra si linistea ta
  7. Tocmai am pierdut 5 min din viata citind de la unul care povesteste cum a cazut altul in niste ciulini, dar erau si vaci betive, biciclete pe circuit, mertane alergate de-o turma..
  8. Ai pus "i"-ul unde trebuie. Asta nu vor sa inteleaga reisarii: Pe strada e mai bun un cauciuc dedicat mersului pe strada, decat unui slick sau reising. Dai peste o banana, un pietris, o ploaie mai nasoala. Circuli in Romania, nu pe coasta de azur sau pe cine stie ce circuit. PR3-ul isi face treaba cu brio. P.s. Il laud, stiu. Sunt multumit de el, asta e.
  9. Casti si manusi aveau astazi la LIDL Oltenita. Castile pareau de jucarie, iar manusile cred ca te tineau 1-2 sezoane.
  10. O cazatura e si mai scumpa. Eu am PR2 si e opincuta fata de PR3. Fuge spatele cu PR2 destul de usor, fata de PR3 care sta brici pe fata
  11. Dar, oare e sanatos pentru el sa vrea sa mearga cu 160-170 cu rotile alea inguste, plus ca e usurica tare, de te falfaie vantu' pe toata soseaua. Te matura un TIR si cu 600'le, d-apoi cu una d-aia. Pentru cel care intreaba: Nici n-ar trebui sa iti bati capul daca exista sau nu, e al naibii de riscant ceea ce vrei. Incearca sa capeti experienta si iei altceva cu care sa poti ajunge la vitezele alea cu mai putine riscuri. Pana atunci, fvte, bea, fumeaza, baga party-uri, mergi cu 100 cu ceberica si o sa vina vremea sa mergi si cu 160.
  12. O pornesti cu noul ulei sa ajunga celnou peste tot si sa-l spele pe cel vechi. Sa-l dilueze, inglobeze, etc..
  13. Husa, garaj, rezervor plin, bateria incarcata si in casa, pornita din cand in cand sau chiar si plimbata, ca nu-ti cad outzele pentru 15 min de frig, saua in casa incat sa nu mucegaiasca prin garaj, curatat si uns lantul, ulei nou pentru la anu' ( unii pun toamna, unii primavara, pui cand vrea pana ta ), roti umflate pe la 2.5 sau macar sa le verifici din cand in cand, o mai muti de colo colo ca sa nu stea toata iarna pe aceeasi parte a cauciucului, bei o tuica fiarta langa ea in timp ce o incalzesti etc..
  14. @love_speed, haina iti era ok sau putin mare?
  15. Nu e cu suparare, sincer. PR2-ul e cam "lemn" la duritate, macar ca ma tine cu picioarele pe pamant si ma tempereaza. E ok, dar mare diferenta fata de PR3. Am avut Conti ceva sport ce erau lemn lemn, apoi PR2 pe spate si PR3 pe fata. PR3 e mult mai moale.
  16. @S3RJ, deja m-am cam acomodat cu mobra si nu prea o las sub 5000 de ture. N-o omor in rosu, dar deja am trecut de mersul de incepator. PR2 e cam la fel cu PR4, pe spate, din cate inteleg. La franari mai nasoale sau la accelerari in forta se simte. Deci, urmeaza un PR3 pentru spate » Post actualizat in 18 Sep 2014 13:38 Multumesc pentru raspuns! Conteaza raspunsul pertinent, pe langa caterinca de rigoare. Nu e ieftin un cauciuc nou, incat sa imi permit o alegerea proasta.
  17. Sa il frec pe biciclist. Ieri traversa un mos cu viteza luminii stinse si cand am ajuns in dreptul lui, nici jumatate de strada nu traversase, ramanand in centrul strazii si tot bodoganea ca idiotu'. Daca erau din acelasi neam, sper ca biciclistu' sa impinga motorete pe lumea cealalta.
  18. PR3 e moale, sincer. Nu's singurul mobrist care a constatat asta, nici pe circuit nu ma dau.
  19. A incercat careva Michelin Pilot Road 4? Am PR2 pe spate si PR3 pe fata. Cel de pe spate sper sa-l tocesc la anu' si sa iau PR4. Cum sunt la miros, pipait, etc??
  20. Nu cred ca taica-su avea vreo vina ca e primar sau ca e baiatu' lui un maniac al vitezei sau prostiei, nici numarul nu cred ca era predestinat. Lungimea morcovului din fund conteaza. Vrei sa traiesti? Atunci mergi cat de cat ok. Nu vrei? Arde-o ca pe Braila, non stop si o sa te infigi in ceva tare pana la urma.
  21. Dragii mei, am mers 4 ani la rand cu motul 5100 10w-40 si cu fiecare schimb mi se parea tot mai pishu', plus ca in zilele toride de vara, cu 2 persoane si un mers mai sportiv, parca se facea si mai pishu'. Sa incerc un 15w-50 sau un 10w-50? 15w-50 Liqui Moly made in Germany sau 10w-50 Repsol made in ???
  22. Tot bateria. Penultima baterie m-a lasat in stilul asta. Nu mi-am batut capul cu ea si am luat alta
×
×
  • Creează nouă...