Sari la conținut

hnd46

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    s_d_valentin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW F650GS
  • Numar Moto
    Quarantasei
  • Club
    deocamdata nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Nsr 125, Honda Cbr 600 f4i

hnd46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multam pentru replay, am zis ca are cineva ratacita 1 bucata pe undeva. Cred ca asta e singura solutie pana la urma, sa iau mai multe si las si aici mesaj cand fac stoc ca sa le impartasesc. Multam.
  2. Fratilor help... Am schimbat uleiu si am schimbat si busonul de la ulei. Partea interesanta este ca , garnitura nu a venit cu tot cu buson trebuia cumparata separat... Acum ca sa o comand din nou trebuie sa cumpar zeci de bucati :-))) ca nu aduce nimeni 1 bucata. Am cautat dupa dimensiuni ( 24x30x1,5), pe la Hornbach, pe la alte magazine auto, baza tehnica.ro... nici o sansa sa pot lua o bucata, doar de la 40 in sus :-)) Are cineva din greseala garnitura asta? platesc in plus si 1 bere, 2, 3...
  3. Vand casca Scorpion EXO 100. Purtata 10 KM, in cutia originala. Marimea S. Negociabil. Link anunt : http://olx.ro/oferta/casca-moto-scorpion-exo-100-IDJVRN.html#1ddda2cbe8
  4. Daca intereseaza pe cineva, monopost Corona Alstare . http://olx.ro/oferta/monopost-alstare-corona-suzuki-gsxr-600-srad-ID1uQWd.html
  5. Salut, ma poate ajuta cineva cu scheme/dimensiuni pentru pannier rack. Am posibilitatea sa mi-le fac eu, numai ca nu am gasit nimic pe net. Fac cinste si ulterior daca mai vrea cineva sa isi faca, este binevenit.
  6. Salutare, a pus cineva anvelope Mitas, ce stiti de ele ca mare lucru nu am auzit decat ca sunt din UK, daca nu gresesc. Daca da cum sunt, ceva plusuri , minusuri? Multam.
  7. Salutare, nu are nimeni nevoie de o viziera exo 1000 clear?
  8. Vand casca prietenei. Socorpio exo 100 S-a obisnuit prea mult cu full face acum nu mai vrea open. De mentionat ca a purtat-o decat de 2 ori. Pret 450 Ron - usor negociabil.
  9. Sa traiesti ca ne trebuiesti. Multam. Imi poti aduce si mie o pereche? (comanda ferma). Sau pot sa comand si eu. Multam.
  10. Salutare S-au tocit mansoanele incalzite ( sunt cele originale), am sanse sa gasesc pe undeva doar masoanele? A mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare?
  11. am 1 invitatie pe filelist, primul venit primul servit
  12. Da am citit de iesirea asta dar din pacate exact atunci o sa fiu plecat din tara, data viitoare cu siguranta. Multam.. da stiu de Arc..nu prea ies miercurea ca am program ca naiba ies pe la 6 de la munci si nu prea imi mai arde, visez patu :-). Am crezut ca va strangeti doar cei cu f650 cu fac altii cu cbr, sau yamahistii.
  13. Primiti in gasca voastra inca un pasionat???... (am crescut cu Nsr125, am facut majoratul pe cbr600f4i( care mi-a fost furat), mers ocazional pe Rebel 250 - cateodata si 700 km cu pasager si bagaje, acum dupa 1 an de la incident revin pe doua roti puternice cu personalitate timid la semafor si dornic de aventuri... F650GS (2002) care ma poarta la munca, munte, mare...si daca ma primiti in grupul vostru poate am ocazia sa o scot mai des alaturi de "calutii" ei gemeni. Intrebare - voi va adunati intr-o zi anume? mai iesiti la bere, etc.
  14. Frumoasa excursia....pacat ca e in cursul saptamanii. Asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...