Sari la conținut

m4v3rick

Super Membru
  • Număr conținut

    1.532
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de m4v3rick

  1. dap, chiar voiam sa scriu un PS cu salutari V-Stromului si Africii Twin dar nu stiam daca sunteti bastinasi cu echipamentul meu nu am simtit nimic si chiar n-am fost nevoit sa imi pornesc climatizarea de pe utilaj (6 grade sus la Cascada, 14 jos la intrarea pe TF) Transfagarasanul este Inchis Partial, portiunea inchisa fiind intre Piscul Negru (Arges) - Balea Lac - Balea Cascada (Sibiu).
  2. dap, dinspre Sibiu. Zapada nu mai e pe drum pana sus la bariera de la Balea Cascada, faceam referire la praf/nisipul antiderapant imprastiat, iar asflatul este bun - a fost reparat in octombrie anul trecut (parca atunci am urcat ultima oara, inainte sa-l inchida)
  3. Daca tot am schimbat uleiu, bujiile si filtrele, hai sa vedem cum e sus pe acoperis Pe scurt: fain; cald, jos 14`C sus 6`C; asfalt curat exceptand vreo 2-3 curbe; astept sa se ridice bariera. nRock!
  4. are mai mult, ca am avut melcul spart si pana mi-a venit unu nou n-am lasat-o sa stea (undeva prin 2010-2011 se intampla asta). cat despre K ce sa zic, faci cati vrei, pe el nu-l intereseaza, importat e cat duci tu, nu am contorizat care a fost cel mai lung drum cu el si e foarte posibil sa fie chiar mai scurt decat cel facut cu SVul acum cativa ani (Bv-Granita Austro-Ungara), intr-o vreme ma gandeam sa fac un Ironbut challenge, dar mi-a trecut, prefer sa mai si vad ceva pe unde ma duc nu doar sa inghit kilometrii
  5. SV650 it's a bulletproof bike, it just needs some T.L.C.
  6. Buna seara si scuze pentru deschiderea unui topic pentru "atata" lucru, dar as vrea sa vin maine pana la Sibiu pentru prologul Romaniacsului si as avea nevoie de o recomandare pentru un loc de parcare relativ aproape si cat de cat sigur. Stiu ca s-au mai schimbat multe de cand n-am mai fost prin centrul orasului si totul in apropierea locației va fi plin. Imi puteți recomanda ceva? Mulțumesc.
  7. Sal. Nu stiu daca si care mai sunteti pe aici (adica posesori de SV) dar google mi-a adus aminte ieri, ca acum 6 ani si o zi eram pe la Obarsie, la un gratar si-un foc de tabara...Va salut!
  8. dar doar pe versantu nordic, din ce am vazut pe filmare, partea dinspre Vidraru e tot praf...
  9. daca a picat iar dupa recalibrare, nu ai ce sa-i faci, doar sa il schimbi, sau cum spunea dezamagitorul sus, ignora=l
  10. @madalin - il am pe fratele mai lent si mai comod al motorului tau in garaj (k1200GT), fara un diagnostic nu ai de unde sa sti cu ce sa incepi in a incerca sa-ti dai seama de ce nu porneste, nare sigurante, totul este CPU, daca lui nu-i convine ceva scoate din uz acel circuit si pana nu se remediaza problema nu-i da drumu si gata, dar inregistreaza eroarea. Incearca sa o duci la un dealer, sau poate ai pe cineva prin apropiere (intra pe un forum local, sau un thread european de pe forumurile de BMW Kseries [Kbikes.com, i-bmw.com] care iti poate imprumuta un GS911 - este un tester aftermarket pentru BMW si din punctul meu de vedere IS A MUST la un asa motor, costa ceva, dar nu-i o avere, il am tot timpul la mine, functioneaza si cu un smarphone - care iti poate diagnostica erorile aparute si logate in memoria BMSKului. fara un diagnostic o sa desfaci tot motorul si nu o sa gasesti, poate, un contact imperfect sau oxidat la senzorul de aprindere de pe arbore...
  11. Pana anu asta in GT (in mare same shit ca KxxxxR/S) am bagat Castrol si acum BelRay, n-am avut probleme nici cu ala vechi, nici cu asta nou, singura diferenta e ca asta nou a fost mai ieftin. de cumparat Castrolu il luam din "Jarmania", BelRayu l-am luat parca de la motodiscount, daca nu ma insel. Discutia legata de uleiuri e interminabila, dpmvd e important sa fie in parametrii specificati de porducatorul utilajului (5W40) si sa nu fie facut, daca se poate, in vreun beci si schimbat la timp. nRock!
  12. @proffroad - daca vreo tura te aduce prin Bv, da-mi un pm, daca nu-s plecat, te ajut yo. nRock!
  13. 5W40 Inital Castrol iar acum Belray (sa vedem daca e vreo diferenta, si parca e, dar nu cine stie ce, oricum l-am luat mai ieftin decat Castrolul asa ca sunt multumit) Nu sunt zgomotoase, asa sunt ele, utilaje agricole Bavareze Nu, cu senzoru de ulei nu, ala de benzina mai pica din cand in cand si nu e indicat sa te increzi 100% in el, mergi pe trip.
  14. Se poate "repara" daca ai un GS911 - il scoti din rezervor il cureti bine si-l lasi sa se usuce. Odata uscat il conectezi la motor si motorul la GS911 si il recalibrezi. eu asa mi l-am facut. dar din nefericire uneori banda respectiva ajunge sa se deterioreze fizic, atunci nu poti face nimic altceva decat sa il inlocuiesti. oricum Tripmeterul este sfant
  15. Modelul din poza e un SV gen1 modificat - au fost produse intre 99 si 2002 (modelul 2003 e deja generatia 2 la care s-a renuntat la carburatoare in favoare injectiei si au schimbat cadrul rotund pe sectiune cu cel dreptunghiular). Mai mult ca sigr nu are 24000Km, dar mai important este cum au fost facuti km pe care ii are. Motorul de SV este unul foarte fiabil, daca ii dai ceea ce ii trebuie CAND ii trebuie. Gen 1 are ceva problema la partea electrica in special regulatorul de tensiune si in anumite cazuri magnetoul. intretinerea lui este dupa buget si posibilitati, dar cred ca cu 250 ron ii faci un schimb de ulei si filtru + bujii - daca iti place sa te murdaresti. probabil la un service te va costa mai mult. La motorul de mai sus ti-as recomanda inainte de toate un test de compresie - este un motor destul de batranel si e posibil sa necesite mai multa servisare decat un simplu fitru si o bujie... nRock!
  16. faza cu stripu am patit-o yo; de 2 ori - prima la 2Km de casa, rezolvat faa probleme, mers acasa perpedes, luat un bidon de 1,5 de borsec, scos benzina din celalat motor, reintors, turnat in BeMWe si plecat... A doua a fost mai distractiva, in Thassos, undeva la mama dracu intre Giola si Manastirea din Estu insulei (al carui nume nu-l mai stiu), singuri, in extrasezon, in urcare, pe curbe, in extrasezon cand vedeai o masina la 15-20 minute :crack: . de atunci am reparat stripu, dar poa sa arate calculatoru ca mai am 70-100Km... am facut 300-330Km si gata, pe dreapta la adapat....
  17. Curatenia de primavara: 1. Una bucata geaca moto Rev'it Dragon marimea M, are protectii hard la cot si umar, soft pe spate, mesada de ploaie si una de frig. Ceva problema la fermoarul gecii (l-am mai inlocuit o data) 2. una bucata pantaloni de piele, i-am primit acum ceva vreme si cum nu sunt fan piele au stat degaba in dulap ocupand spatiu, nu cunosc marimea ca nu scrie pe ei, dar i-am probat si mie imi vin (deci marimea M). 3. o pereche de booti Oxigen, marimea 41 - unu din ei n-are siret, s-a rupt. alte defectiuni nu cred ca sunt. primu venit, primu servit. nRock!
  18. Nu cred sa existe, dar poti lua una "traditionala" cu accumulator incorporat sau detasabil (yo am un goPro 3Black) pe care o alimentezi cu un powerbank (am unu de 18000mAh) si astfel ai energie pentru foarte multe ore (sau zile, daca faci de exemplu un timelapse). cu o astfel de solutie ai sanse foarte mari sa ramai fara spatiu pe card (mai ales daca filmezi 2-4K) inainte de a ramane fara energie in baterie.
×
×
  • Creează nouă...