Sari la conținut

foxbat

Super Membru
  • Număr conținut

    5.961
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de foxbat

  1. salut. nu tie iti raspunsesem. era un user nou cu 16 posturi. acum pare ca s-a curatat topicul. nu ma supar ci ma intristez. cand vad cata lipsa "bun simt" atat tehnic cat si uman vad pe aici. atata incrancenare de parca nu vorbim de chestii tehnice. atacuri la persona, trolare la greu etc.
  2. s-a batut apa in piua grav pe aceste "idei". esti si user nou si te ai si calificat la "hall of shame". (+ ignore).
  3. lume lume. Kristi a facut o reducere serioasa (2900 Eur) evindent - si eu la fel. Nu e pacat sa stea 2 motorase faine degeaba?
  4. desigur. doar ca nu eram si eu acolo:)) vad ca la postarea tehnica cu Kona nu ai nimic de zis deci se intelege ca mat-ul l-ai incasat:) e trist, foarte trist sa vedem astfel de manifestari si de abordari. o spun cu amaraciune . Poti infinit mai mult (in sensul bun). Doamne ajuta.
  5. bre,atac la persoana si hartuire se cheama. trecand peste asta- care e intrebarea si care e ipocrizia? EV-ul are un target, mobra,altul, autobuzul la fel, avionul etc. mai usor cu pianul pe scari cum spunea minunatul noustru Necula!
  6. https://electromobilitate.com/o-masina-care-n-ar-trebui-sa-mai-existe-kona-ev-la-200-000-km/ ia, bagati!
  7. merg eu zilnic. o cunosc foarte bine 5 persoane ( 2 x 95kg, 3 x 55 kg) . bagaje Bucuresti - Patarilagele. Iarna. perfect cu ce comparam din clasa compacta ca sa avem (repet) o comparatie corecta si logica? interesant studiul de comportament si "Educatie" vis a vis de masini. Deci masinile trebuie sa fie mari si grele si 4x4 si cu motoare mari. ce mai, perfecte pentru oras. De fapt se vede - e plin orasul de ele. logic, perfect.nimic de zis. not
  8. ai vreunul care nu mia are nevoie de baterie?:)
  9. pareai om cu destula intelegere a lumii (vechi). ala e gunoi. nicio propaganda.ti se pare ca vind EV-uri? deloc! trec peste "atat s-a putut"pt ca nu are rost sa vorbim vorbe si nu ajuta daca ti as raspunde in oglinda. ce parte din ce ti s-a raspuns nu iti place? ca ne place Springul si tie nu ? sa iti pun materiale cu turism (Turcia, Grecia) cu Springul? bagaje etc? spring e clasa mini, compacta subcompacta sau cum s-o numi. deci are fix dimensiunile corespunzatoare aceste clase. unsafe? iarta-ma - ce masina conduci care sa ti se pare safe? si in ce conditii? ca sa comparam mere cu mere. la fel de "mici sunt si :smart EV, mini, vw eup. si mai sunt, astea mi -au venit asa la prima vedere. maine as cumpara un spring daca modelul nou ar fi 10k ( pretul pe care l-as plati eu)
  10. glumesti sau chiar asta ai inteles tu din "stirea" (gunoi cum ziceam) aia?
  11. sa inteleg ca tu nu incapi intr-o masina? sa iti dea Dumnezeu sanatate daca ai peste 150kg+ la sub 1.80 m. am transportat un bolnav (160 kg), 60+ ani, intr-o noapte, fiat Panda (2007), pe locul din fata ca sa stea cat mai "intins".a "incaput" fara nicio problema (in dreapta soferului, repet). am un amic de 100+km , 1.90m. nu are nicio problema (imi povestea ca avea probleme cu masinile"turtite" ca il apasau pe cap. cu ce compari ca sa avem aceeasi unitate de masura? ai postat un site -vai de mama lui. mi-au tipat toate solutiile de securitate (de adblock--uri nu mai zic). Zici ca honeypot sa atraga useri fara parola la contul in care sunt logati. uneori ma intreb pe unde le gasiti.. de articol nu mai zic. pana si chatgpt-ul scria unul de 10 ori mai corect si mai "cu sens" super tare semnatura ta.! Vezi ca pe acest topic o vor lua multi ca" atac la persoana"
  12. nici pe departe. e loc berechet in ea. uita-te cu atentie. hai ca daca lasi hate-ul asta infantil la o parte chiar e treaba.
  13. am vazut personal ce inseamna sa 'buba" o baterie de BICLA electica (era ceva de sub 2kwh). eroare de montare- nenea "surubarea" cu autofilentanta sa ii prinda suportul de cadru si a intepat-o nitel. a avut prezenta de spirit sa o arunce rapid mai departe de casa (era curte). e belea mare ( si asta la puteri relativ mici, sub 5% din bateriile de la EV) deci atentie ca nu e de joaca cu ele. bine, problemele apar cand s-a intamplat ceva nasol extern si celula a fost compromisa fizic. intra in ambalare termica si s-a terminat. e clasica problema, doar ca putini au vazut "pe viu". la fel e si la aia care n-au facut armata - nu realizeaza ce inseamna armele decat din filme. (Dar sunt foarte vocali pe net). Sa speram ca nu o sa fie nevoie sa vada cum e in viata reala.
  14. total off topic - asta se pedepseste cu suspendare de permis (daca ai un bec ars sa nu ai centura). m-au oprit (Eram in sat, 30 km/h limitare, mergeam cu 50 ) credeam ca i radar cand colo..cica vorbeati la telefon. nu vorbeam ci mi l scoteam de la gat (i-am aratat ca nu am niciun apel etc) insa replica a fost- nu aveti voie sa l folositi / atingeti. omu' foarte ok, eu am ramas in urma cu legislatia..
  15. fericitule.. la noi nu e loc sa dai talpa nici la scuter.
  16. hai bre ca nu i asa. plm ala nu e "din pozonarul tau". ba asa putea spune ca beneficiezi (indirect) Si tu e de EV-uri. dincolo de asta - daca vrei un EV si stateai in "prima" aia - o parte din vanzatorii de EV-uri au preluat-o ei ca sa poate mentine pretul (sau ma rog, sa para ca sunt interesati tare de cumparatori). nu te mai basica aiurea pe sistemele astea ca nu are rost! hai la motociclealaaaaa mai poti tutui fara probleme ca "domneala" nu mi place. personal nu sunt interesat de asta, nu am EV si nu cumpar (din simplu motiv ca prefer sa fac altceva cu bugetul ala)
  17. ?ha? i-ai dat bani lu' Cobi ?
  18. da mi nenea un PM si un tel si tarai. eu sunt anti HGS daca ai vazut. nu mai inmultesc - imi creste iar tensiunea cand vad ca BAC-ul era doar pentru tonti ca mine
  19. daca vorbesti strict de capactate - un telefon are ~ 5wh in el. o baterie de EV are mult mai mult ( ex - 50kwh, 70kwh, etc) . deci imparti (exemplu) - 50000 : 5 = 10.000 baterii. si mai simplu - baterie de Spring - 25kWh = 5000 baterii pentru un samsung S24. sefu' - pare ca ai gusturi bune - cand le arunci anunta-ma ca vin sa le prind. da, prost si incet:) pana ajungem la Varna tu deja esti inapoi acasa:)) eu zic sa chemi minerii. esti sigur? pare ca posteaza foarte la obiect si documentat. E in lumea lui, aia cu ingineri pesemne
  20. o mizerie (Site si articol). iar ala de zice ca ii face masina updateuri ..a trait pe luna pana acum. pe pamant sigur nu. fake news
  21. nu, de Patria Hotilor, de unde ne tragem
  22. bai tata bai, filmul zilei. fatuca aia a fost la scoala sau face show doar? n-am putut sa stau pana la capat, de ras. mai era si aia siliconata care zicea ca ea n-a sta cu unul cu Skoda Octavia :)) si on topic, alt material didactic: https://insideevs.com/features/711659/ev-charger-efficiency-losses/
  23. sunt mai multe categorii dar pesemne ca ai vrut doar sa comentezi. sunt oameni cu buget (mare, mic, etc) - si isi adapteaza corespunzator achizitiile pentru a-si rezolva necesitatile si cei "fara buget" care cumpara "din inertie". mare atentie - astia sunt cei care duc cercetare si dezvoltarea( am vrut sa scriu pe scurt R&D insa te stiu anti" cautat pe google") mai departe inca ceilalti sa beneficiem de produsele respective la pret "de piata". moda se refera la fitzosenii (iphoane, bmwuri si alte gunoaie), pe acest topic discutam de tehnologie si adoptarea ei cu beneficiile care ne fac viata mai usoara. PEntru tine poate nu conteaza banii (din ce ai povestit nu te incurci cu carduri si altele) insa unii mai si muncim pentru ei (suntem prosti, stiu) asa ca facem multa "analiza" inainte de a-i cheltui.
×
×
  • Creează nouă...