Sari la conținut

zvoner5

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zvoner5

  1. O iau lejer da' ma mai apuca din cand in cand ca tot trece din sezon si n-am cu ce sa ma dau. M-am documentat rezonabil, zic. Consumul nu prea mi-e criteriu, de-aia nu vreau 650 ca nu-mi place sa merg la consum. Alte probleme inafara ca e mai grea nu prea stiu. Is incapatanat in draci ca nu vreau sa verific starea drumului la ture lungi da' nu vreau sa fac nici compromis la putere pentru asta. Si-mi place cu doua tobe sub coor
  2. Mai pun daca-i din 2009 Primul e fain, cam out of budget, dar deh, e 2006 . Al doilea e vandut din pacate. Momentan am gasit asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=623205&selpic=0&zoom=1#foto numai ca nu raspunde omul la telefon, si pe net nu vrea sa zica ce km are in bord.
  3. As vrea sa intru in randul vostru. Mai exact, caut sa cumpar un V-Strom mare. M-am gandit sa postez aici poate stie cineva vreunul sau exista un vanzator indecis care nu l-a pus inca la vanzare. As vrea an minim 2004, buget 3000 si eventual cateva sute de euro. Daca stie cineva ceva, apreciez un PM.
  4. zvoner5

    BURSA LOCALA

    Vand suport impermeabil pentru telefon. E pentru dispozitive pana la 5.5", se monteaza pe ghidon, si arata orientativ ca si cel din poza. Eu l-am folosit in vreo 2 ture mai lungi cand aveam nevoie de gps si isi face treaba. Pret 50 de lei.
  5. zvoner5

    My FZ6 Fazer

    Esti sigur ca e din 2007? Ca modelul nou la Fazer, S2, introdus in 2006 are cadrul si blocul motor negre...
  6. zvoner5

    BURSA LOCALA

    Se vinde o super motoreta in Cluj-Napoca http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6s%20fazer-din-2004-586634.html
  7. Foarte practicabila. Am fost saptamana trecuta, un grup de motociclisti din Cluj. Am facut Transfagarasan si ne-am intors pe Transalpina. Am facut-o de jos in sus, din Novaci spre Sebes. Drumul e super bun, doar ca intr-adevar pe unele portiuni lipsesc parapeti. Dealtfel se poate merge linistit, noi nici macar nu am vazut un indicator de drum inchis sau circulatie interzisa. Ce-i drept, am prins spre varf o ceata de nu vedeai la un metru in fata, deci s-ar putea sa fi fost unul ascuns pe acolo. In rest, traficul era normal, am intalnit numeroase grupuri de motociclisti straini si intr-o parte si in alta, si putine portiuni cu pietris sau drum ingustat. Mai deranjanta e valea aia dupa ce intri in judetul Alba, ca e decopertat din loc in loc drumul (si nesemnalizat) cate 2 metri pe toata latimea lui. Dealtfel asta a fost singurul inconvenient, ca trebuia acolo sa tot franezi ca sa nu-ti rupi motorul/zdruncini pasagerul/pierzi aderenta daca aveai noroc de o asemenea portiune la o iesire din curba. Drum bun si distractie sa aveti! Uite si bonus o poza din varf cand se insenina deja dupa toata umezeala/ceata/ploaia marunta de pana acolo:
  8. Interesant modelul asta california, cu dublu disc pe fata si rezervorul ala mult mai reusit. Curios e ca nu prea sunt pe nicaieri detalii despre versiunea asta la xv535, o fi California un fel de denumire populara? Oricum, sa o stapanesti sanatos!
  9. frumos. eu o sa vin cu niste prieteni. eventual ar ajuta daca ati face un event pe facebook la care sa-i dam share si sa mai dea lumea cu attendu'
  10. Acuma, io nu vreau sa fiu rau sau asa, da' iti dai seama cum in traducere libera intrebarea asta ar putea fi si: am un prieten in Spania care mi-ar putea umfla un cross ca sa nu dai io bani aiurea pe el in tara, ca si-asa spaniolii le intretin mai bine. Tind sa cred ca fara acte nu poti introduce marfa de nici un fel prin vama, si tu, ca si cumparator de buna credinta, nu ar trebui sa cumperi un vehicul fara acte. Bafta si pace!
  11. Uite un moderator adevarat iubitor de motociclete! Remarca cu chinezaria e o rautate gratuita, care nu justifica in nici un fel faptul ca niste oameni presteaza pe naspa niste servicii de tot rahatul. Sau daca ai un scuter sau un motor chinezesc meriti sa platesti pentru o lucrare penibila? Ne-am inteles ca omul a platit 1600 de lei pentru o reparatie la motor? Pai daca-i asa sa zica si aia: nu ne bagam frate la motoare chinezesti sau la scutere, ca astea iau foc si dupa aia da lumea vina pe noi. Sau ca-s pacatoase, sau ceva, nu iei banii omului, lucrezi de mantuiala si dupa aia-l mai faci si fraier si ti-l bati de p$!@. Mi se pare o poveste de stiut si un avertisment foarte valid in caz ca mai avea cineva indoieli despre acest service.
  12. Da, si eu am fost undeva in Gruia parca, da' reclama lor tot acolo e. Si ma gandeam ca odata cu mutarea nu si-au impus si alte standarde de calitate la lucrari.
  13. Isi fac ei reclama singuri, aici: /index.php?/topic/665775-cluj-napoca-cartier-gruia-b-customs-servicii-complecte/ Servicii complecte! pentru fraieri cu bani
  14. Ooo, dar e clasica povestea cu Max si B-Customs deja. Dai telefoane, te inarmezi cu rabdare si mai ales cu bani, am mers si eu pentru o tija amarata amarata la schimbator si m-am trezit cu saboti de frana si ulei de cardan si ar mai fi fost ele multe, da' am fost pe faza si-am zis ca nu mai am bani, ca asa-i clientul, fraier si sarantoc. Genu' asta de business trebuie sa dispara de pe piata, mi se pare un mister cum au reusit sa reziste atata. Sa ne-ntelegem, probabil au si un mecanic ok, si poate ca fac si lucrari de calitate si la timp, pentru prieteni. Problema-i cu atitudinea, povestile lungite, fraiereala, si atitudinea asta cum ca clientu-i un prost pe care-l mulgi de bani. Ce sa mai vorbim de deviz de reparatii, facturi si alte complicatii de-astea inutile. Imi pare rau s-aud patania, pentru releu de incarcare poti incerca la Motoland pe Bucuresti sau la RoMiMoto pe Liviu Rebreanu, iar pe viitor ti-as recomanda SC SF MOTO SUPREM, sau varianta un pic mai budget, Petras Moto. Bafta!
  15. Omu' nu invata decat daca-l taxezi si daca-l arzi. Scuze penale au toti, ca-s gratis. Poate daca-si ia amenda si ii creste asigurarea, are puncte si antecedente, o sa il incurce un pic in meseria lui de sofer, si o sa fie mai atent, o sa semnalizeze, si o sa se uite dracului, ca vazutul asta nu-i decat consecinta directa a cascatului de ochi combinata cu un pic mai putin miserupism. Si noi toti, cu "iertatul" asta omenesc, propagam spiritul romanesc de tocmeala in loc de lege. In alta ordine de idei, bine ca esti bine, da' io las fi taxat cat de tare, cat de mult.
  16. Like. Si un pic de invidie. M-as da pe continentul ala si eu de-as ajunge odata in viata asta Sa vezi ce sange rau imi fac acuma, ca-s la birou pana diseara si in sfarsit e vreme buna.
  17. Glumesti? Sa te bucuri de drum poate iesi cu un chopper sau cu un naked slabut, pe cand asta are ~100hp, top speed undeva la 250km/h si peste 9000rpm iese sportiva din el si-i ca plecat din pusca. Daca nu stii mai bine nu zici.
  18. Am avut si eu dilema asta la un moment dat. Am ales Fazer pentru manevrabilitate mai buna in oras, greutate mai mica, si la banii astia iti iei un FZ6-S2 mult mai nou ca un VFR, care e o motocicleta de baza mai scumpa. Mie imi place cum arata Fazerul semicarenat, si mi se pare o motocicleta care se preteaza foarte bine si la touring cu pasager, dar VFR-ul clar are un appeal de motocicleta timeless cu bascula aia single-side si motor V4 mai sportiv care suna demential chiar si cu tobe stock, pana la urma doar tu poti sa alegi.
  19. Felicitari ca ai ramas pe roti! Am o dilema aici cu un prieten. Cu ce motor erai, Dominator sau FZ6?
  20. zvoner5

    BURSA LOCALA

    Vand casca Held Segana 7295, folosita un sezon, necazuta, curatata dupa fiecare tura, Motivul vanzarii este ca, ori din cauza formei capului meu, ori din cauza formei castii, ochelarii de soare mi se aliniaza tot timpul in campul vizual si drept urmare nu ii pot folosi. Dealtfel, casca isi face treaba si am fost multumit de ea. Atata doar ca faptul ca nu pot merge cu viziera deschisa si cu ochelarii de soare lasati mi se pare extrem de deranjant. Atasez si o poza, pot face si poze reale, la cerere. Ca pret, m-am gandit ca 300 de lei ar fi corect, eu am luat-o cu 470 anul trecut. Am uitat sa precizez marimea XL, de fapt L dar la Held marimile sunt decalate. Eu port L 59/60 si imi vine perfect.
  21. Azi mi-am luat si eu motorul de la ei. Cel mai bun service, cu mana pe suflet. Lucrarea de nota 10, atentie la detalii, spatiu mare si curat, oameni organizati, factura si deviz(!!), tot tacamul. Unde mai pui ca oamenii-s motociclisti si te fac sa simti ca iti lasi motorul in siguranta si intr-un loc unde o sa se faca tot ce-i posibil pentru cel mai bun rezultat. SI toate astea la un pret decent, fara povesti si targuieli, da' asta poate fi subiectiv deja. Asa ca multam fain inca o data, respect si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...