Sari la conținut

Raveman

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Raveman

  1. Salutare, A mai facut (confectionat) cineva un Backrest Pad (spatar din burete) pentru Topcase-ul de 31L de pe F650 GS? Daca da ma poate ajuta cineva cu niste dimensiuni si niste poze? Am cautat peste tot si nu am reusit sa gasesc unul compatibil sa cumpar. Daca stiti ca se potriveste unul deja existent (de la GIVI, Kappa, Shad sau ce alte companii mai produc) ar fi util deasemenea. Multumesc anticipat!
  2. Salutare, Proiectoarele le-am primit cadou de la un prieten care si le-a schimbat. Doar ca sistemul de prindere si l-a pastrat iar eu acum caut variante Habar n-am sa iti zic ce proiectoare sunt. Din cate stiu sunt cu LED si sunt cu carcasa din aluminiu.
  3. Salutare, Aveti idee unde pot gasi asa ceva pe la noi : http://www.moto-disc...r-mounting.html ? Ma mai intereseaza si un astfel de buton : http://www.amazon.co...m/dp/B00GNWCNKO Banuiesc ca v-ati prins ca sunt pentru montarea unor proiectoare. M-ar interesa sa le gasesc intr-un magazin sau la cineva pe stoc sa le pot cumpara zilele astea. Multumesc frumos pentru ajutor.
  4. Multumesc frumos blorin. Tot la ei gasisem si eu intrerupatorul doar ca sunt din Grecia. M-ar fi interesat ceva care sa pot sa il iau zilele astea (azi/maine) sa le pot si monta. Daca nu reusesc sa gasesc atunci o sa le comand online.
  5. Salutare, Aveti idee unde pot gasi asa ceva pe la noi : http://www.moto-discovery.com/eshop/quickshop/index/view/path/universal-light-brackets-for-crash-bar-mounting.html ? Ma mai intereseaza si un astfel de buton : http://www.amazon.co.uk/Motorcycle-switch-handlebar-electrical-system/dp/B00GNWCNKO Banuiesc ca v-ati prins ca sunt pentru montarea unor proiectoare. Multumesc frumos pentru ajutor. » Post actualizat in 17 Jun 2015 14:59 Vad ca nu am optiune de edit ... vroiam sa mai adaug ca nu trebuie sa fie exact ca cele din poze doar rolul sa fie acelasi.
  6. Salutare, Sunt si eu in cautare de un Flip-up si nu reusesc sa ma decid sub nici o forma. Pana acum cateva zile eram convins ca Shoei Neotec-ul ar face banii dar ca si tine parca nu ii face pe toti. Poti te rog detalia ce anume nu iti place la ea? Mentionez ca ma intereseaza o casca cu ochelari de soare inclusi si care sa aiba mecanismul oriunde in alta parte decat stanga jos (gen Schuberth, Nolan sau care mai au sistemul acolo). ractic eu am reusit intr-un final sa limitez cautarile la urmatoarele modele: 1 - Shoei Neotec 2 - HJC RPHA Evo Max - imi plac ochelarii de soare cu functia de extindere suplimentara 3 - X-Lite 1003 4 - Scorpio EXO910 iar 5. ar fi SHOEI GT Air ... sau o casca integrala cu ochelari de soare foarte bine ventilata care sa faca fata in capitala noastra mirifica. Daca puteti sa ma ajutati cu sfaturile voastre/ pareri din partea posesorilor ... Pro si Contra ... as fi recunoscator. Multumesc si o zi buna in continuare
×
×
  • Creează nouă...