Sari la conținut

dragos.gry89

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dragos.gry89

  1. Salut. Te referi la faptul ca nu prea se gaseste pe stoc sau la alte neplaceri?
  2. Cum a fost traversarea prin Turcia, ceva probleme sau zone de evitat?
  3. Mda, cel mai probabil e de alimentare. Scanteie are, baterie are. Ma invat eu cu ea.. Multam de sfaturi.
  4. Nu stiu daca gasesti verzi, dar astea se potrivesc pentru Domi: http://www.motomus.ro/piese-accesorii/suspensie/burdufe/Kit-burduf-telescoape-350-X-41-negru-7161219 Apropo, stie cineva pe la cine as gasi o carena dreapta spate de Domi, modelul acesta? (poza pt referinta)
  5. Auzisem niste zvonuri cum ca n-ar mai face montaj? Sper ca nu... Si eu tot la ei am apelat de fiecare data. Foarte ok.
  6. Vorba cuiva, suprafata de contact la moto e cam cat un capac de borcan,.. din-acela mic de 400gr. Gumele vechi / tocite, evident ca ofera o aderenta scazuta.
  7. N-am vecini cu mono din pacate .. Aparent pare a fi ceva de la contactul de cric. Pana acum incercam sa o pornesc cu cricu jos, pe neutru. Daca ma urc pe ea si trag cricul, pornit la rece, statuta de cateva zile, porneste brici... cu soclul tras, desigur. Astea daca sunt pe cric in neutru trebuie sa tragi si ambreiajul? Inca ma familiarizez cu "secventa de pornire" a hondelor din anii '90.
  8. 5,000 de lei o fost. Multam de sfaturi, domnilor. Saptamana viitoare o sa aibe parte de ceva schimburi de consumabile, si pun si curatatul carburatorului pe lista. Vedem cum se comporta dupa. Da chiar, fiind un singur carburator, ai ce sincroniza la el? Banuiesc ca sincronizarea se aplica de la > 2 carbs incolo, nu?
  9. Salutare, Intrebare de la un proaspat posesor de Domi. Porneste greu la rece, am patit sa ma chinui vreo 2-3 minute sa o pornesc, indiferent in ce pozitie puneam soclul. Electromotorul invarte, totul pare ok, bujia are maxim 2 luni deci ma gandesc ca e posibil sa nu traga benzina. Dupa ceva cautari pe net, am vazut ca multi spuneau sa scurgi putina benzina din carburator (desfaci putin surubul de scurgere) cu robinetul pe OFF, sa traga benzina noua din rezervor la pornire. Am facut asta de curand, lasat sa curga vreo 30-40ml, dupa care motorul a pornit brici. Are cineva idee care ar fi cauza? Trebuie facut vreun reglaj la carburator ceva? Sau asta trebuie facut de fiecare data cand motorul n-a fost pornit de cateva zile ? (ma gandesc ca nu, totusi..) P.S.: La cald (dupa 5-10 min de mers), motorul reporneste foarte usor. Multam!
  10. Te dai jos dupa motor si poti sa te uiti la amortizorul spate, la cat e setat. In capatul de sus, ai niste gradatii 5 gradatii = preload-ul la maxim, deci o sa-ti inalte saua 1 gradatie = preload la minim, ti-o coboara Rotesti spre dreapta, creste preload-ul, stanga, il reduce. Bine, vorbim aici de o cursa totala de vreo 2cm, deci nu te astepta la minuni. Daca zici ca ai doar 70kg, poti sa-l lasi undeva la 2 gradatii. In caz ca mergi cu bagaje grele / pasager(a), poti sa mai incarci preloadul. Iti pretensioneaza un pic arcul spate.. Eu am 1.75m si nici eu nu ajung cu toata talpa. Nici cu cizmele de touring, tot imi mai leviteaza calcaiul putin. Dar nu e un capat de lume, te obisnuiesti. In cel mai rau caz, da, poti sa incerci un set de coborare, a.k.a. "lowering links".
  11. @Anthalius, daca vrei sport, poti sa incerci o Yamaha R125. Dupa specs, ar fi cu vreo 5cm mai inalta in sa decat un cbr 125.
  12. Daca iti plac supermoto-urile, vezi Yamaha xt125x. Dupa ce specs-uri vad pe net, are 860mm in sa, ceea ce foarte ok pt inaltimea ta. P.S.: http://cycle-ergo.com/ is your friend
  13. Ce inaltime ai? V-Strom-ul, daca ii cobori spatele de tot din preload (vezi knob-ul de ajustare de pe dreapta spate) ar tb sa aibe vreo 820mm inaltime in sa.
  14. Eu m-am trezit cu scutul crapat pe lateral si flamba portiunea respectiva pe la 5,000 de ture. Zornaia ca toate visele. Am bagat niste pasta termica de garnituri (gasket) intre crapaturi si e ok acum. Pasta rezista la temperaturi mari, iar cand se usuca devine ca un cauciuc.
  15. Stie cineva daca se vor mai organiza si trackday moto pe Adancata? Pe calendar nu vad decat campionate si cursuri de pilotaj.
  16. +1 pentru V-Strom. Ii reglezi suspensia mai sus si ar tb sa stai foarte bine pe ea.
  17. Corect.. Sa treaca cele doua minunate zile de ploaie si ma apuc de bibilit. Stau la bloc, deci sunt conditionat de vreme. Multzam de reply-uri. » Post actualizat in 07 Oct 2014 07:38 Sunt aceleasi suruburi, deci nu cred ca e dracu' atat de negru. » Post actualizat in 09 Oct 2014 18:52 Garniturile robinetului sunt ok, valva e ok. Singurul loc pe unde dadea este pe langa "stiutzul" robinetului, peste care vine furtunul. Deci urmeaza furtun + cleme noi.
  18. Aveti careva idee ce diametru are furtunul de alimentare? Am cautat pe net si am gasit si 6mm.. si 5.3mm diametru interior.
  19. Nu prea pot sa-mi dau seama daca e pe langa valva de vacuum sau aia de la prinderea pe rezervor, pentru ca e totul cam fleasca pe-acolo. Suruburile le-au pus pe alea din kitul de reparatie. (garnitura + valva + arc + suruburi).
  20. Le-am schimbat la cineva, fiind incepator, n-am indraznit.. Daca le-am "uns" vrei sa zici (cu vaselina banuiesc)? Ai scapat un "s". Sincer, nu stiu daca au fost unse.
  21. Salutare, Are cineva idee de ce mi-ar curge benzina pe langa robinetul de la rezervor? Abia am schimbat setul de garnituri + valva de vacuum, din acelasi motiv, dar aparent nu a rezolvat problema. Ms.
  22. Salut. Fix de problema asta m-am lovit si eu de curand, si n-am gasit in tara, doar pe ebay. Totusi si acolo e cu skepsis, ca sunt unii care nu expediaza international. Poti sa vezi zona de "Marketplace" de pe http://www.svrider.com/forum/forums.php. E un forum international de SV-isti si nu numai, mare parte americani. Eu am gasit la cineva acolo.
×
×
  • Creează nouă...