Sari la conținut

Vrinceanu Andrei

Membru
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vrinceanu Andrei

  1. Nu te supara ! Asa e pe forumul asta, multă bășcălie. Din cauza faptului că nu au ce face, stau în fața tastaturii și intră în polemici cu tine și mai mult te încurcă .
  2. Salutare ! Dezmembreaza cineva ZX6R 07-08 ? Va multumesc
  3. Pe acest drum am invatat sa ma dau cu motocicleta dupa ce am luat permisul. Tin minte ca l-am facut si de 5 ori intr o saptamana. Dupa 2 luni, inchideam cauciucul si pe stanga si pe dreapta. E frumos traseul, mai ales ca asfaltul este de calitate.
  4. Dar pentru un ZX6R din 2007, cat m-ar costa sa mai fac o dublura ? Iti multumesc
  5. In primul rand sa fie in stare tehnica buna ! Estetic / accesorii nu ma intereseaza prea mult ! Daca vezi ceva rentabil, anunta ma !
  6. Salutare ! Aveti idee ce e cu acest sunet si cat de grav este ? Va multumesc VID-20191207-WA0001.mp4
  7. Of Doamne ! Acum cum este ?
  8. Asa este, de suparare dupa aflarea vestii. Imi cer iertare.... in fine. am vrut sa va anunt. Nu i nevoie sa fii rautacios. Fii pe pace si mergi cu grija !
  9. Din pacate, Iulian sau Sone, asa cum il stiau apropiatii, a trecut la cele vesnice ! Dumnezeu sa l ierte !
  10. Imi pare foarte rau pentru accident. Chiar daca nu l ajuta sa evite accidentul, nu stiu de ce si a incaltat gixer ul cu asa cauciuc. Sper sa se faca bine colegul !
  11. Vrinceanu Andrei

    Caut motor

    Daca vrei un ZX6R, te ajut eu . Este multe mai cobod decat Z750 (pozitie + viteza 130+ unde vei lua vantul in plin) si mult mai fun !
  12. Pai, hai ! Plecarea va fi de la OMV Militari (Primul dupa Pacii) la ora 9. Iti las nr meu de telefon : 0765458900
  13. Salutare ! Maine 12 septembrie, am liber si ma gandeam sa dau o fuga pana la Balea Lac. Voi atasa o poza cu traseul la care m-am gandit. Motocicleta pe care o am este ZX6R din 2007. Nu m-am hotarat la ora plecarii, dar ma gandesc ca o sa fie in jur de 7. De fel nu merg nici foarte tare, dar nici foarte incet. Daca mai este cineva interesat sa mearga, as fi bucuros. Va multumesc si numai bine !
  14. Am inteles, deci nu e foarte complicat ! Va multumesc. As vrea sa dau o tura
  15. Eu nu am fost niciodata. Cum se procedeaza daca vrei sa te dai cu moto ? Am vazut ca pe site nu scrie nimic
  16. Eu cred ca motociclistul ii arata pasagerei stelele de pe cer. Putea sa si dea seama ca tractorul urmeaza sa i vireze in fata si sa opreasca de 10 ori ... dar : 20 de ani, VITEZA... si sa-l invete cineva ca prioritate ai doar daca ti se da !
  17. Te ar interesa un schimb cu ZX6R 07-08 cu 23 de mii de km ?
  18. Vreau sa ma duc si eu in saptamanile ce urmeaza pe Transfagarasan, pentru prima oara, cu plecare din Bucuresti. Cum este drumul prin Curtea de Arges comparativ cu cel prin Fagaras ? Iti multumesc
  19. ZX6R portocaliu, experienta m a invatat ca e mai bine sa merg tot timpul cu faza lunga. Am vazut ca noaptea nu incomodeaza pe ceilalți participanți la trafic.
  20. Unul din motociclisti a patruns intr-o curba la dreapta pe contrasens, lovind o alta motocicleta a unui prieten, carea avea si pasagera si care abia pleca de pe loc,apucand sa se opreasca, dar fara a putea evita impactul. Baiatul care a patruns pe contrasens s-a lovit puternic la cap. Casca era inundata de sange. Un prieten de al sau anestezist care era cu el, am inteles ca l a mentinut in viata si l a scos din stop cardio respirator. Salvarea a ajuns cam la o ora de la producerea accidentului. Acum se afla in Bucuresti la spital cu ceva mai multe sanse de supravietuire, aflandu-se inca in stare grava. Prietenul meu a scapat doar cu o mana rupta iar pasagera cu o mare sperietura. Daca mai aflu detalii, va tin la curent ! Numai bine !
×
×
  • Creează nouă...