Sari la conținut

chucki

Super Membru
  • Număr conținut

    1.083
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Metode de contact

  • Website URL
    www.evo-casa.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    SUZUKI DR BIG 800
  • Numar Moto
    de tabla
  • Club
    GRASANA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F2

Vizitatori Recenți Profil

2.031 citiri profil

chucki's Achievements

  1. Inteleg si iti dau partial dreptate. Te-a suparat cineva? Gospo? Cel mai misto la Man este ca, deobicei, este undeva in centru si ne putem aduna din mai multe colturi ale tarii.....altfel pana la Cluj am nevoie de 1 zi dus, una intors, si macar una sa stai acolo. greu cu timpul..... Asa vineri sunt la munca. plec pe la pranz, in 3-4 ore sunt acolo, duminica beau cafea si la pranz sunt acasa. Impac si capra (eu) si varza (nevasta). Hai, poate te mai gandesti.
  2. Asa si trebuie. Amandoi sunt oameni deosebiti. Pe Radu l-am si intrebat de cateva ori daca nu ma infiaza dar....se da lovit.... Cat despre MAN: nepretuite discutiile filozofice de noatea tarziu si orbecaiala de dimineata dupa cafea. campatul si in general socializare cu oameni faini. Eu personal nu sunt interesat de drive test, parada si alte chestii de genul. Chiar colegu', dumneata te-ai dat lovit anul trecut. Anul asta? Maninca mult Busa?
  3. As veni si eu dar sunt plecat..... poate MAN? In principiu si eu tot un 90% voi fi prezent. Din pacate nu cu Big-ul..... este la odihana (sper ca nu vesnica). Chiar imi e dor de el..... La cum vad eu treaba dumneata esti o combinatie intre Radu si Mureto. Interesat de ce o sa iasa.
  4. Este un mecanic/hidraulica. Adică în stare inițială (motor oprit) lanțul este împins de întinzător datorita unui arc aflat in interior. Iar apoi când pompa de ulei face presiune suportul arcului este împins și mai mult. În ambele cazuri daca arcul este moale apar probleme și zgomote. În special la pornire când nu există presiune de ulei daca nu întinde lanțul deloc exist posibilitatea să sară un dinte la distribuție. Cred că chiar asta s-a întâmplat la mine. Voi verifica... Exista in manualul de service cotele pentru măsurarea intanzitaorului și se recomanda schimbarea ( doar întinzătorul) in caz că nu mai este în cote. De altfel (din ce m citit) in mare parte am văzut că întâi cedează întinzătorul și pe lângă asta sunt destui care nu îl schimbă din cauza accesului dificil.
  5. Bună tuturor. De curând mi-a intrat pe mana o f650gs, an 2000, injecție și abs. Am vrut să fac o servitoare mai complexă și am dat de draq. Pe scurt: pentru că fâșâia distribuția și pentru că părea lanțul că nu este întins am desfăcut întinzătorul sa vad in ce stare e. Era blocat. Am cu gâdilat l-am deblocat. Am pus totul la loc și la prima pornire părea ok dar după alte 2 - 3 porniri este un haos. Motorul suna de parca merge fara ulei. Am desfăcut iar totul (lanțul de distribuție pare fleșcăit complet iar întinzătorul este foarte moale. A incercat cineva întinzător mecanic? Am văzut ceva pe la chinezi.... Sau are cineva un întinzător in stare buna ( contra cost evident), comandat durează cam mult....
  6. Ce om rău ești.... Nu ai venit anul asta.
  7. Salut. Sper sa nu mă bag că musca-n lapte dar parca am văzut ceva curse de ferry băgate recent la preturi destul de bune. Poate pentru dus ai economisi ceva timp. Caut link. https://economedia.ro/un-nou-feribot-va-conecta-portul-constanta-din-romania-de-portul-poti-din-georgia-feribotul-va-transporta-atat-pasageri-cat-si-marfuri-pe-marea-neagra.html
  8. Foarte frumos. Și mie îmi place mai mult singur. De altfel în grup am tendința de a exagera și atunci devine periculos. Noi am primit drept de supraviețuire minim 2 ani.
  9. Sâmbătă este MAN. Poate te tentează.
  10. Goldfren. Motoemotion Mai vrei un băiat? Mă ofer spre înfiere.....
  11. Am găsit până la urmă. La magazin moto aveau plăcuțe dar fara posibilitatea de a selecta modelul de motocicleta. Descărcat catalogul producătorului, căutat cod, băgat cod pe site, făcut comanda..... Și mai trebuie sa tai Bucureștiul pentru a le ridica. 89 lei. E ceva bătaie de cap și este vorba de un consumabil banal. Doamne ferește de ceva mai complicat.
  12. M-am dat draq.... Am 2 magazine moto in zona dar nici una nu mai aduce piese (nici la comanda) pentru răgălii de-astea de 30 ani.... Cred că se apropie sfârșitul. Am nevoie de plăcuțe fata....sa caut la magazinele de scutere? Am găsit. Dar nici picat cu ceara nu dau atât. Iau de scuter ai le iau la pila...
  13. Am găsit o metodă să-mi aduc aminte de ei. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JzXzTQhWuixZWj8NNFR1AMrv6kSJyHkcnCHR9bwztJL26Ai6WCaRY75sWCrn6uWUl&id=100004627962002 Și cei ce mă bucură încă cu prezenta.
  14. Cel mai probabil blocaj renal. Rinichi nu își mai fac treabă urmând să fie otrăvită interior. Recuperarea este lungă și costisitoare și are șanse mari de reușită la exemplarele tinere. Cu cât sunt mai bătrâne cu atât șansele sunt mai mici. Am avut o cățea (pripășită pe la muncă) la care am avut problema asta: a fost groaznic pentru că m-am încăpățânat să nu accept eutanasierea. Nu răspundea la tratament și că sa o țin în viața îi făceam perfuzii la 8 ore. Inclusiv noaptea. Plecăm în toiul nopții luam doctorita ( un super om care și ea a murit cam de același lucru) de acasă, mergeam la câine, făceam perfuzii și înapoi.... 3 săptămâni nu am fost om. A murit în chinuri.... Am avut și un pisoi la maică-mea dar asta era tânăr. A durat 2 săptămâni cu internare și relativ ~1200 Ron acum 10 ani. Asta a scăpat. Trăiește și acum. Dar a fost depistat în timp și , cel mai important, era tânăr.
×
×
  • Creează nouă...