Sari la conținut

Terminus75

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha Tracer 900

Vizitatori Recenți Profil

920 citiri profil

Terminus75's Achievements

  1. Donez una bucata pantaloni Revit, marimea L, utilizati intens - se vede din poze. O mana priceputa ii poate aduce la o stare mai buna.
  2. Nu au mai variat luminile, s-a intamplat o singura data. Bateria de imprumut (nu e noua nici ea) se incarca cu motorul pornit. Cea veche, desi reincarcata, a pierdut tensiunea aproape instantaneu dupa pornirea motorului.
  3. Am verificat, bateria e moarta. In rest, totul pare ca functioneaza ok
  4. Salutare! Tocmai am patit si eu ceva similar, tot cu un Versys. Am inlocuit bateria cu una de imprumut si, dupa ce am gasit neutrul (?), a pornit. Ma pun pe ganduri insa luminile de pe bord ce variaza in intensitate la accelerarea pe loc, lucru care anterior nu se intampla. Nu as vrea sa cumpar o baterie noua si sa o omor prematur.. Este posibil sa fie alte probleme in spate (ex. alternator, bobina etc)?
  5. E la fel de aglomerat in weekend la orice ora? De exemplu, daca intri la 7:30-8AM, nu te boti bucura de ele?
  6. Eu am crashbars de la sw-motech si tot mi s-a zgariat carena la o cazatura simpla, aproape de pe loc. Terenul accidentat a purtat o parte din vina. Partile esentiale insa au fost protejate, din punctul meu de vedere crashbarul si-a facut treaba.
  7. Salutare, weekendul ce vine are loc la Vidra intalnirea de mai jos. Grosul participantilor vor fi din Timisoara insa intalnirea este deschisa pentru toti cei interesati, detalii complete in link. Organizator este frate-miu asa ca avem o pila /index.php?/topic/741108-intalnire-de-prieteni-la-vidra-17-18-septembrie/?p=4231040 Pe mine ma bate tot mai serios gandul sa merg, plecare sambata cat mai devreme (dar fara a fi insa prea devreme) - 7:30 - 8:00, cu intoarcere a doua zi. Daca sunt doritori, m-as bucura sa nu merg singur Eu am doar ~800km la activ, asa ca sunt mai degraba lent... Acolo se poate sta fie la cort, fie in vilutele din dotare, cu preturi studentesti. Mai multe detalii la 'eFu. Hai, care se baga? Radu
  8. Asa e, le-am gasit si eu. Caut insa si alte variante mai ieftine si cu livrare mai rapida. E posibil sa fi gasit ceva la dezmembrari. Maine aflu daca e intr-adevar ce trebuie.
  9. Salutare! Fac parte si eu de f putina vreme din grupul restrans al posesorilor de Versys (al meu este model 2007) si din cel mai larg al posesorilor de cat A iar in weekendul asta am facut primele 2 ture: Otopeni - Adancata - Otopeni si Otopeni - Cheia (multele Rosu) - Otopeni. Ca urmare sunt in cautare de surse prompte si la preturi decente de piese compatibile Ma intereseaza scarita dreapta fata + stop si plasticele ce il incadreaza. Ceva idei? thx.. Ocazie cu care recomand si crashbarul de la SW-Motech, fara de care as fi avut nevoie de ceva mai multe repere.
  10. Ambele sunt suficient de mari pentru inaltimea ta. Tot dintre ele am ales si eu si am ales Versys-ul dupa ce le-am vazut si m-am urcat pe amandoua - ceea ce iti recomand si tie sa faci. La mine simpla interactiunea cu ele (chiar si fara sa le conduc) a facut decizia extrem de simpla. Bafta!
  11. Salutare, sunt si eu (deocamdata partial) pe aici: tot cu un Kawasaki Versys de 650, ca si Greenhorn (din ce vad pe forum sunt putine in RO, % mare in Otopeni insa ). Imi mai lipseste doar permisul....dar nu pentru mult timp. Sala luata in iunie, traseul programat pe 31 august - cat sa nu pierd complet sezonul... Radu
×
×
  • Creează nouă...