Sari la conținut

dr.silviu

EX+
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dr.silviu

  1. multam pt aparare Am deschis topicul asta in primul rand pt ca io am nevoie de datele astea, si in al doilea rand, dupa cautari indelungi pe forum nu am gasit un thread despre motocicletele germane din razboi, si mi-am zis sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura
  2. stii cum e...cu cat mai multe surse cu atat mai bine inca ceva: In razboi s-au folosit doar r75 si r12 cu atas, sau si alte modele?
  3. ambele au avut atas? sau doar r75-ul? din cate stiu sunt r12 cu unul sau cu doua carburatoare.La r75 cum e? cine imi poate spune cate ceva despre r12 si r75, ani de fabricatie si detalii specifice, au avut toate transmisie la roata de la atas?cum arata atasul la r12? v-as fi recunoscator!! numai bine!
  4. Cine ma poate ajuta cu modele de BMW din razboi, in special cele cu atas.As fi recunoscator daca modelele vor fi insotite si de poze. Si inca ceva: care sunt modelele cele mai rare astept raspunsurile voastre numai bine!!
  5. Io din 20 o caut in fiecare zi.La chioscu de langa mine nici nu mai trebuie sa intreb ca ma vede femeia si zice:"nici azi n-a venit".uffff!!!
  6. De vreo 3 zile o stresez pe femeia de la chiosc.In numarul trecut scrie ca ar fi trebuit sa apara in 20? Nu se mai distribuie in provincie?
  7. R.I.P. pacat ca trebuie sa se incheie sezonul in felul asta
  8. aia A4TECH e piesa rara de colectie frate unde ai gasit-o??
  9. nasol moment!! insanatosire grabnica si fierul se repara el. asfalt uscat si fara impuritati
  10. RIP micutei am vazut stirea la tv si nu mi-a venit sa cred.e pacat ca s-a intamplat asta dar asa a fost sa fie.
  11. daca se impusca in .... trebuie pus dop
  12. salut!!! te-am vazut in bv.si io sper ca peste o luna sa intru in clubul GPZ-istilor.azi am facut primul pas spre motociclism, mi-am luat geaca cu protectii sper sa ne vedem cat mai curand pe drumurile patriei numai bine!!!asfalt uscat!!!
  13. dr.silviu

    Super Nipru

    e cel mai tare nipru ever.ar merge schimbat bordul ala cu altceva ca nu prea se potrivesc beculetele alea, in rest e lasher!!! bravos!!!! ps: cat e scorul?
  14. off-topic: am vazut zilele trecute niste italieni cu varadero.Care e cel mai nou model de varadero??sper sa nu ma acuzati ca distrug topicul numai bine!!
  15. si motorul pe care vreau sa-l cumpar eu are aceeasi problema si proprietarul a zis ca ii scoate o zala. oare e bine sa faca asa ceva???se poate buli si mai rau?? numai bine!!
  16. Sper ca saptamana viitoare sa ma fac motociclist si sa-mi iau un GPZ500.Am nevoie de un manual pt modelul din '96.Am cautat sa downloadez si n-am gasit(oi fi prost .Dati-mi si mie un link ceva, sau orice!!! Numai bine!!!
  17. Nasol moment!!! Insanatosire grabnica motociclistului!!! RIP pt baba take care!!
  18. dr.silviu

    Bmw K1

    lasher!!!!! sa aveti grija unul de altul!!!! numai bine si la mai mare(km)!!!
  19. dr.silviu

    Limitare

    io nu cred ca RAR-ul considera dezumflarea cauciucurilor limitare
  20. dr.silviu

    Accident Haios

    trebuia sa traga putin stanga, sa-l piarda si sa-si vada de treaba nenea cu betoniera
×
×
  • Creează nouă...